Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 17:12 - Стъклени очи Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 670 Коментари: 0 Гласове:
1



Стъклени очи  
Стъклени очи image

Боли ме да гледам снимките от Майдан . Щандове подред на достойни изглеждащи хора със стъклени очи и предава верижни павета бунтовници . За тези, - чакай го - това хвърляше камъни по полицаите .

В действителност , този опит за убийство на полицай . Или , по-точно, в съучастие в убийство , тъй като към днешна дата, бунтовници са убили десетки полицаи . Току-що видях един туит със снимка отрязана ръка Беркут боец. Трудно е да се повярва, че всичко това не е някъде в Сирия или в Либия , и в любимата ми слънчева Украйна.

Много от тях са недоразумение : това може да насърчи по- нормален човек да участва в тази беззаконие , за да помогне на бунтовниците , които се опитват да унищожат страната?

Нека първо да видим как картината изглежда сега е на наша страна .

1 . Основната цел на бунтовниците - Украйна потапяне в гражданска война, която американците се нуждаят . Authority лидери са предложили на " опозицията " всеки компромис, който може да сложи край на насилието : амнистия и бандити , и възлага Yatsenuk премиер.

Бойци тези предложения бяха игнорирани . Те имат нужда от война. В този случай , дори ако утре на Партията на регионите в пълен подаде оставка и напусна страната , това не би позволило да се предотврати войната , като източната част на Украйна няма да се примири с проамерикански преврат властта в Киев и погроми в градовете им .

2 . Американците финансират не само Майдан , но също така и директно дават команди бунтовници . Тъй January 27, Jeffrey Payette наредено да освободи заловените бунтовници Maidan помещения на Министерството на правосъдието - и незабавно изпълнени бунтовници им даде поръчката.

Убедителни доказателства срещу американците - включително записи на телефонни разговори - натрупани толкова много, че да отрече тяхното лидерство е абсолютно невъзможно :


http://ruxpert.ru/Поддержка_Евромайдана_американцами

Curious бар. Наскоро стана ясно, че Киев претъпкан долари нова проба. Американците дори не си направили труда да изберат екстремисти стари сметки: те просто да бъдат отпечатани на партида от нови долари:

http://dbelyaev.ru/sergej-glazev-kiev-perepolnen-dollarami-novogo-obraztsa-kotoryh-v-rossii-net-15181.html
По този начин, бунтовниците Maidana и да им помогне да вземат участие в предприятието бие на страната на Съединените щати срещу законните власти на Украйна.

3. Една значителна част от бойците Maidana работи под фашистки лозунги. На билбордове бунтовници изготвят числото "1488":

http://ru.wikipedia.org/wiki/14/88
http://antifashist.com/stat/22661-politolog-centr-majdana-raspisan-svastikami-no-smi-stydjatsja-nazyvat-veschi-svoimi-imenami.html

На Независимостта окачени портрети на Бандера, нацистки герой:

http://kp.ua/daily/150114/433251/

абележка - дори Anton накрайник, един от основните про-американски рога Facebook, пламенен belolentochny, опитвайки се да пиша за най-войнстващите Maidana неутрални съвети:
http://dolboeb.livejournal.com/2607003.html
http://dolboeb.livejournal.com/2623694.html

Защо? Защото Антон Носик- израелски гражданин и предан ционист:

http://ruxpert.ru/Антон_Носик

Ционистка не може да си позволи публично да подкрепи нацисти Майдан.

4. Maidana бойци правят истинска касапница, тъй като те са го направили вече преди няколко десетилетия в Лвов. Например, бунтовници влачат по Khreschatyk и бият един човек. Минувачите плахо скупчват в един ъгъл, докато тълпата контакт брутални бандити желаят никой друг:

http://marv.livejournal.com/1830980.html

Между другото, аз не знам какво се е случило в крайна сметка да е жертва на психически тормоз. Надявам се, че той е жив.

