Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2014 22:03 - ЕКСЛУЗИВНО! ШЕФЪТ НА ОД НА МВР –БУРГАС ПОИСКА РУШВЕТ. ДАДОХ МУ 20 000. СМАЧКАХА БИЗНЕСА НИ, РЕКЕТИРАЙКИ НИ ДА ВНАСЯМЕ „ГАРАНЦИОНЕН ФОНД” ЗА ГЕРБ! от afera
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСЛУЗИВНО! ШЕФЪТ НА ОД НА МВР –БУРГАС ПОИСКА РУШВЕТ. ДАДОХ МУ 20 000. СМАЧКАХА БИЗНЕСА НИ, РЕКЕТИРАЙКИ НИ ДА ВНАСЯМЕ „ГАРАНЦИОНЕН ФОНД” ЗА ГЕРБ!

imageВ редакцията на АФЕРА се получи писмо от Мария Кузманова, което публикуваме дословно. То е пореден сигнал срещу шефа на вътрешната дирекция на МВР – Бургас Милен Димитров, който бе назначен от Цветан Цветанов и ГЕРБ, и който НЕ Е ПИПНАТ ОТ СЕГАШНИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! АФЕРА настоява незабавно вътрешният министър Цветлин Йовчев да обясни защо продължава да държи на поста шеф на ОД на МВР – Бургас – лицето Милен Димитров!

Ето какво ни пише Мария Кузманова:

До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП  Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”

Afera.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823223
Постинги: 45041
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930