Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 17:55 - Отричането на Холокоста - това е законно! Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1216 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Отричането на Холокоста - това е законно! Михаил Александров,

image

Комитетът на ООН по правата на човека през миналата година прие резолюция, се посочва, че наказателното преследване на отричането на Холокоста е неприемливо за страните , които са подписали Конвенцията за правата на човека !
И една година мълчание ...

 
ООН изисква свободно отричането на Холокоста

5 юли 2012 на Съвета на ООН по правата на човека прие историческа резолюция относно правото на свобода на словото в интернет. Но малко хора знаят, че преди една година Комитетът на ООН по правата на човека има не по-малко важно решение , реши, че наказателното преследване за отричането на Холокоста е неприемливо за страните , които са подписали Конвенцията за правата на човека. Демократичните медии " не са забелязали " този сензационен документ.
Организацията на обединените нации (ООН ) е основана в края на Втората световна война , като съюз на държави, враждебно настроени към Германия , и тази ситуация е , в действителност, в момента не е официално променено. И все пак , ООН е станал по- критичен по отношение на US- ционистки управници , тъй като много страни в Азия , Африка и Латинска Америка не е по никакъв начин са склонни да се подчиняват безпрекословно на диктата на Вашингтон и Тел Авив . Организацията на обединените нации , например, ясно и многократно осъди политиката на апартейд на Израел срещу палестинците .

Позиция на ООН във връзка с експлозив въпроса за така наречената " отричане на Холокоста " досега е била неясна. В много европейски страни , изследователи и политически анализатори , които смятат, че " геноцид на 6 милиона в нацистките газови камери " лъжа с цел насърчаване на ционистите и техните съюзници , и твърдят, че те могат да го докажат - бил подложен на тормоз в пресата , обществен остракизъм , уволнение от работа, и понякога дори под формата на унищожаване на години лишаване от свобода ( виж приложената текст " мислиш свободен" ) . Последните примери на известни хора, които са били уволнени за разпит в Холокоста са Излъчващият Ken Йебсен в Германия и Виена професор по икономика Franz Hermann в Австрия.

Сега, обаче, стана известно, че ООН е подготвила изненада атака, която може да се превърне потисници на свободното изследване и изразяване убийствен : 11-29 юли 2011 г. в Женева преминали 102 -то заседание на Комитета на ООН по правата на човека , към които всички държави, за поддръжниците на правата на човека на ООН (включително Германия , Франция, Австрия и Швейцария ) бе прието след решение свързване ( общ коментар )

" Законите, които са измъчвани израз по отношение на историческите факти , които са несъвместими със задълженията на държавите, подписали Конвенцията относно зачитането на свободата на словото и свободата на изразяване. Конвенцията не позволява никаква обща забрана за изразяване на погрешни убеждения или неправилно тълкуване на събитията от миналото ... "( Параграф 49 , CCPR/C/GC/34 )

Излишно е да казвам , че се установи какво становища " погрешно" и това, което интерпретация на " погрешната" може само свободното изследване и свободна дискусия . Това - в бизнеса на науката, а не наказателни съдии. И резултатът от изследванията никога не може да се разглежда като окончателно , така че когато нови факти и заключения не биха били възможни неговата ревизия . Правило , което се прилага към науката , разбира се, по същия начин трябва да действа за справедливост право. Следователно, решението на Комитета на ООН по правата на човека се отнася конкретно за преследването на френския закон , който беше приет , в частност , срещу френския изследовател на Холокоста професор Робърт Faurisson . Бележки под линия 9 и 116 ясно се позовават на "Закона Faurisson " : " Така наречените " закони на паметта " в процеса на Faurisson срещу Франция , No 550/93 » ( « Така наречените , памет закони » , вижте Faurisson срещу Франция бр . 550/93 " )

Що се отнася до случая на Faurisson в решението ясно се казва: "Защитено становища по всички въпроси, включително политически, научни , исторически, морални или религиозни проблеми. Криминализиране на съществуване в лицето на собственото си мнение , е несъвместима с параграф 1 . Тормоз , заплахи или заклеймяването на лица, включително и арест, задържане , съдебен процес или лишаване от свобода за становищата , които тя може да се придържат , е нарушение на параграф 1 на член 19. "

Решението на комисията , най-малко означава, че вече съществуващите закони са незаконни и че те вече са били незаконно при приемането им , така че всички, прекарали повече време на тях осъждане следва да бъде отменена , а осъдените трябва да бъдат компенсирани .

