Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2014 19:16 - Войната е неизбежна,САЩ изпращат хиляди войници в Украйна (ВИДЕО) http://dolce.blog.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2862 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
6



1. kostadin - Хората кръстени от Сталин татари са ...
11.03.2014 21:11
Хората кръстени от Сталин татари са всъшност наши братя ,а другите руснаци говорищи на руски и украински са ни също близки и по кръв и по език.
Вярвам ,че Руссия ще защити земята на дедите им.
А аз се чудех за кого в САЩ са приготвили много пластмасови кофчези.Явно Обамчето иска да си съкрати по бързо и без заяждане със сената войската.Пък и войната е един от начините да изтрие големият свръх голям държавен дълг.
Само не знам дали му стиска.Русияне е даже Сирия или Авганистан.
цитирай
2. nikikm - Това
11.03.2014 22:59
е проблем,който много ме интересува.И украинци и руснаци са ...айде да не кажа българи,но много близки родственици!Наша кръв!Волжките "татари" са българи и те го знаят! В Крим има и българи,има и татари.Точно за тези татари не ми е ясно какви са,но не са с българско самосъзнание.А татари няма.Чингиз хан ги е изтребил до последното пеленаче още някъде 1202 ..или там някъде,понеже убили баща му.Монголите биват наричани от китайците,татари и до днес.Но в Крим не са монголоиди,не знам какви са! Това е прокобата,народите не си знаят произхода,братята и роднините!Ако знаеха много неща нямаше да са същите!
цитирай
3. kostadin - е проблем, който много ме интере...
11.03.2014 23:57
nikikm написа:
е проблем,който много ме интересува.И украинци и руснаци са ...айде да не кажа българи,но много близки родственици!Наша кръв!Волжките "татари" са българи и те го знаят! В Крим има и българи,има и татари.Точно за тези татари не ми е ясно какви са,но не са с българско самосъзнание.А татари няма.Чингиз хан ги е изтребил до последното пеленаче още някъде 1202 ..или там някъде,понеже убили баща му.Монголите биват наричани от китайците,татари и до днес.Но в Крим не са монголоиди,не знам какви са! Това е прокобата,народите не си знаят произхода,братята и роднините!Ако знаеха много неща нямаше да са същите!

Прекия наследник на Чингизхан и бивш кримски султан е избягал от Крим в България -това е рода на гераите Той абсолютно нямаше белезите на азиатец.ПРи него беше и родовата книга със всичките си подробности и сключени бракове с крале и принцеси от Европа и Азия.Къде е тази книга и защо днес си траят за нея не ми е ясно защоМонголското иго е измислено от реформаторите в Европа .По всяка вероятност Мюсулманите са били християнска секта ,защото на доста православни черкви в Русия стоят кръкгове с полумесец.Казват че хазария била империя на евреите и това не е вярно Юдейството е било разпространено из Европа и Азия много преди изчезването на държавата Израел.По всяка вероятност и тази религия е секта от нещо което е било общо.Господа е един и същ символиката на еврейските храмове се среща и при християните и т. н.След Иван Грозни е характерно желанието на Европа да скъса със зависимостта си от Руссия.Интересно е ,че самият Грозни по сведение на българи от Руссия е бил български княз ,а той е и родственик на Рюрик,при това е претендирал и за родословие свързано с император Август.Бритите Атила ги изпратил да бранят границите му по северното море ,а те по късно станали настоящите британци.Доста объркана е историята по простата причина ,че по Сталиново време са били забранени изследванията на прабългарските селища пръснати от черно море до сев. лед. океан.Даже името на руската валута -рублата има български произход тъй като среброто и златото е било на пръбки и плочки и се е секло на подходящи части според цената заплащана за дадена сделка Рубит-рублю- рубла.Доказано е ,че първите християнски църкви са строени от български майстори Това руснаците го знаят.
Много сведения има по сайтовете на татарците за прабългарите.Например по времето на Кубрат и Аспарух Хазария е била военен лагер в който са се обучавали младите войници,а Киев е даден от Кубрат на брат му ,които дълги години е управлявал в централна Европа -някаде до към Виена,Оставил е страната на децата си ,а те изглежда са я попиляли ,но той е бил така да се каже господаря на Киев.По късно след смъртта на Кубрат и дразгите между братята чичо му го приема и пази в Крим.Историята на българите се помни някъде до времето на Крум ,та даже и до Светослав ,които идва в България да си търси бащинията.Междуособиците за ханството започват след приемане на християнството от Византия При християните Наследството идва по бащина линия ,а при мюсулманите и прабългарите идва по майчина линия.
