Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 20:15 - Коварно унищожаване на нашата технология http://zahariada.blog.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.01.2014 20:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Коварно унищожаване на нашата технология


Всичоко прогресивно човечество, ни се казва, е естествено взе гей субкултура тях, правото им да се женят, да осиновяват деца и насърчаване на тяхната сексуална ориентация в училищата и детските градини. Ние го всички казват - естественият ход на нещата.

Лъжем.

Лъжите за естествения ход на нещата отрече американски социолог Joseph Overton, описана технологията променя отношението на обществото към веднъж основните въпроси за това общество.


image Прочетете това описание и става ясно как легализирането на хомосексуализма и гей браковете . Става съвсем очевидно, че работата по легализирането на педофилия и кръвосмешение ще бъде завършен в Европа през следващите години . Както децата евтаназията , между другото .

    
Какво друго може да се измъкнем в света , като се използва техниката, описана Overton ?

    
Тя работи безотказно .

    
***
    
Joseph P. Overton (1960-2003) , старши вицепрезидент на Центъра за обществена политика Mackinac Center. Починал в самолетна катастрофа . Формулиран модел представителство на проблема промени в общественото мнение , посмъртно обявен Overton Window .
    
***

    
Joseph Overton описан като напълно чужди идеи общество бяха повдигнати от резервоар за разливи общественото презрение , измива се и най-накрая издаде нормативен акт .

    
Според Overton Window от възможности за всяка идея или проблем в обществото , това е т. нар. прозорец от възможности . В този прозорец , идеята може или не може да бъде широко обсъдено открито , адвокат , опитвайки се да се определи закона. Window ход , променяйки по този начин характеристиките на вентилатора от " немислимото " , който е напълно чужд на обществения морал , напълно отхвърля етап от " текущата политика " , която вече е широко обсъждане , приемане на масовото съзнание и залегнало в закона.

    
Това не е промиване на мозъци , като такива , но по-фини техники. Ефективно тях последователно, системно прилагане на стелт и за обществото , фактът, че въздействието на жертвата прави .

    
По-долу аз ще ходя чрез пример, стъпка по стъпка , обществото започва да се обсъдят първо нещо неприемливо , а след това да считат за подходящо , и в крайна сметка подаде оставка на новия закон , закрепване и защита на някога немислимото .

    
Вземете за пример нещо напълно немислимо . Да предположим , канибализъм , това е идеята да се узакони правото на гражданите да се яде всеки друг. Достатъчно твърд , например?

    
Но явно всичко, което в момента ( 2014g. ) не е възможно да се разположи пропаганда канибализъм - обществото ще бъде на задните си крака. Тази ситуация означава , че въпросът за легализацията на канибализма е в прозореца на нулева фаза на възможност. Тази стъпка , съгласно теорията Overton нарича " немислимо . " Сега се симулира как тя ще се реализира nemyslivoe преминал всички етапи на прозорци на възможност.


    
TECHNOLOGY

    
Отново, Overton описана технология, която позволява легализират абсолютно никаква представа .

    
Обърнете внимание ! Той не е понятие предполага, не формулира мислите си по някакъв начин - той описва работна технология. Това означава, че една поредица от действия , за изпълнението на които неизменно води до желания резултат . Като оръжие, за да унищожи човешките общности такава технология може да бъде по-ефективен ядрен заряд.


    
КАК IT смели !

    
Темата на канибализъм все още е отвратително и абсолютно не е приемливо в обществото. Обсъдете тази тема в пресата , нито желателно , нито особено в учтиви компания. Въпреки, че това е немислимо , абсурдно табу явление. Следователно първото движение на Overton Window - преместване предмет на канибализъм от немислимото до радикала .

    
Имаме свобода на словото.

    
Е, защо да не говорим за канибализъм ?

    
Учените като цяло би трябвало да се говори за всичко - за учените не теми табу , те всички трябва да се научат . И ако такова нещо , да събира етноложка симпозиум на тема " екзотични ритуали племена от Полинезия . " Обсъждане на историята на обекта върху нея, тя представя на научната революция и да получите фактите авторитетни изявления за канибализъм.

    
Виж за канибализъм , оказва се , може да бъде предмет да се говори и как да останем в рамките на научната почтеност .

    
Прозорец Overton се е преместил . Това вече е определен за преразглеждане позиции. По този начин се гарантира прехода от безкомпромисни негативно отношение към обществото в по-положителна .

    
Едновременно с псевдо - научна дискусия трябва задължително да се появи някои " радикална общество на канибали . " И нека тя да бъде представена само по Интернет - радикални канибали със сигурност ще забележат и цитират всички съответни медии.

