Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2014 21:46 - ХОМОСЕКСУАЛНАТА МАФИЯ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 773 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ХОМОСЕКСУАЛНАТА МАФИЯ   image "Един мой сънародник, живеещ в Колорадо има в своя блог смайващ списъка от 25 Май 2007, в който проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, перверзия, която е интегрирана в общия поток и е наводнила с нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които дават содомията и анонимните сексуални срещи. Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относно въпроса колко добре е организирано радикалното лоби на содомитите. Това лоби е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява със своята пропаганда в учебния план на малките момчета, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и да се уверите, че промиването на мозъци към младите хора става постоянно. Това не е случайност. 
Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум в сърцето на Бялата цивилизация, но тази програма е това е по-различна в елементарните чужди влияния по своя произход. Тя е чужда, тъй като не произхожда от нашите хора от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса от "скитащите хора", по точно от "нацията, която се намира в рамките на много други нации"- това е диаспората на евреите от цяла Европа. Всякакви евреи - много от тях марксисти, социалисти, комунисти , интернационалисти и глобалисти, всички те са всички радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като "светлина за народите", а като разрушители, като подривни нарушители с цел да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност се намира в пиков момент. 
Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света плащат огромни девиденти, за да правят реклама и да създават постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени, като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики 
‹(•ї•)›   . По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително становище относно хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители или баби и дядовци. Но това е еврейския стил:  Измийте мозъка, направете пропаганда и след това да привлечете новобранци за служители, когато вече са болни в главата!” 
Но когато еврейски гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като "толерантност" или "разнообразие". Това е опит да се разбие представата за "традиционното семейство", която е била в основата на оцеляването на Бялата раса на Запад." 
Коментар от Анонимен......  
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797937
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930