Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 21:30 - ЗЛОТО си има име и се казва МОНСАНТО ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1009 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.04.2014 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗЛОТО си има име и се казва МОНСАНТО

image

Това е компанията която притежава патента на всички сортови семена в америка. Без нейно разрешение нямаш право да си отделяш екологични чисти семена за засяване. В САЩ подготвят указ, според който производството на храна в домашно стопанство ще се смята за углавно престъпление като го приравняват към контрабандата. Има пряка връзка с аерозолните престъпления Chemtrails. Същите тези хора сега предлагат семена устойчиви на киселинни дъждове които съдържат: алуминий,барий,цинк,и титаний – звучи ли Ви познато ! ? ! … Монсанто са много повече от “алчни монополисти“, даже се съмнявам, че парите толкова ги интересуват. Тези хора разработват БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ! Навремето Монсанто са произвели токсичния хербицид “Agent Orange“ използван от американците във Виетнам. По данни на Виетнамското Министерство на външните работи “Agent Orange“ e причинил 400,000 смъртни или инвалидни случая, а 500,000 деца са се родили с дефекти “хора“ разработили подобен продукт, хора отговорни за масови убийства. Нещата отиват натам те да постигнат пълен контрол върху храната ни, като ни отнемат естествените и безвредни сортове, и ни задължат да садим и ядем техните отрови (по един или друг начин). Но може би това заслужаваме, защото въпреки примера на хората пострадали преди нас от ГМ културите – въпреки потресаващия пример – ние не се вслушваме и не взимаме поука. Защото не ни интересува… 

В САЩ производството на спераматозоиди у младите мъже намалява с 50% ! Храните с чужди гени в тях се отразяват и върху фертилността на жените. Също така е доказано ,че при децата пък се проявяват алергии,в следствие на ГМО и се появяват туморни образувания. Генетично променените организми понижават защитните сили на имунната система. Има ли някой на който да не му е ясно ,че корпорациите занимаващи се с ГМО са по-скоро военни организации отколкото икономически или други субекти ?!?… 

93% от неродените бебета са заразени с ГМО. Забележително ново проучване изобличава още една лъжа на биотехнологичната индустрия. А именно тази, че определен вид генетичен пестицид, използван в култивирането на ГМ посеви, не попада в човешкото тяло. Изследователи от Квебек доказаха, че Bt токсинът, използван в ГМ царевица и други култури, безспорно заразява кръвта на хората. Въпросният токсин е открит и в кръвта на 93% от бременните жени, участвали в теста. Проучването обяснява, че токсинът може да навлезе в тялото не само от приемане на ГМО, но и от консумация на мляко, месо и яйца от животни, хранени с ГМО. (naturalnews.com)

Щатският Сенат: “Нямате право да отглеждате храна и да пазите семена“

Проектозакон, изготвен от щатския Сенат, беше определен като най-опасният в историята на Съединетите щати.
Въпросният Bill 510 (Food Safety Modernization Act) прехвърля пълната власт на държавата да определя кой има или няма право да отглежда, да продава и да транспортира собствено произведена храна.
С други думи – Големият брат става пълен собственик на доматите и краставиците в задния ви двор.
Също така проектозаконът, който, както се очаква, ще бъде приет със сигурност, дава право на властите да арестуват и да лишават от свобода всеки, който продава собствено произведени храни на зеленчуковите пазари.
Ще се криминализира събирането на семена и всяко неоторизирано превозване на органични продукти, ако не е получено изрично разрешение от федералното правителство. (naturalnews.com)

100 % този проектозакон е писан от монсанто и цели натрапване на техните изродени ГМ храни чрез пълно заличаване на природните зеленчуци. като се имат предвид лобистките групи на тази сатанинска компания в ръководните структури на ЕС и отделни европейски държави, очаквайто скоро подобен закон и у НАС!.

Обама назначи заместник-председател на „Монсанто“ като старши съветник на комисаря при “FDA“ !!! (networkedblogs)

Руско независимо от биотехнологичната индустрия изследване потвърждава шокиращата истина за ГМО (bulgarian.ruvr.ru)

Нов доклад на генни инженери за опасността от ГМО – „ГМО Митове и Истини „, изследването е на авторитетни генетични инженери-учени и представя и доказва опасностите за здравето и околната среда от генетично модифицирани култури и организми (ГМО), позовавайки се над 600 източници ! и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !,необичайно в случая е,че доклада е на генетични инженери които по-принцип са “ЗА“ и подкрепят “ГМО идеята“.Един от авторите на доклада, Dr Michael Antoniou от King’s College London School of Medicine in the UK , използва генното инженерство за медицински приложения, но предупреждава и е срещу използването му в разработването на култури за храна за хора и животни. (foodfreedomgroup.com) Изтеглете доклада

Френски съд призна монсанто за ВИНОВЕН в химическо отравяне (beforeitsnews.com)

Учени, които открили, че ГМО крие опасности за здравето, били незабавно уволнени, а екипът им разпуснат.
Въпреки че едва получил медийно внимание, известен британски биохимик, който през далечната 1998 разобличи шокиращата истина, как генетично модифицираните организми (ГМО) причиняват увреждане на органите, вреда при репродуктивността, храносмилателна дисфункция, нарушена имунна система и рак, измежду многото заболявания, бил веднага уволнен. Екипът от изследователи, който му асистирал, бил уволнен от поста си за 24 часа, след като откритията били публикувани.