Официалният текст на решението (общи коментари) в руската е на сайта на Комитета на ООН по правата на човека тук:

http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrc/docs/CCPR-C-GC-34_ru.doc

бележка

Комитетът по правата на човека на Организацията на обединените нации - организация, посветена на контрола по изпълнението на Международния пакт за граждански и политически права в държавите-членки на Завета . Създадена в съответствие с част 4 от Конвента . Комисия по правата на човека е създадена през 1977 година. Комитетът се състои от 18 членове - граждани на държавите, страни по Споразумението на високи морални качества и призната компетентност в областта на правата на човека. Членовете се избират от Събранието на държавите - членки на Завета с тайно гласуване за срок от четири години и служат в лично качество , а не като представители на своите страни.

Важна функция на Комитета по правата на човека е тълкуването на разпоредбите на Международния пакт за граждански и политически права , с цел да разсее всякакви съмнения относно обхвата и значението на неговите членове . Тези тълкувания обнародвани под формата на общи коментари . Бележките са за държавите-участнички в прилагане на разпоредбите на Пакта.

***

Предполага се, че неутрална и демократична Швейцария - особено ярък пример за това, как мамят гражданите власти , медиите и партията : Когато през 1994 г. obscheshveytsarsky проведе референдум за "закон - намордник " украсена с името на " наказателни санкции за расизъм " или "анти - расизъм закон " (v. 261do CC ) , избирателите са казали, че Швейцария трябва да се въведе този закон , подписала Конвенцията на ООН за правата на човека. Сега ООН показва - макар и доста късно - това е пълна лъжа .

Върховните съдилища на Франция и Испания през последните месеци вече са премахнати съответните закони в техните страни , а немскоговорящите медии успешно скрита , както се очаква, и до днес решението на ООН от страна на обществеността . Това е възможно, тъй като Германия и Австрия са директно под ръководството на ционистите и на съюзниците .

Все пак, това може да се види тук и мълчаливи промени в поведението на съдебната система : След Land Court Регенсбург повече 11-ти юли, 2011 - точно в деня, когато заседава в Женева, Комитета на ООН - осъди британски епископ Ричард Уилямсън за отричане на Холокоста , сега това изречение в сряда в първата седмица на Великия пост е отменен nizhnebavarskim върховен Land съда в Нюрнберг. В същото време , съдът постанови, че правните разходи следва да компенсират Williamson Бавария.

Също така на други процеси в Съюзна република : тя се съобщава, че са били спирани за последен път . Основател на "European Action " Swiss ревизионистки Bernard Schaub не се получи , обаче , все още няма информация, която да му се противопоставят , 25 Юли 2011 прокурор Ting Waldshut ( Баден-Вюртемберг ) , беше започнато разследване по обвинение за " подбудителство към популярната подозрение " (така наричат ​​в Германия оспорване на Холокоста ) .

Bernard Schaub в Швейцария, не само два пъти е загубил работата си като учител , не само той и семейството му ( 10 деца , 8 години и една година) се отрече един апартамент само преди няколко седмици по политически причини ( например "Съюз на карнеол " в Дорнах / Швейцария) , но тогава той вече е имал два пъти , защото на "расизъм " ( т.нар предизвикателство " Холокоста " в Швейцария ) е осъден , след като той бе осъден да заплати глоба и втори път до 3 месеца пробация ( Дорнах съдиите от окръжния съд Крист и Fry ) .

Също zapadnonemetskaya правосъдието смята, че са намерили начин да се държат за Schaub : " . Конференция за Холокоста " През 2006 г. се проведе в Техеран , както знаете, по покана на президента Ахмадинеджад се превърна през годините вече известен Schaub играе там - като Faurisson и други добре известни ревизионисти . След това той ръководи сега вече забранен "Съюз за рехабилитация преследван за отричане на Холокоста » ( VRBHV ), който той основава заедно с Хорст Малер и Урсула Haferbek , и които в момента се състои от няколкостотин активни ревизионисти в цяла Европа и отвъд океана.