Вчера бойци вкара парче тръба 57-годишен инженер, чиято единствена вина беше, че той е бил в офиса и на Партията на регионите се осмели да протестира бунтовниците избухна в:

http://www.rosbalt.ru/ukraina/2014/02/18/1234801.html

Също така, въоръжени мъже убиха примирие, Който дойде при него, за да попитам за освобождаване на жените от горяща сграда (!):
http://ermalex76.livejournal.com/13345.html

Жените, между другото, все още освободени. Само в този случай бунтовниците ги бият и откъсна техните орнаменти.

Това е далеч от изолирани случаи. Отново убити само около десет полицейски служители. Колко са били убити от обикновените граждани, и колко хора са оцелели побоя, е невъзможно да се изчисли.

5. Ислямистите вече са започнали да използват открито огнестрелно оръжие:

http://www.ng.ru/news/458009.html
Характерно е, че тя се използва предимно не срещу Беркут - стреля Беркут страшно, мога да отговоря. Екстремисти убиват беззащитни предпочитате.

Например, вчера, въоръжени мъже убиха украински журналист от "Вести". Колата, в която той яздеше хвърли коктейли Молотов. След това нападателите влачени журналистката от горящата кола, пребит и разстрелян.

Шофьор на такси, който отиде журналист е бил жестоко пребит, той е претърпял сериозно нараняване на крака. IT-специалист "Вести", който яздеше в една и съща кола, нападателите обезобразили лицето:

http://top.rbc.ru/incidents/19/02/2014/905923.shtml
Ние се върнете към steklyannoglazym . На пръв поглед , поведението им граничи с лудост . Защо те да помогнат на американците да убият своите съграждани и да унищожи тяхната страна ?

Очевидно е, че не е за пари. При разгръщане цветни революции плащат само бунтовнически лидери , журналисти и професионални бойци . По-голямата част от " мирните протестиращи " работи само за идеята .

Тази маса компетентно промили мозъка с помощта на прост либералната демагогия .

1 . Всички жестокостите , приписвани екстремисти или фалшиви или провокация titushek власти. Попитайте steklyannoglazogo дали той подкрепя убийството на журналист " Вести " , независимо дали го поддържа убивайки един инженер от Партията на регионите.

Ще отговоря , че Янукович е изпратил убийци да дискредитира мирни протестиращи . Тази версия на релетата , например, проамерикански Slon.ru :

http://slon.ru/fast/world/v-kieve-ubilt-zhurnalist-vyacheslav-veremiy-1058558.xhtml

В най-добрия случай , да кажем , че една малка част от измет екстремисти все още съществува , но това абсолютно не е от значение : това е невъзможно да се търпи жестокостите власти по никакъв начин.

2 . Всяка агресия срещу полицията напълно оправдано. Можете да убие полицията със сигурност те са виновни , те са защитата на престъпен режим и победи мирни протестиращи .

Много показателен случай на смърт под колелата на струята бунтовниците . Action опитал да изгори жив водачът на джет, го хвърлят в кабината коктейл Молотов . За щастие на водача, стрелец, се подхлъзна и падна директно под колелата на колата , както и , което я потуши .

Това е начина, по -проамерикански случва rupor.info :

http://www.rupor.info/news-obshhestvo/2014/02/18/vodomet-zadavil-molodogo-parnya/

В центъра на Киев водни оръдия , които се отправили към независимост , за да разпръсне протестиращите се движеха един млад човек.

    
Според журналисти , младежът се затича към колата и предназначени да се хвърлят в каютата си firebombed , казва ЕАП - Inform .

    
Изведнъж той се подхлъзна , човекът пропълзя по хлъзгав асфалт , но се подхлъзна под колелата на самолета .

    
Според очевидци , шофьорът не можеше да спре , но не искам. Огромни колела момче той просто се премества главата му .

    
" Той не е имал шанс " , - подчерта свидетели.



Моля, обърнете внимание - не " се опитват да убият струята шофьор над случайна смърт трилър " и " млад мъж трагично падна от ръцете на жесток Punisher . "

В съзнанието на подобни нарушения steklyannoglazyh появят автоматично. Добро за него пише molonlabe (бивш Hardingush ) - представете си, че маниак качва на съда и каза : " Не мога да преценя , аз - на народа" :

http://molonlabe.livejournal.com/141276.html

3 . За фашизма steklyannoglazye не мисля изобщо. Кажете, добре , какво е това фашисти , тази добра млади момчета с руси хора, които се присъединят към нас се борят срещу корупцията и беззаконието . Кажи, тук евреи ходят свободно Майдан и никой не бие .

