Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2014 23:10 - 14 начина да пречистим организма си от Кемтрейлс, ГМО, Флуорирана вода и други токсини. Автор: leididi1
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
14 начина да пречистим организма си от Кемтрейлс, ГМО, Флуорирана вода и други токсини.

image

             Повечето от нас вече сме чували за Кемтрейлс (Chemtrails) – вещества, които биват разпръсквани над градовете ни, убиват пчелите ни и правят от храната ни токсично „лекарство“. Все намираме причина да оправдаваме смъртоносните еликсири на алчните ни правителства, притежавани и управлявани от корпоративни интереси. В интерес на запазване на вниманието ви няма да се опитвам да ви втълпявам колко вредни са флуорирана вода, нефтени разливи, замърсените въздух и вода, поради фракинг и минно дело.

​            Изследвания още от началото на 1900 г показаха, че телата ни не могат да се справят самостоятелно с токсичността на околната среда без странична помощ, въпреки че природата ги е създала да се справят с много от тях – от токсични метали до обикновена настинка. Но ние вече толкова много сме обременили този механизъм, че интелигентността на човешката форма вече е в пика си – оттук нататък, или ще се научим да се адаптираме към токсичната среда, която нашите правителства толкова много подкрепят, или ще умираме. Не можем да чакаме на Правителството, за да се направи правилното. Време е да кажем на приятелите си как да се предпазят.

От известно време успешно успяваме да игнорираме или апатично да се отнасяме към предупрежденията за замърсяване на  храната ни, въздуха и почвата. В световен мащаб Агенциите по околната среда и Агенциите по храните и лекарствата (може би кукли на конци) имат за цел да успокоят фермерите и гражданите, че начинът ни на живот е доброкачествен, но също така казват:  „да, пестицидите са вредни“. Дошло е време да обърнем внимание. Това е като някой да ти каже, че небето е синьо. Ако тези поне малко не са в състояние да ни предупредят за какво става въпрос, би било доста трудно да се поддържа минимално уважение към социалните и политическите кръгове. Повечето хора вече им се смеят искрено на глас.

Нашите кръв и кости съдържат над 85000 различни токсини. Нашият свят е токсичен. Уран от бомби и ядрени енергийни обекти, като Фукушима, както и химикали, познати под зловещото наименование Агент Ориндж, сега са част от нашия генетичен грим. Има твърде много други токсини, които няма да можем да споменем сега. Техните имена и опустошителни последици за здравето могат за запълнят книги. Тези токсини се просмукват в клетките ни, причиняват рак, депресия, дори и лудост.

Тези замърсители правят децата ни по-малко интелигентни и бавно пречупват имунната система, докато ще е трудно да се преборим дори с обикновен вирус. Нашите хормонални системи са толкова повредени, че децата ни навлизат все по-рано в пубертета, а ембрионите не се развиват правилно. Синдром на дефицит на вниманието, хиперактивност и аутизмът са във възход, както никога преди. Организмите ни са дебели и прекалено уморени, защото токсичните ни тела не могат да метаболизират правилно мазнините и протеините.

 

 Канали за токсично елиминиране

При по-добри условия нашите тела могат да се отърват по-лесно от токсините чрез многобройни природни канали:

 

                            Коса

 

                            Пръсти на ръцете и краката

 

                            Кожа

 

                            Черва

 

                            Пот

 

                            Кръв

 

                            Урина

Чрез лабораторни тестове могат да се открият изключително високи нива на токсини в кичур коса, дори и при хора, които си мислят, че живеят здравословно – тренират, не пушат, хранят се с плодове и зеленчуци. Косата, всъщност, съдържа от най-изразителните показатели за токсини. Тя дори съдържа останки от LSD и кокаин при хората, които са ползвали наркотици преди повече от 6 месеца от тестването. Тя също показва следи от алуминий, живак, бисмут, олово, арсен, калай, титан, сребро, азбест, хлор, титан, уран и антимон.

Ако някой от каналите за отстраняване на токсини е изложен на риск, това може да предизвика неразположение в цялото тяло, дори и смърт. Черният ни дроб работи усърдно за премахване на токсините чрез произвеждане на жлъчен сок. Нашата кожа – един най-големите ни канали за детоксикация, постоянно отделя клетки, за да се освободи от отровата. Червата и храносмилателните органи, пикочния мехур и бъбреците, тънките и дебелите черва също работят много усърдно за освобождаване на токсините от организма ни. Лимфната система поддържа Т-лимфоцитни клетки, които също циркулират, за да унищожават чужди нашественици, като вируси.

 

 

Рециклирането на токсините води до заболявания

Проблемът е, че веднъж след като тялото започне да се освобождава от токсина, многократно се опитва да го направим разтворим във вода (въпреки, че това е само един от начините за освобождаване), така че да може да се отделя, след това тя започва да рециклира този токсин, в опит да намери канал, който може да го изтласка навън правилно. Така се получават болестите. Руският учен Мечник е направил задълбочени изследвания на това явление през 1904г.