    
Първо, това е още един факт отчети. И на второ място , шокиращи отрепки генезис на такава особена необходимост да се създаде един образ на радикалния боги . Тя ще бъде " лошите канибали " , за разлика от друг кошмар - " фашисти , призоваващи да горят на клада не е като тях . " Но едно боги на долу. За да започнете, просто публикува истории за това какво мислят хората за ядене човешка плът , британски учени и всякакви други радикални изроди на природата.

    
Резултат от първото движение Overton Window : неприемливото темата пусната в обращение , на табу desakralizovano , недостатъчност настъпили уникалност проблем - създаден " сивото " .


    
Защо не?

    
Следващата стъпка прозореца движи и отнема темата на канибализъм в областта на радикалния царството на възможното.

    
На този етап , да продължи да цитирам " учени" . Човек не може да се отвърне от знания ? За канибализма . Всеки, който отказва да го обсъдим , да бъдат заклеймени като фанатик и лицемер .

    
Осъждайки фанатизъм , бъдете сигурни, за да излезе с елегантен име канибализъм. Още не смея да се мотае всички видове фашисти срещу дисиденти етикети с думата с буквата " Ka " .

    
Внимание ! Създаване евфемизъм - това е един много важен момент . За да легализират немислими идеи трябва да замени истинското му име.

    
Няма повече канибализъм.

    
Сега той се нарича , например, човекоядство . Но този термин скоро ще бъде заменен отново , и признавайки това обидно определение .

    
Целта на изобретяването на нови имена - за да прехвърлите проблема от нейното предназначение , сълзотворен дума форма на съдържанието му , за да лиши своите идеологически опоненти на езика. Канибализмът се обръща към канибализъм , и след това antropofiliyu , просто като престъпник имена променя и паспорти.

    
Успоредно с играта се среща в имената на създаването на референтна прецедент - исторически, митологични , съвременен или просто измислена, но най-важното - легитимира . Той ще бъде намерен или измислен като " доказателство", че antropofiliya може по принцип да бъдат легализирани .

    
" Помнете, че легендата за саможертвена майката , не пиете кръвта Му деца умират от жажда ? "

    
" История на древните богове , всеки яде на всички - това беше римляните в реда на нещата ! "

    
" Е, докато по-близо до нас, християните , особено с antropofiliey добре! Те все още ритуално пият кръв и ядат плътта на своя бог . Вие не обвинявам нещо християнската църква ? Кой си ти , дявол да те вземе ? "

    
Основната цел на този етап оргия - поне частично да оттегли хората ядяха от наказателно преследване . За първи път , поне до известна исторически момент .


    
Така да бъде

    
Веднъж отпусната легитимиране прецедент , това е възможно да се преместите прозореца Overton от територията на капацитет за управление .

    
Това е третия етап . Тя завършва разделят един единствен проблем.

    
"Желанието да се хранят хора генетично го положи в човешката природа "
    
" Понякога човек трябва да яде , има непреодолими обстоятелства "
    
" Има хора, които искат да се яде "
    
" Antropofilov провокира ! "
    
" Забраненият плод винаги е сладък"
    
" A свободен човек има право да реши, че той е"
    
" Да не се скрие информация и нека всеки да разбере кой е той - или antropofil anthropophobe "
    
"Има ли antropofilii вреда? Неизбежността на не доказани. "

    
В общественото съзнание е изкуствено създаден " бойно поле " за проблема. Поставя на външната фланговете на плашила - специално появяват радикални поддръжници и противници на радикалния канибализъм.

    
Реални противници - това е, нормалните хора не искат да бъдат безразлични към проблема rastabiurovaniya канибализъм - опитайте да се опаковат с талиги и пишат в радикални мразят . Ролята на тези уплашени - активно създавате графични полудели психопати - агресивен фашистки мразят канибализъм обажда горят живи канибали , евреи, комунисти , и черни . Присъствие в медиите предоставят всички по-горе , с изключение на реални противници на легализация .

    
При този сценарий се нарича antropofily остане така, сякаш по средата между талиги на " територията на ума ", където с всички патоса на " здрав разум и човечност " осъди " фашисти от всички партии . "

    
" Учените " и журналисти на този етап доказват, че човечеството през цялата си история понякога ядат помежду си , и това е добре . Сега antropofilii тема може да бъде прехвърлен от рационалното , в популярната категория. Прозорец Overton движи .


    
В един добър начин

    
Да популяризира темата за канибализъм трябва да поддържа на нейния поп съдържание съвпадение с исторически и митологични личности , и ако е възможно с модерна mediapersonami .

    
Antropofiliya маса прониква в новини и предавания . Хората ядат във филмите широко разпространение , и текстовете на песните и клиповете .

    
Една техника, популяризация , наречена " Погледни в страни ! "

    
" Не знаете ли, че един известен композитор - че ... antropofil ? "

    
" И един добре известен полски писател - за цял живот antropofilom , тя дори преследвани. "

    
" И колко от тях седяха на лудницата ! Колко милиона депортирани , лишен от гражданство ! .. Между другото , като си нов клип на Lady Gaga « Eat Me , бебе » ?