Конференция, и следователно докладва Schaub , прострелян от неидентифицирани мъже , както и устно представяне , което ревизионистки след завръщането си у дома в Швейцария направена преди няколко заинтересовани приятели. Други неидентифицирани хора направиха филм от тази суровина и разпространени като DVD , озаглавено " Добри новини от Техеран " в световен мащаб. Това е възможно, тъй като имаше субтитри на различни езици . Отново други непознати хора започнаха да се снимат за дълго време в интернет, където сега е намерил West German правосъдие. Западът не може да упражнява справедливост изявления Schaub , че той , направени в чужбина , но тя може да се придържат към факта , че неговите изявления могат да бъдат гледани онлайн потребители от Германия - но , обаче , само при условие , че тя може да се окаже , че той Schaub стартира филма в мрежата , или поне той попита някой, който да го направи.

Разследване , ние говорим за , особено предшествано от една тъжна история , която също трябва да се каже най-малко кратко. Докато Schaub деца са посещавали училище за свободен Waldorf в Schopfheim (Black Forest ) . През ноември 2010 г., те постоянно изгонен от училище, без предизвестие и без никаква причина на улицата. Причината не е известна, но тя със сигурност беше . Училището разбрах, който е баща на децата и са действали точно като най- истерично съвременници поддали на Холокоста религия . " Отричането на Холокоста " и членовете на техните семейства, дори и ако се считат за малки деца еретици , модерни парии , които почти автоматично попадат в прокуратурата в духа на съвременната " лов на вещици ". Който в това преследване не се занимава , дори самият попада под подозрение , и следователно участва ( почти) всичко.

Bernard Schaub и неговият партньор в живота , не е оставена така изведнъж дойде в училището и поиска отговори от четирите присъстват там отговорни учителите , включително Главен сред тях Thomas Vekampa . Докато Schaub в праведен гняв не крие мнението си по такива учители : учители получиха от него като безгрижни ученици. Уплашен или искат отмъщение , те веднага отива в полицията и подава декларация срещу Schaub . Швейцарските полицията трябваше ( с доста голяма изненада , както се оказа по-късно ) по искане на германските колеги да проведат т.нар Schaub " профилактичен разговор да се предотврати опасност", като че ли той заплаши, че ще зарази училище смъртоносни микроби или да стреля всички учители .

Schaub след това , от своя страна , реши да направи изявление на полицията срещу тези обиди на учителите , тъй като те използват съответните изрази по време на разговора им . Правосъдието , както се очаква, не даде хода с това твърдение , а защото на докладите на учителите привлякоха вниманието към наличието на Schaub в интернет , че най-накрая доведе до писмото , публикувано по-долу в разследването прокурор Lehmann срещу Schaub .

Ответникът е написал толкова ясен отговор , в името на обществения интерес, тя е и си струва да се публикува . Той призова прокуратурата , очевидно , малко вцепенен от страх , защото сега седеммесеца Schaub очаква отговор . Вероятно Леман също така взе под внимание решението на комисията по правата на човека и ООН вече не е вече знае какво трябва да направи . Бележки от Берлин , Ню Йорк или Йерусалим все още изглежда , не направи ...

Представяме тук първите два документа , и след това , като допълнение към отговорим Schaub , текстът появява за първи път през 2009 листовки " Мислейки искане FreeS " всички читатели да се разпредели цялата възможна документация, доколкото го има симптоматично в природата и насърчава общественото образование . Само по този начин има достатъчно натиск върху отговорните политици , адвокати и представители на медиите .

Недостоен раболепие Европа преди US- ционистка политика е възможно само защото Германия и цяла Европа да се отдадете на Холокоста религия , и тъй като европейските народи по този изглед виждат евреите като вечните жертви и само на американците само вечните освободители . Затова само сътрудниците в правителствата от ЕС могат свободно да поддържат или дори извършват престъпления в Ирак и Запада в Либия скоро , вероятно също и в Сирия и Иран.

Въпреки това, много погрешно са тези, които подценяват Иран и неговите руски и китайски приятели. Който и да атакува Иран , може да бъде само луд, който спекулира Armageddon , битката на последните времена .

