Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2013 20:19 - Истинската същност на еврокомисарите и фалшивата демокрация. Автор: doktora757
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0



Истинската същност на еврокомисарите и фалшивата демокрация.


image




ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ЕВРОКОМИСАРИТЕ И ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ

 

 

д-р Дориян В. Александров

 

 

Истинската същност и идеология на еврокомисарите и силите, които стоят зад тях могат да бъдат разбрани единствено през призмата на историческия анализ.

Казват, че определени исторически събития имат цикличност и свойството да се повтарят под една или друга форма; „кукловодите“ от световното задкулисие обаче нарочно им слагат различни наименования, а пропагандната машина въвежда нови термини за да объркат непосветените в сатанинските им дела. По някой път обаче „богоборците“ са така самоуверени, че допускат фатални грешки, които ги демаскират пред Гражданското общество.......

В прицела ми сега са структурите на Европейския съюз и опитите на определени сили той от свободен съюз на суверенни държави да се превърне незабелязано в тоталитарна федерална супердържава по подобие на САЩ, със всички произтичащи от това негативи. Особена роля в това имат т.нар. еврокомисари с разширени пълномощия към ЕС и извън него.

Ако сравним настоящите еврокомисари с болшевишките комисари в Съветския съюз от началото на 20 век, веднага ще видим общите тенденции, същата престъпна идеология, пропагандно „промиване на мозъци“ и геноциден план (които очевидно произлизат от един и същи Център) и всичко ще си дойде на мястото. Онези, които са чели великолепната книга на д-р Джон Коулман „Комитетът 300“, както и книгите на Никола Николов, проф. Григорий Климов, Бил Купър („Тихи оръжия“), Георги Ифандиев, Хенри Форд („Интернационалните евреи“) и Дъглас Рид („Спорът за Цион“) ще разберат какво имам предвид. Разликата между двата вида комисари май е само в облеклото и фалшивите усмивки, с които ви забиват прецизно ножа в гърба.

         image

         image

image

Сборище на болшевишки комисари - садисти и безмилостни палачи; сред тях се виждат и баш гадовете Ленин и Лев Бронщайн Троцки.


Да, сегашните използват доста по-рафинирани методи (научно разработени в институти като зловещия институт „Тависток“), но целите и пораженията са същите; дори може да се анализира и поспори дали сегашния скрит геноцид не е по-ефективен от едновремешните разстрели, концлагери и масово избиване на хора, например чрез „Гладомора“ в Украйна където по този начин бяха ликвидирани над 7 млн. души. В България например след 1944 г. комунистите с помоща на комисарите и полу-грамотните милиционери избиха над 140 000 души от интелигенцията, а 300 000 бяха репресирани по лагери, затвори и интернирани. По време на „демокрацията“ и „прехода“ (1989-2013 г.) ние загубихме пряко около 1 млн. души преждевременно умрели в активна възраст (от стрес, болести, безработица, негативни облъчвания и др.) и около 2 млн. икономически и политически емигранти бяха принудени да напуснат страната, при това без България да е водила война. Сравнявайте да видим; тук дори не навлизам в детайли за да не травмирам допълнително аудиторията. Достатъчно е да спомена за 300 000 българи болни от рак и, че според официалната статистика всяка година 30 000 от тях умират, някои без дори да ги лекуват. Т.е. всяка година в България умира един средно малък град, без това да притеснява никого от официалните власти, още по-малко еврокомисарите и отговорните фактори в ЕС! Считате ли това за нормално и защо до сега не е било така; я анализирайте малко по-внимателно и ще разберете?!?

Ако на сегашните еврокомисари им сложим едновремешните униформи, кожените куртки, каскетите и наганите на кръста, в никой случай няма да можем да ги различим от болшевишките, защото са от едно и също тесто!...... Също така задачите и на едните и на другите са поставяни и спускани от едно и също място – това е повече от сигурно. Някои сегашни са изключително нагли и арогантни, като например еврокомисарката Кристалина (Сталинка) Георгиева, която си позволи да изкаже публично мнение, че имигрантите от Африка и Близкия Изток щели да подобрят демографския срив в България?!? Ами да започнат първо от нейното семейство тогава и да не използват вазелин.....

  image

Ето ги и сегашните еврокомисари с репетираните пред огледало фалшиви усмивки.

image


Дори и за неспециалиста е ясно, че и едните и другите комисари изповядват една и съща разрушителна идеология; само методите са им малко по-различни. Нека видим общите неща:

 

- Едните говореха за „интернационализъм“, а сегашните за глобализъм и „мултикултурно общество“, т.е. смесване на раси и култури в безличен „тюрлюгювеч“ - колкото по-безличен толкова по-добре. Така нацията идеално се превръща в аморфна маса без тежест – лесна за манипулиране, мачкане, управление, унижение и унищожение.

- Тогава властта беше „народовластие“ (ама точно на едно определено племе), всички бяха равни, но едни бяха по-равни от другите; сега имаме „демокрация“, което смислово е същото. Тоталитарната диктатура сега е умело замаскирана като „демокрация“.

- Разбиване и унищожаване на традиционното семейство; сега включително и чрез еднополовите бракове, които тихомълком се разрешават чрез прокарвани закони в някои страни от ЕС.

- Заробване и обезличаване на нацията; отричане на националната държава и изземване на суверенитета.

- Подмяна на традиционната ценностна система и замяната и със сурогати и сатанински материализъм и атеизъм.

- Пропагандиране на някаква псевдо толерантност, либерализъм и поносимост към всякакви извратености и сбърканяци (хомосексуалисти, гейове, лесбийки, педофили, содомити, наркомани, бисексуални, травестити, психопати, дегенерати, юдео-масони и др.), които се обявяват за нормални и законово преследване на нормалните хора, които не са съгласни с натрапените им отвратителни и отблъскващи норми на поведение.

- Заклеймяване на „врага“ (нормалните хора) с термини като „нацисти“, „фашисти“, „антисемити“, „ксенофоби“, „националисти“, „хомофоби“, „терористи“ и др. подобни етикети, чиято цел е да сплашват и тероризират хората и да блокират свободната мисъл и воля! Тези етикети се лепят най-вече на прогресивни хора и организации, които са патриотично настроени и са защитници на националната държава запазваща суверенитета си, специфична култура и идентичност.

- Воюват с християнската религия („опиума на народите“), но не и със сектите, окултизма (всякакви псевдо духовни и сатанински учения) и исляма, които се използват като оръжие и терор срещу християните, особено православните. Стимулират разкола в Църквата и по всякакъв начин се „набиват клинове“ за да я обезсилят и да намалят влиянието и в обществото.

- Идеологията на комисарите и еврокомисарите това е идеологията на глобализма или с други думи „Новия световен ред“; зад което прозира тоталитарна диктатура, мракобесие, мизантропия, унищожение, деградация и сатанински богохулни учения, които даже не е необходимо да дискутираме – толкова са отвратителни!

Колкото по-скоро ги разобличим напълно и се отървем от тях; толкова ще е по-добре за хората и Европа ще стане едно по-добро място за живеене; без престъпна имиграция, бангстери/лихвари, олигарси и обществени паразити, без войни, тоталитарна диктатура, двойни стандарти и геноцид!


image

Зловещата сграда на НКДВ - главната квартира на болшевишките комисари на Любянка в Москва.

                                                     image


image

Седалището на еврокомисарите в Брюксел.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699185
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031