Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 21:52 - Ледът вече се напука и даже се стопи Автор: olivie
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2014 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ледът вече се напука и даже се стопи  
Немски експерти сочат украински изтребител за свалянето на Боинг 777

30 Юли 2014

image    

/КРОСС/ Вероятността от ракетно нападение на малайзийския Боинг е изключена, тъй като по пилотската кабина са открити следи от снаряди. Това автоматично прехвърля вината за убийството на пътниците в самолета на украинските ВВС.

Немският експерт Пeтер Хайсенко (Haisenko) коментира катастрофата на малайзийския самолет.

„Входните и изходните следи от куршуми по пилотската кабина са не просто измислици, а представят анализ на точните факти. Кокпитът (пилотската кабина) предоставя ясни доказателства за следите от куршуми. Могат да се видят както входни, така и изходни такива. Краищата на следите са обърнати навътре и са с кръгла форма. Калибърът е 30 мм. Изходните следи от куршуми не са толкова добре оформени и краищата им са обърнати навън. Освен това, се забелязва, че те два пъти са пробили алуминиевата обвивка и са я обърнали навън. Тоест осколките от куршуми са излезли обратно навън от кабината. Откритите нитове също бяха огънати навън… От всичко това може да се направи едно единствено заключение:

“Самолетът не е бил свален от ракета. Повредите в Боинга са съсредоточени предимно върху пилотската кабина.

Както стана известно, Русия публикува данни от радари, според които украински Су-25 е бил в близост до МН 017, което съвпада и с твърденията на испанския диспечер, че два украински изтребителя са били засечени до Боинга.

Нека резгледаме един такъв изтребител Су-25. Той разполага с 30-мм оръдие от типа GSch-302 / АО-17A. Пилотската кабина на МН 017 е обстреляна от двете страни, за което свидетелстват входните и изходните следи…“

Според немския военен експерт Бернд Бидерман, не е възможно малайзийският самолет да е бил свален от ракета „земя-въздух“, тъй като не са открити следи от зенитни ракети. Оценката на полковника бе публикувана в статия в немския ежедневник „Нова Германия“.

Ако самолетът е бил атакуван от наземна ракетна установка, то това би предизвикало избухването на пожар. Това твърди специалист от NVA, като той обосновава тезата си така:

„Отломките от ракети, попаднали в корпуса на самолета, генерират голяма температура при триене. Една от тези отломки се равнява на силата на удар на 40-тонен камион със скорост от 60 км/ч. В случая на малайзийския Боинг, пожарът избухва след падането му на земята, тъй като отломките са влезли в контакт със запалими материали“.

Бидермен е запознат с руската технология на ПВО. Бил е преподавател във Военната академия в областта на зенитно-ракетните войски.

Както стана известно, Държавният департамент на САЩ коренно промени позицията си, като замени „руската жестокост“ с „нещастен случай“. Приведените по-горе мнения показват, че нито една американска оценка не е вярна. Те доказват, че именно украинската авиация е свалила злополучния Боинг.

  Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция "КРОСС"
позоваването е задължително.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704081
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031