Без поддръжка на научните изследвания и излагането на " Холокоста " не е нищо повече от един принос за предотвратяване на Трета световна война. Комитетът по правата на човека на ООН, тя знае , президентът Ахмадинеджад знае това , и ние в Европейския къщата също го знаеш .


image

Комитет ООН по правам человека ещё в прошлом году принял постановление, в котором сказано, что преследование за отрицание холокоста является недопустимым для стран, подписавших Конвенцию по правам человека! И целый год тишина...

 

ООН требует свободного отрицания холокоста

5 июля 2012 г. Совет ООН по правам человека принял историческую резолюцию о праве на свободу слова в Интернете. Однако мало кто знает, что год назад Комитет ООН по правам человека принял не менее знаменательное решение, постановляющее, что преследование за отрицание холокоста является недопустимым для стран, подписавших Конвенцию по правам человека. Демократические СМИ «не заметили» этот сенсационный документ.

Организация Объединённых Наций (ООН) была основана в конце Второй мировой войны, как союз государств, враждебных Германии, и это положение, собственно, по настоящее время формально не изменилось. Но всё-таки ООН стала более критичной по отношению к американо-сионистским властителям, так как многие страны Азии, Африки и Латинской Америки ни в коем случае не склонны беспрекословно подчиняться диктату Вашингтона и Тель-Авива. Объединённые Нации, например, чётко и неоднократно осуждали израильскую политику апартеида против палестинцев.

Позиция ООН по отношению к взрывоопасной проблеме так называемого «отрицания холокоста» до сих пор была неясной. Во многих европейских странах исследователи и политические аналитики, которые считают «геноцид 6 млн. в нацистских газовых камерах» ложью в целях пропаганды сионистов и их союзников, и утверждают что могут это доказать – подвергаются травле в прессе, публичному остракизму, увольнениям с работы, а иногда даже уничтожению в форме многолетнего тюремного заключения (см. прилагаемый текст «Мышление освобождает»). Недавними примерами известных людей, уволенных за сомнения в холокосте, являются телеведущий Кен Йебсен в Германии и венский профессор экономики Франц Хёрманн в Австрии.

Теперь, однако, стало известно, что ООН подготовило неожиданный удар, который может стать для угнетателей свободного исследования и выражения мнения убийственным: с 11 по 29 июля 2011 года в Женеве прошло 102-е заседание Комитета ООН по правам человека, на котором для всех государств, подписавших Конвенцию по правам человека ООН (в том числе ФРГ, Франции, Австрии и Швейцарии) было принято следующее обязательное решение (замечание общего порядка):

«Законы, которые преследуют выражение мнения по отношению к историческим фактам, несовместимы с обязательствами, которые возлагает Конвенция на подписавшие её государства относительно уважения свободы слова и свободы выражения мнения. Конвенция не разрешает никакого общего запрета на выражение ошибочного мнения или неправильной интерпретации событий прошлого…» (Абзац 49, CCPR/C/GC/34)

Само собой разумеется, что установить какие мнения «ошибочны» и какие интерпретации «неправильны», может только свободное исследование и свободное обсуждение. Это – дело науки, а не судьи по уголовным делам. И результат исследований никогда не может рассматриваться как настолько окончательный, что при появлении новых фактов и выводов не был бы возможен его пересмотр. Правило, которое действует для науки, естественно, таким же образом должно действовать для юстиции правового государства. Поэтому решение Комитета ООН по правам человека определённо касается французского закона о преследовании, который был принят, в частности, против французского исследователя холокоста профессора Робера Фориссона. Сноски 9 и 116 чётко ссылаются на «Закон Фориссона»: «Так называемые «законы о памяти» как в процессе Фориссона против Франции, номер 550/93» («So called‚ memory-laws», see Faurisson vs. France. No. 550/93»)

Относительно дела Фориссона в решении чётко написано: «Защищены мнения по любым вопросам, в том числе по политическим, научным, историческим, моральным или религиозным вопросам. Криминализация существования у лица своего собственного мнения не совместима с пунктом 1. Преследование, запугивание или стигматизация лица, в том числе арест, содержание под стражей, судебное разбирательство или лишение свободы за мнения, которых оно может придерживаться, является нарушением пункта 1 статьи 19».

Решение Комитета, как минимум означает, что уже действующие законы незаконны, и что они были противозаконными уже при их принятии, так что все проведённые за прошедшее время по ним осуждения должны быть отменены, а осуждённые должны получить компенсацию.