В аюрведическата медицина това се нарича етапи на „размножаване и локализиране“ на болестта. Токсинът започва да се движи чрез кръвната плазма и в репродуктивния цикъл на клетките и тъканите, така че болестта се развива в тази част на тялото, която е най-слаба. Болестта се „ражда“ във физическото тяло, когато генетичните предразположения на тялото дадат път на екологичния стрес, т. е. токсичността.

 

 

Какво мога да направя, за да детоксикирам организма си?

За щастие, има евтини начини за прочистване на червата, косата, кожата, дробовете, бъбреците, и дори клетките, но това става след като разберем, че сме токсични. След това трябва да се предприемат действия.

  • Инсталиране на ХЕПА Филтър или висококачествен пречиствател на въздух. Можете също така да прекарвате времето си сред природата, тъй като дърветата и цветята действат като естествени пречистватели на въздуха.
  •  Започнете, като изхвърлите всички токсични почистващи препарати от дома си – насочете се към естествените – оцет, сода за хляб и цитрусови плодове, особено лимонов сок, и слънчева светлина. Тези 4 неща могат спокойно да почистват домовете ни, дори и нас самите, от горе до долу, без предизвикването на депресия, хормонални смущения, рак и множество други болести, причинени от канцерогенни и токсични вещества в домакинските препарати, като диетаноламин (DEA) и триетаноламин (TEA).
  •  Пот – Индийските сауни не са създадени само за приключения. Въпреки, че много хора постигат духовни прозрения там, те също помагат и за изчистване на ума и тялото от токсините. Същият ефект се постига и при използване на класическа суха сауна.
  •  Пост – Повечето от нас не искат да пропуснат дори едно хранене през деня, но дори само един ден без храна, позволява на тялото ни освобождаване на токсини, съхранявани в мастната тъкан, го разликата веднага може да се усети. Постенето се практикува от различни култури и религии от цял свят в продължение на векове, като ефективен начин на детоксикация. Съществуват също и хранителни програми за пречистване, в които се редуват пост и свободни от пост.
  •  Чистене – Съществуват древни йогистки учения, които пречистват устата, езика, трахеята, стомаха и червата, чрез пиене на вода с морска сол. Като стомашна клизма, Шанкапракшалана помага да се изчисти целия стомашно-чревен тракт. Думата идва от Санскрит и означава раковина, като в черупка, и се отнася до обращението под формата на вихрушка на нашата вътрешна кухина – от устата до ануса.
  •  Използвайте шестте практики на Хатха йога. Те се отнасят до шестте пречистващи техники.  Шанкапракшалана е само една от тях. Някои, като Наули за пречистване на стомаха, са трудни за начинаещи. Но други, като Джала Нети, която стимулира различните нервни окончания в носа, като по този начин активизира мозъка и цялостното здраве на индивида, е лесна за практикуване от почти всеки.
  •  Пийте повече вода, но само ако е пречистена. Много от токсините са разтворими във вода. Така че, ако пиете пречистена вода, можете да помогнете за премахването им.
  • Къпане с редуване на топла и студена вода. Къпането в океана се практикува от Учител магистър, като средство за пречистване, но не всеки има имот на брега на океана, така че и обикновеното къпане е чудесен ритуал за пречистване. Това е традиция и се практикува в Япония, Турция, Индия, Африка и Австралия. Къпането първо в гореща вода разширява кръвоносните съдове и помага на мастните клетки да работят по-ефективно за намаляване на мазнините и токсините в тялото. Студената вода след това ни позволява множество потапяния и след това по-дълго време в горещата вода. Хубаво е, ако имаме възможност да правим този вид къпане в естествени водоеми. Също така, затоплянето на тялото подобрява лимфната система и имунната функция.
  •  Опитайте някое от безбройните пречистващи средства, които се предлагат на пазара днес. Има много продукти, които са достъпни и помагат за очистване на организма от червата до черния дроб.
  •  Яжте детоксикираща храна.  Добри продукти са зеленият чай, куркума и кориандър дори. Други са лимоновият сок, ябълковият оцет и джинджифилът.
  •  Използвайте природна глина или хума за извличане на токсините от кожата. Шаолините са използвали специална глина за да подпомогнат извличане на примеси от телата си, да се лекуват по-бързо от наранявания. Тя се налага върху кожата в комбинация с няколко билки или се използва на прах. Този вид глина е особено ефективна при премахване на тежки метали, олово или живак.
  • Използвайте Магарешки бодил или корен от Глухарче за детоксикация на черния дроб. Този важен орган премахва токсините преди да са стигнали да кръвта ни. Тези две растения помагат на черния дроб и се изчистват от тялото чрез изпражненията и урината.
  •  Увеличаване приема на Витамин С. Последните изследвания сочат Витамин С в умерени, не прекалено високи дози, като ефикасно средство за пречистване (тъй като той е разтворим във вода).

 Въпреки, че компании като Монсанто, Байер, Файзър военно-промишления комплекс искат да запазим токсичните нива в нашия свят, ние можем да си помогнем с някоя или повече от тези прости мерки. Ние нямаме възможността да живеем в чиста среда, но имаме възможността и правото да се грижим за организмите си като храмове и да ги предпазваме да станат жертва на заведенията за бързо хранене и фармацевтичната империя.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702417
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031