Като цяло, двадесет години на промиване на мозъка не са били напразни . Поносимостта към фашизма в Украйна е много висока. Steklyannoglazye вече просто не разбирам - какво е толкова ужасно фашизма. Трагичната история на Украйна - погроми и съседи убийство - напълно забравени.

Stalik вчера напомни на читателите на тази катастрофа на ХХ век :

http://stalic.livejournal.com/529235.html

Предполага се, че напразно . Тъй като опитът сочи , steklyannoglazye на позовавайки се истории само обидени сякаш искаше да каже , как се смеят , демагог , на ГП на труповете . Нашите приятели не са на всички, че няма да бъде всеки, за да плъзнете заедно Khreschatyk отбележи убит с бухалки .

4 . Най- интересно да се наблюдава как steklyannoglazye отхвърли информация за американците :

а) Лично аз не дойдоха за пари , както и моите приятели.
б ) Хората са просто изморени от беззаконие власти.
в ) NTVlzhet .

Тези доводи са смешни : ясно е, че парите не са усвоили прости зомбита , и е ясно, че не можем да се преструваме, че американците не са в бизнеса , когато американците дори не се опитват да скрият .

Въпреки това, steklyannoglazye не искат да се признае сътрудници , които се борят на страната на врага с тяхното състояние. Следователно, те са принудени просто да игнорират проблема.

5 . И накрая, ние трябва да се каже и за основните стимули , които да насърчават steklyannoglazyh отидете на бунтовниците . Pro -американски медии pedaliruyut следната проста логическа структура :

а) В Украйна , всичко лошо (това е вярно) .
б ) вина в това се крие с настоящото правителство (това полуистина ) .
в) Необходимо е да се донесе за захранване на американците , тогава всичко ще бъде наред ( лъжа ) .

Като правило , всяка дискусия с steklyannoglazymi намалява до тъп обсъждане на първите две точки . Те говорят за ниските заплати и пенсии, както и " дворци Янукович " напълно игнорирайки факта , че мястото , което е начело на украинския American puppet"ve опитах преди 10 години - и опит е изключително жалко .

Е, за това, което американците се нуждаят в Украйна гражданска война steklyannoglazye дори няма да слушам . Това също е в съответствие с техните вярвания , те не са мощни начини да се мисли за причините, които подтикват САЩ толкова силно замърсени сега в Украйна.

Така че, в главата ми е около steklyannoglazyh следния шаблон. На живо в Украйна зле , всички проблеми на отпадане на захранването . Органи Mnogichislennye престъпност направиха незаконна , следователно , пряко задължение на хората да свалят тиранина и изберете честен президент. Президент , който ще карам колело и да доведе страната до по-светло бъдеще .

Именно поради тази евтини глупости steklyannoglazye отидете на Майдан и да стоят с одухотворени лица във веригата , минавайки камъни бунтовници . Уроците на историята ? 2004 година , 2011 година, 1917 година ? Не, не чух .

I преотстъпвайте на забавлението. Откъде идва този модел крива показва в steklyannoglazyh в съзнанието ?

Има определя тяхната околна среда : медиите , блогосферата, форуми , колегите на работното място . Американците изкован в медиите в пост- десетките милиарди долари , и тези медии излъчват американски модел всеки ден , от всички слотове .

Ето, например , се излъчва от проамерикански Майдан Lenta.ru :

http://lenta.ru/chronicles/battle/
Това не е екстремистите стрелят полицията , този " украински народ" " възвръща позиция " в " силовиците " . Това не е Evromaydana бунтовници разбиха линейки , е , разбира се, прави " titushki . "

Classic пропаганда. Lovely цитат :

    
Исканията за привеждане Maidan " момчета на фронтовата линия " кибрит и запалка , но не и да подпалят нещо - момчетата просто искат да се пуши .