Официальный текст решения (замечания общего порядка) на русском языке находится на сайте Комитета ООН по правам человека здесь:

http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrc/docs/CCPR-C-GC-34_ru.doc

Примечание

Комитет по правам человека ООН – организация, занимающаяся надзором за исполнением Международного пакта о гражданских и политических правах в странах-участницах пакта. Учреждён, согласно части 4 Пакта. Комитет по правам человека был создан в 1977 году. Комитет состоит из 18 членов – граждан государств-участников Пакта, обладающих высокими моральными качествами и признанной компетенцией в области прав человека. Члены Комитета избираются на совещании государств – участников Пакта тайным голосованием сроком на четыре года и работают в личном качестве, а не как представители своих стран.

Важной функцией Комитета по правам человека является толкование положений Международного пакта о гражданских и политических правах с целью рассеять любые сомнения относительно охвата и смысла его статей. Эти толкования обнародуются в виде Замечаний общего порядка. Замечания служат для государств-участников руководством при применении положений Пакта.

* * *

Якобы нейтральная и демократическая Швейцария – особо яркий пример того, как обманывают граждан власти, средства массовой информации и партии: Когда в 1994 году проходил общешвейцарский референдум по вопросу о «законе-наморднике» с приукрашенным названием «уголовное наказание за расизм» или «Антирасистский закон» (ст. 261до УК), электорату внушали, что Швейцария должна ввести этот закон как подписант Конвенции ООН по правам человека. Теперь ООН указывает – пусть даже достаточно поздно – что это было полным враньём.

Верховные суды Испании и Франции в течение прошедших месяцев уже отменили соответствующие законы в своих странах, в то время как немецкоязычные средства массовой информации успешно скрыли, как и следовало ожидать, до сегодняшнего дня решение ООН от публики. Это было возможно потому, что ФРГ и Австрия находятся непосредственно под опекой сионистов и союзников.

Всё-таки и здесь можно заметить молчаливые изменения в поведении органов правосудия: После того, как земельный суд Регенсбурга ещё 11 июля 2011 года – как раз в день, когда в Женеве заседал Комитет ООН – осудил британского епископа Ричарда Уильямсона из-за отрицания холокоста, этот приговор теперь в среду на первой неделе великого поста был отменён нижнебаварским верховным земельным судом в Нюрнберге. В то же время суд постановил, что судебные издержки Уильямсона должно компенсировать государство Бавария.

Также и о других процессах в Федеративной республике: сообщается, что они были прекращены за прошедшее время. Учредитель «Европейского Действия» швейцарский ревизионист Бернард Шауб не получил, однако, ещё никакой информации: против него 25 июля 2011 года прокуратурой Вальдсхут-Тингена (Баден-Вюртемберг) было начато расследование по обвинению «в подозрению к народному подстрекательству» (так в ФРГ называют оспаривание холокоста).

Бернард Шауб в Швейцарии не только дважды потерял его место работы как учитель, не только он и его семья (дети 10, 8 лет и одного года) были лишены квартиры как раз несколько недель назад по политическим причинам (от «Союза Карнеола» в Дорнахе/Швейцарии), но к тому же он уже дважды из-за «расизма» (так называют оспаривание «холокоста» в Швейцарии) был осуждён, один раз его приговорили к денежному штрафу и второй раз к 3 месяцам заключения условно (участковый суд Дорнаха, судьи Крист и Фрай).

Также западнонемецкая юстиция полагала, что нашла повод, чтобы уцепиться за Шауба: В 2006 году в Тегеране прошла, как известно, по приглашению президента Ахмадинежада ставшая за прошедшие годы уже знаменитой «Конференция по Холокосту». Шауб выступал там – также как Фориссон и другие известные ревизионисты. Затем он возглавлял в настоящее время уже запрещённый «Союз за реабилитацию преследуемых за отрицание холокоста» (VRBHV), который он основал вместе с Хорстом Малером и Урсулой Хафербек, и в который в то время входили несколько сотен активных ревизионистов во всей Европе и за океаном.