Възможно е някъде да бъркам ,но след покръстването ни България губи земите зад Дунава.
Интересно е ,че бурбоните са коронясвани пред семейната им православна библия.
цитирай
4. started - КОЙ?
12.03.2014 02:02
ЗАДАЙТЕ СИ САМО ЕДИН ВЪПРОС: КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ И БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА МЕЖДУ ДВА ХРИСТИЯНСКИ НАРОДА? АМИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ПРЕДИЗВИКАХА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ,СТУДЕНАТА ВОЙНА, ВСИЧКИ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ,ВСИЧКИ ВЪОРЪЖЕНИ КОНФЛИКТИ НА ПЛАНЕТАТА С ЦЕНАТА НА МИЛИОНИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ.СЪЩИТЕ ТЕЗИ СИЛИ,КОИТО СА НАД НАЦИОНАЛНИ И НАЛАГАТ ГЛОБАЛИЗМА ИЛИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД Т.Е. "ЕДИННИЙ КОМУНИЗЪМ" И ЗА КОИТО ЕДИНСТВЕН БОГ СА ПАРИТЕ.СЪЩИТЕ ТЕЗИ,КОИТО СЪЗДАДОХА ИДЕОЛОГИИТЕ/ КАТО ФАШИЗЪМ,НАЦИЗЪМ,КОМУНИЗЪМ,СОЦИАЛИЗЪМ,/ ЗА ИЗКУСТВЕНО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ХОРА И НАРОДИ И ВЗАИМНОТО ИМ ИЗТРЕБЛЕНИЕ.СЪЩИТЕ,КОИТО ТРУПАТ ПЕЧАЛБИ ОТ ВСЯКА ВОЙНА,КОИТО СЪЗДАДОХА СЪВЕТСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ,СССР-е,ООН, ИЗРАЕЛ,ЕВРОПЕЙСКИЯ/съветски/СЪЮЗ,МВФ,СВЕТОВНАТА БАНКА,НОВАТА СВРЪХ ДЪРЖАВА КИМЕРИКА/от започналото от повече от десетилетие сливане на КИТАЙ И АМЕРИКА/,ФИНАНСОВИТЕ КРИЗИ И КОИТО СЕ КЛАНЯТ НА ЛУЦИФЕР.СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА И ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ЕДНА:СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА СВЕТА И ХАРЕСВА ЛИ ВИ ДА ЖИВЕЕТЕ В ТАЗИ ИЗМАМА.ОПИТАЙТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ ЛОГИЧНО И ПО-ГЛОБАЛНО-Т.Н. ЗАПАДНИ ЛИДЕРИ -ДРУГАРИТЕ ОБАМА,ОЛАНД,КАМЕРЪН,БАРОЗУ,ДРУГАРКАТА МЕРКЕЛ,ДРУГАРЯ ПУТИН СА САМО ВИСОКО ПЛАТЕНИ СЛУГИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ЦИОНИСТКА ФИНАНСОВА МАФИЯ И ИЗПЪЛНЯВАТ ПОСТАВЕНИТЕ ИМ ЗАДАЧИ.НЯМА "ЛЕВИ",НЯМА "ДЕСНИ",НЯМА ДЕМОКРАТИ,НЯМА РЕПУБЛИКАНЦИ-ИМА САМО КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ И БИЗНЕС.
цитирай
5. aboychev - АМИ ЩО ЗАЩИТАВАТЕ ПУТИН ТОГАВА БЕ
12.03.2014 08:58
НАЛИ ТОЙ ПОДПАЛВА ФИТИЛА,
ИЛИ ОЩЕ СИ ВЯРВАТЕ ЧЕ Е ЗАЩИТНИК НА "СкЛАВиЯНСТВОТО"
цитирай
6. nikikm - started - КОЙ?
12.03.2014 20:19
Споделям вижданията ти и предполагам не само аз!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19857611
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930