Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2014 20:26 - Би-сексуален Шведски наемник-неонацист, издирван за десетки убити със снайпер донбасци, е пленен от Опълченците. Меката Китка с орлов поглед няма да вреди вече
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Би-сексуален Шведски наемник-неонацист, издирван за десетки убити със снайпер донбасци, е пленен от Опълченците. Меката Китка с орлов поглед няма да вреди вече
     Опълченци съобщиxа, че вчера, край гр. Перевалск, Луганска обл., са пленили шведския наемник-фашист снайпериста Микаел Скилт-Майкъл, интимно наричан във фашистките сборища - Меката Китка с орлов поглед.   
   По-нататъшната му съдба е неизвестна, информира сайтът 
ruvr.ru/news/ Той е пристигнал в Украйна през март, бил е на Майдана с радикалите от „Десния сектор“.
     Той е единственият чужденец, воювал в спец-фаш-батальона „Азов“ и е щурмувал Мариупол. С успехите си Скилт се хвалил в социалните мрежи: публикувал е снимки, където позирал с оръжие. За убийства на опълченци шведът бил награден от киевското военно командване.
     Преди няколко дни един сътрудник на италианското издание il Giognale правил репортаж от тренировъчната база на батальон „Азов“. Скилт дал интервю, в което не криел своя произход, професията и дори лицето си.
   image
     Той разказал, че воюва в Украйна не за пари, а по политически убеждения. МВнР на Русия поиска от властите на Швеция обяснения по въпроса.

==================
   Неизвестна е съдбата на иззетите от Службата за Cигурност на Украйна, записи на разговорите между диспечера от контролната кула и пилотите на малайзийския самолет.
   Тези разговори крият тайната защо диспечерите са допуснали самолетът да се отклони от курса и защо са го инструктирали да се снижи с повече от 400 метра.
   Според руския авиационен експерт Олег Смирнов, конфискуването на тези записи от "експертите на Майдана", крие реална опасност от фалшифицирането им преди те да попадната в ръцете на международната комисия, която трябва да разследва трагедията.
   Hачалник Главно оперативно управление на Ген. щаба на BC на Руската федерация - генерал Андрей Картаполов, заяви на брифинг, че самолет Су-25 на украинските ВВС се е намирал на разстояние от 3 до 5 километра от Боинга.
   Същевременно руски спътници за засекли на 17 юли смяна на позиции на украински батареи "Бук" и активизиране на украинските радиолокационни станции 9С18 «Купол-М1.

   
   




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821252
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930