    
На този етап на изхода на горната тема и тя започва да се репликира автономно в медиите , шоубизнеса и политиката.

    
Друг ефективен метод : проблемът активно zabaltyvaet на ниво оператор ( журналисти , телевизионна водеща , членовете на общността и т.н.), отрязват разискване специалисти.

    
След това, в момента, когато всичко се отегчих и да се обсъдят проблемите в застой , идва специално подбран професионален и казва: "Господи , в действителност това не е така. И това не е това, но в това. И ние трябва да направим това и това " - и в същото време дава много специфична посока , пристрастие е дадено движение " Windows " .

    
За да оправдае легализация привържениците хуманизиране престъпниците ги използват чрез създаване на положителен имидж чрез която не е свързана с характеристиките на престъпността.

    
"Това е най- креативните хора . Е, жена ми и яде какво? "

    
" Те наистина обичат своите жертви . Яденето, това означава, любов ! "

    
" Ние antropofilov увеличава IQ и в противен случай те се придържат към строг морал "

    
" Самите Antropofily жертви , техният живот се правят "

    
" Има толкова образовани " и т.н.

    
Този вид изроди - солни популярните токшоута .

    
" Ние ще ви разкажа една трагична любовна история ! Той искаше тя да се яде ! И тя само искаше да се яде ! Кои сме ние , за да ги съдиш? Може би това - обичам? Кой си ти , за да застане на пътя на любовта? "


    
HERE WE ARE THE POWER

    
До петия етап движението Overton Window премине , когато темата се нагрява до евентуалното му прехвърляне от най-популярните категории в областта на съвременната политика .

    
Започва подготовката на законодателство. Лобистки групи се консолидират в сила и от сенките . Публикувани анкети , се твърди , потвърждаващи висок процент на поддръжниците на легализацията на канибализма . Политиците започват да се търкаля пробни балони публични изявления по темата на законодателната консолидация. В общественото съзнание въведе нова догма - " . Забрана на яденето хората пушат "

    
Този подпис ястие на либерализма - толерантността като забрана за табу забрана за коригиране и предотвратяване на вредни за отклонения общество .

    
По време на последния етап от прозорци за движение от "популярна " в " сегашната политика на " общество са разбити . Най- оживената част все още ще по някакъв начин да устои законодателни консолидация не толкова отдавна, все още невъобразими неща. Но обществото като цяло е била счупена. Той вече се е съгласил да си поражение.

    
Законите се променят ( унищожени ) норми на човешкото съществуване , а след това повтаря тази тема неизбежно потънали до училища и детски градини , както и , така че следващото поколение ще расте без никакъв шанс за оцеляване . Така беше и с легализирането на педерастия (сега те изискват да се наричат ​​гей ) . Сега очите ни Европа легализират кръвосмешение и дете евтаназия .


    
Как да пробием TEHNOLGIYU

    
Описван Overton прозорец на възможност най-лесните движения в едно толерантно общество . В едно общество, което все още няма идеали , и , като следствие , няма ясно разделение между доброто и злото.

    
Искаш ли да поговорим за това, което майка ти - курва ? Искате ли да отпечатате този доклад в списание ? Изпей една песен. Докажете, в края на краищата , че е курва - това е нормално и дори необходимо ? Това е техниката, описана по-горе . Тя разчита на всепозволеност .

    
Не табута .

    
Нищо не е свещена.

    
Не са свещени понятия, самата дискусия е забранено , както и тяхната мръсна obmusolivanie - потиснати веднага. Просто не го правят. Какво е ?

    
Има така наречената свобода на словото , свобода превърна в дехуманизация . Пред очите ни , един след друг , премахнете поле, защитено обществото на бездната на самоунищожението . Сега пътят е открит там.

    
Мислиш ли, че сам не можеш да промениш нищо ?

    
Вие сте абсолютно прав , сам човек не може нито да докосване.

    
Но лично , вие се задължавате да остане човек. Човек е в състояние да се намери решение на всеки проблем . И че някой не успее - да накара хората , обединени от една обща идея. Огледайте се наоколо .



Явно канибалите са в настъпление!Няма ли?А какво са примерно нашите политици?Изяждат ни и ние намаляваме,изчезваме! Да, това е технологията,която прави немислимите до вчера неща,нормални днес!Чрез нея е възможно насаждането на всевъзможни гнусотии у хората,виждаме го и сега!Не само това.Нещата се правят по такъв перфиден начин,че обработените и в чиято вреда и за чието изчезване от света е събитието,закона и т.п., неистово го защитават,мислейки,че им се посяга на свободата, правата и че защитават тях! Светът е пълен с глупаци и особено у нас! За това има човекоядци! Днес в преносен смисъл на думата,утре истински! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19811508
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930