Арпад Пусцай, който е смятан за един от най-уважаваните и добре обучени биохимици, ръководи от три години насам екип от изследователи от шотландския престижен Роует рисърч институт (РРИ) в изучаването на здравните ефекти от един нов ГМ картоф, съдържащ токсина Bt. За изненада на мнозина, екипът открил, в противоречие на индустриалната реторика, че Bt картофът бил отговорен за причиняването на сериозни здравни увреждания на опитните плъхове – факт, който беше предаден на медиите без опасения за общественото здраве.

Но вместо да бъдат похвалени за тяхната искрена оценка за този генетично подправен картоф, Пусцай и неговите колеги били наказани от индустрия, обезпечена с държавни органи, включващи британския министър-председател Тони Блеър, чийто офис бил разкрит, че тайно се е свързал с РРИ само часове, след като Пусцай и неговият екип оповестили резултатите от тяхното проучване в телевизията. За да си кажем истината, Пусцай веднага бил уволнен от неговото място, а неговият екип бил освободен от длъжностите в училището.

Изследване в Египет показало същите резултати – ГМО-та причиняват сериозни и дълготрайни здравни увреждания.

Както беше написано в „Независим Египет”, подобно проучване на Хюсеин Каоуд от факултета по ветеринарна медицина в университета в Кайро също достига до някои изключителни, макар и политически неправилни, открития относно ефекта на ГМО-та върху тялото. След хранене на девет групи от плъхове с различни комбинации на ГМ соя, царевица, пшеница и рапица, Каоуд и неговият екип наблюдавали, че тези генетични отрови явно възпрепятствали нормалните функции на животните, потвърждавайки изследването на Пусцай.

„Записах изменения на различни органи – свиване на бъбреците, промяна в черния дроб и далака, поява на злокачествени части в тъканите, бъбречна недостатъчност и кръвоизливи в червата.”, твърди Каоуд за ефектите на ГМО-та, наблюдавани при опитните плъхове. „Мозъчните функции също бяха засегнати и способностите за учене и запомняне бяха сериозно изменени.”

В случая на Каоуд, неговите разтърсващи открития скоро ще бъдат публикувани в уважаваните списания „Невротоксикология” и „Екотоксикология”. Но остава още да се види дали научната общност като цяло, която е доста повлияна от биотехнологични интереси, и политическите структури, които ги контролират, ще приемат резултатите за валидни, или ще спретнат подобно убийство на Каоуд и неговия екип като наказание за въставането срещу статуквото.

Това, което ясно се откроява е, че модерната наука трудно може да бъде определена като независима, търсеща истината, „златния стандарт” на интерпретиране и разбиране на реалността, която много хора възприемат грешно. Истината за ГМО-та, както е разкрита от купчина независими изследвания, е такава, че продуктите са неадекватно тествани за безопасност в най-добрия случай и смъртоносни – в най-лошия. Но този факт остава забулен в лъжа, благодарение на корпоративната про-ГМО култура на преобладаващата наука.

Източник: naturalnews.com

Учени предупреждават: Яденето на ГМО пшеница може да увреди черния дроб,да доведе до чернодробна недостъчност и смърт. (worldtruth.tv)

„Монсанто“ заплашва да съди щата Върмонт, ако законодателите прокарат законопроект, изискващ ГМО храните, да бъдат етикетирани като такива. (alternet.org)

Отнася се Й за БЪЛГАРИЯ ! Процентите в храните са много ниски, защото лабораториите могат да изследват САМО до 2% ГМО в продукт. Така са „настроени“ просто. На тях им трябва да хващат само границата за етикетиране, която сега е 0.9%. 
На практика, това означава, че ако пише, че пробата е с над 2%, това „над“ може да е 10, 20, 50, 80% ГМО и никой не знае колко точно.Над 2% може да значи и 92%. просто машините мерят до 2% !!!

Този филм ще ви предложи подробно разследване на генно модифицираните храни, аферите с патенти и как корпорация с огромна власт и пари, каквато е Монсанто, съсипва съвестните фермери, които не искат да използват нейните нови технологии. Филм, който ще ви представи изумителни факти за храната, която ядем и ще ви накара да се замислите относно заговорите и усилното време, в което живеем.

Живеем във времена на заблуда и хората стават все по-зли и коварни, заслепени от желанието за бърза печалба с минимални разходи за сметка на здравето.

www.youtube.com/embed/gs8B_Rxrm8M



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19825231
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930