Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2014 20:37 - ШОК! ДПС иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРЯЗВАНЕ на всички НОВОРОДЕНИ ДЕЦА в БЪЛГАРИЯ! Автор: legna
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ШОК! ДПС иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРЯЗВАНЕ на всички НОВОРОДЕНИ ДЕЦА в БЪЛГАРИЯ! ШОК! ДПС иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРЯЗВАНЕ на всички НОВОРОДЕНИ ДЕЦА в БЪЛГАРИЯ!

http://bgnovosti.com/novini-ot-bg-novosti/item/26-shok-dps-iska-zadalzhitelno-obryazvane-na-vsichki-novorodeni-detza-v-balgariya

image

•    От ДПС искат обрязването в България да стане задължително за всички деца, а техни експерти вече работят по специален закон!

•    Скандалното е, че става дума не само за децата на етническите турци, но и за всички български бебета от мъжки пол, без изключение.

•    Етническата партия твърдо прокарва идеята си за ислямизация на България и е време будните българи да се противопоставят на тези престъпни намерения, твърдят представители на здравите сили.



Местан и ДПС искат да се възползват от идеята в САЩ, където имат намерение да обрязват новородените наред, тъй като се смята, че това силно намалява риска от заболяване със СПИН.

Именно покрай борбата със СПИН от ДПС искат да замаскират истинските си намерения – а те са свързани с постепенна ислямизация и турцизация на България.

В същото време обаче Европа е твърдо се противопоставя.

ПАСЕ /Парламентарната асамблея на съвета на Европа/ прие доклад срещу обрязването, а Турция веднага реагира, че е силно недоволна.

В България обаче всичко може да се случи, особено след като се знае, че ДПС върти на пръсти си БСП както си иска.

И социалистите са готови да угодят по всякакъв начин на етническата партия, само и само да задържат властта.

ДПС и Местан постоянно бутат България към ислямизация и турцизация.

А преди време на митинг в село Бял Извор, община Ардино, днешният почетен председател на ДПС Ахмед Доган скандално заяви, че Турция трябва да отцепи територии от България и това да доведе до прекрояване на границата.

Точно тук му е мястото да припомним и как сегашният министър на спорта Мариана Георгиева обеща като ДПС-депутат всички турчета да учат турски език от турски учебници в училищата на България!

Ето нейните точни думи, изречени на 3 май 2013 г. на свещеното за мюсюлманите място Демир Баба теке.

„Дойдох тук на това свято място, за да кажа пред вас, че се гордея затова, че ДПС ме удостои с доверието си да бъда кандидат за народен представител от гражданската квота.

Аз съм професор от Института за български език в Българската академия на науките, но повярвах силно в политиката на ДПС, защото ДПС е учител по демокрация за всички политически сили в съвременна България.

Повярвах в политиката на ДПС, защото в тази политика на едно от първите места е приоритет "образование".

Аз като професор по езика искам да кажа, че ще работя за политиката на ДПС така, че вашите деца, когато ходят на училище в чантата си заедно с учебника по български език да носят и учебника по майчин език.

В училището те трябва да учат и майчиния си език, защото това е езикът, с който се раждаме всички по волята на Създателя.

Това е езикът на душите и сърцата.

И когато душите и сърцата молят за любов от Създателя, те трябва да се молят на майчиния си език.

Този език трябва да се учи в училище, за да се преизпълнят душите на всички ни с любов, за да живеем в мир, за да се обичаме, за да докажем, че България е европейска държава, за да докажем, че ДПС е партийния сертификат на европейското членство на България”.

Очевидно е – ДПС не крият, че искат турчетата да учат на турски език в училищата на България.

Първата крачка вече е направена – от свободно избираем предмет /СИП/, турският език вече е задължително избираем предмет /ЗИП/.

Ако се прокара и идеята за задължително обрязване, нещата стават страшни за България и нейното бъдеще, алармират хора с будно национално самосъзнание.

Като доказателство за истинските намерения на ДПС, прилагаме на Вашето внимание видеото, в което Ахмед Доган говори как Турция трябва да отнеме територия от България и да се прекрои държавната граница.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800746
Постинги: 44983
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930