Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 15:15 - ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2534 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ГОЛЯМОТО ПРЕОБЛИЧАНЕ ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРАВЕСТИТИ В БЪЛГАРИЯ

 

С всеки изминат ден изборите се приближават и българските политически парцали се препират и парфюмират.

Например, днес сутринта по една телевизия се показа един Гном и задудна колко много мрази ДС, като неколкократно повтаряше, че Николай Радулов е завършил факултета на ДС в школата в Симеоново. Това го правеше с ясната цел да се разграничи от ДС.

Дали успя?

Няма как. Политическият парцал Атанасов с нищо не превъзхожда хората на ДС освен в интригантството, послушанието пред силните на деня и зависимостите си.

Ще ви дам два примера.

През 2001 г. получава тайно нареждане да уличи прокурора Н. Колев в наркотрафик и наркоразпространение. За целта се създава група в НСС под негово ръководство. Тогава никак не протестираше срещу хората от ДС, с които работеше изключително леко и приятно. В тази група е и неговия подчинен-шеф на направление В в НСС Николай Начев-офицер от ДС, както и офицерът от ДС Иван Драшков. Там привикват агент „сестрата”- Донка Митева /сестра на покойната „винена царица” Роза Георгиева/. Тя подписва, че моя милост е наркоразпространител за старозагорска област и това дава повод в един кюп с прокурора Колев и няколко човека от Ямбол и София да бъдем превърнати в ОПГ /организирана престъпна група/, за да можем да бъдем проследявани и подслушвани, както и за да могат да ни организират „активни мероприятия”. За нещастие на този парцал, документът попадна в моите ръце и аз взех съответните мерки. Поисках чрез Главния прокурор Велчев официално документите по оперативното дело „Комбинатор”, за да мога да осъдя това недоразумение с къси крачка и дълго раздвоено езиче. Велчев почна да шикалкави и вместо да назначи проверка по случая, започна проверка кой и как е измъкнал документите, за да ми ги даде. Извикаха и мен, при което с удоволствие ги пратих на майната им.

Вторият случай е преди това, в края на девдесетте. Организира се акция на НСС за унищожаване на полета с марихуана в североизточна България под негово ръководство. Няколко от подчинените му откриват такава нива и извикват комбайн, за да я ожъне, след което да бъде унищожена „тревата”. Всичко става както трябва, но изведнъж се появява Гнома и вдига страхотен скандал, че не са го питали точно за тази нива. Т. е. са унищожили „неправилната нива”.

Сещам се и за един случай, когато е отишъл при бившия Главен прокурор и тежък психопат Филчев с папка в ръка. Но влязъл много тихо и стреснал лудия Главен прокурор. Боксьорското у Филчев в миг се събудило и той нападнал. Атанасов хвърлил папката и развил невероятна скорост по коридорите на Съдебната палата, според очевидци, при което сакото му било толкова хоризонтално, че спокойно можеш да сложиш чашата си с кафе на него, без да се разлее нито капка.

Същият този късокрак тарикат /На кого са къси краката?/ беше прокурор в Делиормана именно по време на т. нар. „Възродителен процес” и обслужваше грижливо и с много любов  ЦК на БКП и ДС, която сега кой знае защо-не може да понася. А аз ясно си спомням, че прокурорите бяха подчинени на две структури-БКП и ДС.

А ето и втория пример.

Бившият зам министър на вътрешните работи Вучков дава интервю в един сайт, в което прави на бъзе и коприва сегашния министър Овчев и го обвинява в милиционерщина.

Тук нежната ми пандизчийска душа не издържа и се ядоса. Спомних си, че заради хвърления домат именно той и министерството му ме арестуваха и се опитаха да ме съдят за нагло едро хулиганство. Същото направиха и милиционерите на сегашния министър в оставка Овчев. Те ме арестуваха заради паметника на Съветската армия. Сега сполучливо ги съдя и ще ги осъдя, за да знаят, че 1957 година е отминала безвъзвратно

И какво излиза?

Излиза, че разлика между МВР на ГЕРБ и МВР на БСП разлика няма.

И не може да има, защото те са едни и същи лайна, изспани от един и същи гъз.

Както казва народната мъдрост: „Присмял се Хърбел на Щърбел!”





Гласувай:
4



1. apostapostoloff - (х)Арестували един циганин за кражба
31.07.2014 15:34
през 1988 г. Съдрали го от бой. На другия ден на смяна застъпили други милиционери. Довтасала обаче и джурналистка от "Разбойническо дело". Заразпитвала за методите им.

Довели заловения циганин и го запитали: "Кажи сега на другарката, днешната милиция бие ли?"
Циганинът отговорил: "Днешните оше не са ме драли, ама вчерашните ме спукаха от бой."

Та такива ми ти работи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794624
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930