Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2014 18:50 - КАК НИ ОГРАБВАТ , или Чии са „българските“ банки? Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1183 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАК НИ ОГРАБВАТ , или Чии са „българските“ банки?  

Днес съществува едно частно предприятие, известно като “Банкова консолидационна компания”, което контролира целият финансов живот в страната. В това предприятие например, по данни от Държавен вестник, участват лица като – Иван Костов, Емил Хърсев, Добри Жотев (същите въведоха Национална стратегия "Ран-ът") и мн. др.

image
Роб не може да стои изправен!

Как стана така, че едно частно предприятие на акционери, днес се поставя над съд, правителство и държава?

image
Какво е общото с на "цар"Киро!!!

Това положение се гарантира от задлъжняването на държавата към частното акционерно дружество, известно като “Българска народна банка”.

image
Бандит!

Ето и един красноречив пример: според официален бюлетин на българското правителство за държавен бюджет 2000 очакваните приходи на българската държава са общо: 8 531 млн. лв., а очакваните разходи – 10 484 млн. лв (
http://www.government.bg). Съвсем съзнателно обаче правителството пропуща да извести българските данъкоплатци какъв бюджетен дефицит прави това! А сметката е проста: 8 531 – 10 484 = – 1953 млн. лв. Това е почти два милиарда лева! Около 19%! И кой ще покрива този дефицит? Обикновеният, нещастен българин, разбира се!

Така е замислена схемата на световното лихварство – “модерното робство”, както гениално се изразяваше американският поет Ездра Паунд. Големият дефицит поражда необходимостта от паричен заем. Частното акционерно дружество “БНБ” напечатва едни пъстри хартийки и ги дава като заем на несуверенното българско правителство, но и срещу съответната лихва. В действителност, акционерите от БНБ знаят много добре математическата невъзможност за изплащане на така създадените държавни дългове, но те не държат на връщането им, а на изплащането на лихвите по тях.

Те нямат интерес държавата да съумее да си изплати дълговете, за да могат вечно банкерите-лихвари да получават лихви от своя длъжник.
И се стига до едно такова положение поданиците на една държава с несуверенно правителство да работят като роби за частни акционери от едно частно предприятие, в случая БНБ.

Alter Information

Над 80% от банките в България са чужди и то западни с нищожни изключения. Няма нито една руска банка! Печалбите на банките за 2008 година варират между 28% и 420% като банките с над 100% печалба са все чужди. За 2010 година печалбите са значително по-малки до 63% (КТБ и ОББ) за полугодие (126 годишно). Около 81% от печалбите за 2010 година в банковата система принадлежат на чуждите банки и следователно подлежат на износ на Запад. Това е малка част от цената която плащаме за да сме „западни”. В допълнение на валутния борд, преобладаването на чужди банки в България говори за силна икономическа зависимост от Запада. Към нея следва да се прибави и силната политическа зависимост в която ни вкараха правителствата след 1989та година. Това са аргументи в полза на твърдението, че сегашното плачевно състояние на България е резултат от западния неоколониализъм .


image



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. grigorsimov - Няма чужди и наши, западни и руски банки, но абсолютно всички банки са еврейски монопол
09.02.2014 00:23
Вкл. и БНБ. И всички лица, свързани по един или друг начин с банковото дело и финансите, до един са евреи - юдеи, нищо че много от тях са с български имена, а други уж били цигани, и какви ли не други!!
Но такова е съотношението на "националностите" (100 към 0) , не само в банките и финансите, но и във всички области на "обществения живот" (разбирай - на еврейския феодализъм). Което ще рече, че и всички значими политици, бизнесмени, шефове и управителни съвети, научни учереждения и университети, културни институции, както и шефовете и ръководителите на археологически и етнографски институти и учереждения, и особено на образованието, културата и медиите, са изключително – еврейски - юдейски!
И така е, не само в България, а навсякъде, – и не от вчера... И така ще продължава, и даже много по-зле, до пришествието на Спасителя - Господа наш - Иисус Христос, който "с дъха си ще унищожи възцарилия се над целия свят - антихрист" (школуван юдейски измамник, чаканият и подготвян от юдеите - мошиях (месия). Тогава ще настъпи така нареченото Откровение или Апокалипсис, което означава - сваляне на воала или повдигане на завесата, или – чаканият от хилядолетия, от славяните - Видовден! Тогава ще се разкрие и страшната "тайна на беззаконието" юдейско - сатанинско.
По времето на антихристовото царуване, което, според християнските предсказания, ще продължи само три и половина години, но и преди наближилото му вече възцаряване, и особено, към края на царуването му - когато ще го представят за бог, и даже за - Христос, "ще бъде скърб, каквато не е имало, от сътворението на света")
И всичкото това земно зло ще завърши, със Страшния Съд на непогрешимия и праведен Съдия!
Да бъде волята ти, Господи!
цитирай
2. nikikm - Дай Боже
09.02.2014 00:56
по-скоро да стане това и Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841820
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930