Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 20:10 - Ционизъм ще унищожи Русия Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2014 20:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ционизъм ще унищожи Русия  
  Ционизъм ще унищожи Русия   Такъв план на Запада ще бъде направен от местните национални предатели и саботьори
Константин Сивков

В историческата си реч по повод връщането на Руската Крим и Севастопол нашия президент Владимир Путин заяви , че Западът заплашва руската революция и в този случай Западните елити разчитат на своя " пета колона " в руското общество . За съжаление , трябва да признаем , че Западът има добра причина за такива надежди.

В Русия , има условия за социална експлозия , и противниците на нашата страна ще вземат мерки, за да го започнат в близко бъдеще. Въпреки това, са налице ефективни мерки за неутрализиране на "петата колона " и предотвратяване на хаос.

Западъте изключително заинтересована в унищожаването на Русия или да го вземат под контрол в продължение най -малко на същото ниво , както беше в епохата на Елцин . Една от основните причини за неуспеха на Западния кампания за средства в началото на XXI век - позиция на Руската федерация, фокусирана върху мирното разрешаване на кризи , предизвикани от Запада. Самото съществуване на Русия даде шанс и надежда на народите , подложени на агресия на Запад , успехът на национално-освободителната борба. Това най-ясно се проявява в Сирия и Украйна. Междувременно , кризата на западната цивилизация ( която сега е глобално) , генерирани от прекалената консумация на западното общество , без да контролира ресурсите на света не могат да бъдат преодолени в рамките на съществуващата социална система в страните от тази цивилизация . Затова агресия срещу Русия от Запада предопределено. Това може да се случи , като се има предвид ядрен потенциал на Русия , само методите на мека сила . За съжаление, има всички условия за този вид агресия е възможно да се приложи срещу страната ни.

Социално- политическата ситуация в Русия във всички основни показатели, отговаря на това, което се състоя в навечерието на преврата в Украйна. Разделяне на обществото чрез собственост с изключително висока производителност разлика в доходите между богати и бедни. Неравнопоставеност при образуването на големите държави , на базата на проста присвояване на държавна собственост , придружен от срива на националната икономика и обедняване на населението . Развитие на руската икономика негативните процеси , които водят до стагнация , както и плановете за по-нататъшната приватизация на държавните местни и чужди олигарси , което води до по-нататъшно влошаване на стандарта на живот . Всичко това създава благоприятни обективни условия, за да вдъхнови нашата социална експлозия страна.
Revolution подготвя западен елит

Докато в Русия е налице стабилна , напълно вкоренена в обществото и политическия елит "пета колона " на Запада, който е в състояние да организира и да доведе революция в страната. Този либерални прозападни сили, които с ясна идеология на либералната фундаментализъм , задълбочен материална база , политически организации и партии , както и голямо влияние в медиите и добрата организация са силно единна сила - на обединението на руската политика . Той е не само в състояние да влияе върху вземането на политически решения , но ако е необходимо , икономическата криза , за да приложат " Ukrainisation " Русия . Не е ли казано Юлия Тимошенко по време на митинг след освобождаването му , като отбеляза, че украинската Майдан вдигна знамето на борбата срещу авторитарните режими в целия бивш Съветски съюз? Може би тези сили изчислява Yarosh , като посочва , че на следващия Майдан ще бъде в Москва на Червения площад ?

 

image

Основа на тази група , образувана през 90 -те години на XX век в залавянето на публична собственост в приватизацията Чубайс , чиято цел е да се установи контрол протежета транснационално и чуждестранен капитал над природните ресурси на Русия.

Тези сили са най-тясно свързани с чужди разузнавателни агенции , мултинационални и чуждестранни национални финансови и индустриални групи , както и достатъчно плътно ги контролира чрез следните канали :


1 . Според представителите на тази група се прави компромис - материали.

2 . На инвестиции в чуждестранни банки огромни лични активи и чуждестранни недвижими имоти намира в личното имущество .

3 . Участие на чужди капитали в руските предприятия в тази сфера , високото ниво на зависимост на отделни руски банки от чуждестранни доходи зависимостта производители на стоки от чуждестранни потребители .