Е, разбира се. Това е толкова благороден и романтичен , неговата милиция да убиват в името на интересите на американците . Ние трябва да помогнем на " момчетата " , да ги дам кибрит и запалка . Което, само по себе си , не е необходимо да коктейли Молотов - " . Момчета просто искат да се пуши "

Отново, този вид пропаганда звуци от всички пукнатини , и звучи много дълго време. Тук ние приемем, че имаме нормален , здрав човек . IT специалист, който сам интелектуалец с добре развит мозък и аналитичен ум смята .

Нашата IT специалист чува пропаганда на един канал , на втория. Отваря уеб сайта - има същия про -американски глупости за свещено право бунтовниците хвърлят камъни по полицията . Отива на всеки d3.ru , има обсъждане зверства Беркут . Отива в пушалнята , но вече има своите колеги събират пари, за да помогне на " мирни демонстранти " Maidana .

И всички птици , уловени . Очите се изцъклят , плътно Hollow модел печат в мозъка , и сърце, изпълнено с болка очакване на "свобода" : сладък живот с бъдеще безвизово влизане в Европа и мъдри честните американци в украинската трона.

Попитайте steklyannoglazogo , как тя е , че Съединените щати е бил пуснат на три , 84 hletny монахиня за това, което тя намазва стените на охранявания обект в знак на протест срещу ядрени оръжия (! ):

http://www.vz.ru/news/2014/2/19/673245.html

Помолете го да обясни защо на Запад, за която той се моли за нападението на полицията незабавно да сложи или убити, и Украйна правителствени бойци на трябва да целуват задника, защото те са "хора." Вместо да отговори, можете да получите само един свободен преразказ някои парчета, вградени в мозъка му шаблон.

Попитайте steklyannoglazogo, дали нормално, когато екстремисти представляват победи своите политически опоненти в кръвта, да ги сложи на коленете си, като им се подиграва:


https://twitter.com/halilovmansur/status/436122837535825921
Steklyannoglazy поддръжник на европейските ценности мърмори нещо подобно , " мисля за него , няколко синини . "

Обърнете се към реалното . Какво да се направи в тази ситуация , Русия?

В стратегически план , Русия трябва да се справят с американски агенти в страната, които предписват този модел в мозъците на психически нестабилни хора . Искам да кажа лента, Elephant Nyusru , RBS и други уж неутрална среда .

Ние трябва да се учим от Великобритания и Германия , както и да задължи нашите медии разговори бойци - бойци и терористи - терористи. Това е въпрос от първостепенно значение : сега, благодарение на Украйна , че е много очевиден.

В същото тактически план , страхувам нещата се движат точно като анализатори предричаха миналата година. Америка се нуждае от гражданска война в Украйна, и в Америка има достатъчно ресурси, за да я освободят . Брой на трупове вече избрали да сто бойци започват да използват огнестрелно оръжие. Най- разочароващо прогнози .

Русия се опитва да предотврати войната . Например , ние няма да се изброят на следващия транш на Украйна , докато страните не прекратят военните действия :

http://evening-crimea.com/news/19-02-2014_zajavlenie-ministerstva-inostrannyh-del-rf-v-svjazi-s-situatsiej-na-ukraine

Въпреки това, може би влияние на Русия няма да бъде достатъчно, за да се стабилизира ситуацията. Украинците трябва да се подготвят за най-лошото: сирийски или либийския сценарий.

Update 1. Доклади Gazeta бунтовници разбиха главата управител Волин и му сложили белезници на сцената:

http://www.gazeta.ru/politics/news/2014/02/19/n_5959585.shtml

След това губернаторът наля вода (в Луцк сега 8), се опитва да направи това, за да напишете оставка.

Забележка - Gazeta евфемистично наричат ​​войнстващи радикали. Тази тенденция.

UPDATE 2. Историята на управителя. Въоръжени лица изпъди дома на губернатора, за да донесе на семейството и да направи Bashkalenko напише молба за уволнение:

http://friend.livejournal.com/771763.html


Тагове:   стъклени очи,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19786260
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930