Конференция, а следовательно и доклад Шауба, снималась неизвестными людьми, так же как и устный доклад, который ревизионист после его возвращения на родину в Швейцарию сделал перед несколькими заинтересованными друзьями. Другие неизвестные люди сделали фильм из этого сырья и распространяли как DVD под названием «Радостная весть из Тегерана» во всём мире. Это было возможно, так как там были и субтитры на различных языках. Снова другие неизвестные люди запустили фильм уже очень давно в Интернет, где его теперь нашла западногерманская юстиция. Западногерманская юстиция не может преследовать Шауба за высказывания, которые он сделал за границей, зато может уцепиться за факт, что его высказывания могут увидеть в Интернете пользователи из ФРГ – но, правда, лишь при том условии, что она могла бы доказать, что Шауб сам запустил фильм в сеть или хотя бы сам просил кого-то это сделать.

Расследованию, о котором мы говорим, предшествовала особенно печальная история, которую тоже нужно рассказать хотя бы коротко. В то время дети Шауба посещали Свободную Вальдорфскую школу в Шопфхайме (Шварцвальд). В ноябре 2010 года их бессрочно выставили из школы без предварительного объявления и без какого-либо повода на улицу. Причина не называлась, но она, конечно, была. Школа узнала, кто был отцом детей и действовала так же истерически как большинство современников, поддавшиеся религии холокоста. «Отрицающие холокост» и члены их семей, даже если это маленькие дети, считаются еретиками, современными париями, которые почти автоматически подпадают под публичное преследование в духе современной «охоты на ведьм». Тот, кто в этой травле не участвует, даже сам попадает под подозрение, и поэтому участвуют (почти) все.

Бернард Шауб и его спутница жизни это так не оставили, неожиданно пришли в школу и потребовали ответа от четырёх присутствовавших там ответственных учителей, в том числе от главного среди них Томаса Векампа. При этом Шауб в справедливом гневе не скрывал своего мнения о таких педагогах: учителям досталось от него как нерадивым ученикам. Испугавшись или желая отомстить, они тут же пошли в полицию и подали заявление против Шауба. Швейцарской полиции пришлось (с довольно большим удивлением, как оказалось потом) по требованию немецких коллег провести так называемую с Шаубом «профилактическую беседу для предотвращения опасности», как будто бы он угрожал заразить школу смертельными микробами или расстрелять всех учителей.

Затем Шауб, в свою очередь, решил сделать в полицию заявление против этих учителей за оскорбления, так как они использовали соответствующие выражения во время их беседы. Юстиция, как и следовало ожидать, не дала ход этому заявлению, но зато из-за сообщения учителей обратила внимание на присутствие Шауба в Интернете, что, наконец, привело к опубликованному ниже письму в рамках дознания прокурора Леманна против Шауба.

Обвиняемый написал на это настолько отчётливый ответ, что ради общего интереса его тоже стоит опубликовать. Он вызвал в прокуратуре, очевидно, что-то вроде оцепенения от страха, так как теперь уже семь месяцев Шауб ждёт реакцию. Вероятно, Леманн также принял к сведению решение Комитета по правам человека ООН и больше не знает теперь, что он должен делать. Указания из Берлина, Нью-Йорка или Иерусалима ещё, кажется, не поступили…

Мы приводим здесь сначала оба документа и потом, как приложение к ответу Шауба, текст появившейся впервые в 2009 году листовки «Мышление освобождает», с просьбой ко всем читателям распространить всю документацию возможно более далеко, так как она имеет симптоматичный характер и способствует просвещению населения. Только таким путём возникнет достаточное давление на ответственных политиков, юристов и средства массовой информации.

Недостойное подхалимство Европы перед американско-сионистской политикой возможно только потому, что Германия и вся Европа предаются религии холокоста, и потому, что европейские народы под этим представлением видят в евреях только вечных жертв и в американцах только вечных освободителей. Только поэтому коллаборационисты в правительствах ЕС могут безнаказанно поддерживать или даже совершать преступления Запада в Ираке и в Ливии, скоро, вероятно, также и в Сирии и в Иране.

Однако, очень заблуждаются те, кто недооценивает Иран и его русских и китайских друзей. Тот, кто атакует Иран, может быть только сумасшедшим, который спекулирует на Армагеддоне, битве конца времён.

Поддержание свободного исследования и разоблачения «холокоста» есть ни что иное, как вклад в предотвращение Третьей мировой войны. Комитет по правам человека ООН знает это, президент Ахмадинежад знает это, и мы в европейском доме тоже знаем это.

Источник






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797583
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930