4 . Идеологически , интелектуални и психологически обвързани членове на тази група, за  Западна цивилизация и нейните ценности .

В структурно този клас включва:

Идейно ядро , чиято основна задача - идеологическа обосновка на процеса на окончателно трансформацията на Русия в суровини придатък на Запада и окончателно уреждане с премахването на държавния суверенитет . В не са изрично формализирани. Дейността му се изразява в идеологическа обосновка необходимо настъпването на западната цивилизация на всяка цена , дори и за сметка на загубата на национален суверенитет.

Raw олигархия . Неговата основна функция е да се осигури и запази контрола върху суровините сектори на руската икономика , създаването от манипулиране на цените на петрола на руския пазар и икономическите проблеми в страната. Сред тях са космополитни ориентирани олигарси интимно свързани с транснационални корпорации.

Финансова олигархия . Контролиране на голям сегмент от руската финансова система , тя осигурява финансиране либералната опозиция, и може да наруши нормалното функциониране на финансовата система в Русия. Това са банкови институции , които се намират под пълен контрол на големи или доминиращи финансовите магнати , тясно свързани с транснационални финансови институции ( като Световната банка, банка за възстановяване и развитие и др.)

Либералната лоби в изпълнителната власт изпълнява либералните политики в системата на руските органи на изпълнителната власт , както и практическите мерки за по-нататъшно подобряване на зависимостта на руската икономика от Запада , докато обструкция на действия за възстановяване на икономическото, научното и технологичното независимост на страната ни. Те служат като "покрива " на либералната опозиция в органите на изпълнителната власт на Русия, създаване на всички видове мерки за противодействие на смущенията опити за организиране на социална експлозия. В допълнение , действията, които умишлено ще създават условия за влошаване на социалните противоречия , монтаж социално напрежение . Това лоби е представена от либералния и космополитен ориентирани бюрокрацията във всички държавни структури , включително полицията, обикновено тясно свързани икономически с финансовата олигархия и сурова .

Политическа либерална опозиция. Тя следва да осигури официално представителство на либералните космополитни дестинации в руския политически спектър . Ние говорим за политически партии и движения от класическата либерална посока.

Има руски и достатъчен за организирането на социална експлозия на протестни активни слоеве, които могат да бъдат направени от организаторите на революцията в различни дялове демонстративна и силен характер. Тя е предимно една група от хора с тежка космополитен и либерална и Западна идеологическа позиция или не разполагат с ясни идеологически ориентации, обикновено с неадекватен финансова подкрепа и социален статус.

Първо на всички младежки организации либерална ориентация. Склонен съм да има ясна идеологическа платформа и добро финансиране , но обикновено са доста малки . В основата на тези организации са младежи от богатите , с добро ниво на образование , най-вече космополитен ориентация , което трябва да стане на следващото поколение на либерален космополитен елит на Русия.

Особено впечатление са либералните националистически групи. Тази мутация руски либерален национализъм , сепаратизъм всъщност руски. Тези мутанти , паразитни на руския национализъм , изискват отделна Кавказ от Русия, са изразявали становища за безполезността на страната ни към Далечния Изток , въпреки че се съгласи да и не наистина се нуждаят от Сибир Русия и нейната " Можеш да ме пуснеш . " Активно бутна идеята за полезност трансформация на Руската федерация в конфедерация , в която всеки регион ще има свои собствени закони и не е много зависим от централното правителство. По същество , те проповядват идеята за унищожаването на руския модел на СССР.

По-голяма опасност е породен от групи на радикалния политически ислям , който прати цел на RF отхвърляне на неговите отделни региони .

Всички тези сили са идеологически мотивирани да започне социален експлозия в Русия.

Освен по-горе , все още има маргинална политическа организация с размазани идеологическите ориентации , които работят предимно сред младите хора . Те имат няколко материални ресурси и интелектуален потенциал , имат малко или никакво влияние в правителството и достъп до медии. Брой на техните поддръжници е относително малък . За тях най-ефективният начин да се утвърди като политическа сила са различни скандалните изпълнения , които също могат да бъдат платени. В масата те се състоят от ниски доходи , ниско ниво на образование с младежки групи.

Всички тези групи , са сравнително малко , са в различна степен на организация и агресивно преследване на властта. Това им дава основание да се разчита на факта, че за тях ще бъде неорганизирано и политически незрял протест маса , изчислена по отношение на социален хаос за решаване на техните лични финансови проблеми и отговарят на амбициите . Това е неорганизирана , политически незрял част на студенти, работници и безработни младежи , част от престъпни организации и малки предприятия , както и на социалните групи на средна възраст , без ясни идеологически ориентации недоволни от социалния им статус .

Тази маса ще бъде в състояние за кратко време няколко пъти, за да се увеличат възможностите на организираните политически опозиционни групи , точно както само за няколко дни броят на "правото сектор " на Майдан е нараснал от няколкостотин до няколко хиляди бойци.
Условна смяна на правителството план

Script започване "пета колона " на социална криза е очевидна: след изкуствено създадени икономически и социални проблеми , които принуждават населението да започнат масови протести да доведат свои протежета , извеждайки напред налага необходимостта от оставка на президента и правителството, разпускане на Държавната Дума на Федералното събрание и последвани от предсрочни избори . В бъдеще , мирен протест плавно се трансформира в яростна конфронтация с правителството , по време на който осъществи прехода към страната на бунтовниците на силите за сигурност , както и под формата на предварително подготвени лица kvazipravitelstvo марионетка. След ускорено признаване на нейните водещи западни страни със силна политическа , а вероятно и силата да донесе тази чуждестранна подкрепа kvazipravitelstvo на власт в Русия.

Днес , има причина да се смята, че някои признаци на началото на този процес в Русия понастоящем. И там те са сравнително дълго , увеличаване на социалното напрежение . Пример за такива дейности могат да причинят на " реформата " на образование , по-специално дейността на образователните служители в Москва , който произволно , понякога сериозно увреждат интересите на децата и техните родители , учители, " набутвам " училища , съчетаващ някои разформироването и други въз основа на ясно къде който пое "Критерии" въз основа единствено на финансовите изчисления. Налице са признаци на такава умишлена дейност и внезапното падане на рублата , което води до увеличение на тарифите на почти всички социално значими стоки.

Без съмнение допринася за зависимостта на Русия от Запада интензивно " извличане " на въвеждането на електронните документи за самоличност на гражданите на страната ни. Създаден на базата на американската електронна инфраструктура - Интернет , системата ще позволи в реално време в САЩ се следи състоянието на руското общество и по този начин ефективно да се произнесат по него в желаната посока информацията и други методи. Междувременно, вградени чуждестранни платежни системи Visa и Master Card показаха уязвимостта на руската финансова система от западните актьори.

Изготвяне на нова вълна на приватизация на държавна собственост, ще засили зависимостта на Русия от чуждестранния бизнес и най- опасно - да се намали на промишления потенциал на страната ни. Чужди фирми не се нуждаят от конкуренция, както и дейността на вътрешния пазар , по-загрижени за ръст на приходите , а не развитието на руската индустрия ще се преструктурира бизнеса иска да се отърве от твърди нерентабилни , но са необходими за страната на производство . Приватизацията на инфраструктурата , особено транспорта, ще доведе до неизбежна увеличение на цената на транспорта и следователно по-високи цени за всички потребителски стоки. Следван от мащабни съкращения. Така беше преди , така че сега ще бъде . Всичко това значително допринася за социалното напрежение .

Това са само някои от най-ярките примери. И те все още могат да резултат набор .

В близко бъдеще можем да очакваме активиране на такива дейности, така че най-късно до края на това лято, за да се създадат условия за появата на широко недоволство сред населението , което да позволи на организаторите на социални катаклизми в Русия, за да организират масови протести през есента. Вътрешен саботаж ще бъде подкрепена от различни външни действия, главно от икономическо естество , които ще приличат повече на естествените промени в световния пазар по време на криза. Въпреки че евентуални санкции . Вероятно рязко активиране на терористична дейност , особено в Кавказ, както и в други региони на Русия .
Константин Сивков ,
председател на Академията за геополитически проблеми , доктор на военните науки
Още: http://vpk-news.ru/articles/19721




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705017
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031