Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 16:46 - ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ СЕГА
Автор: volkov Категория: Политика   
Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                      ПРЕДИ НЕ ИСКАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ...

   Първо за Костов защото съсипа селата, като ги остави без работа защото премахна ТКЗ –та и сега младежите вместо да помагат на родителите си за подсигуряване на прехраната си пируват в кръчмите, а техните родители са отчаяни!   И не само това – той вероятно не без заплащане разпродаваше предприятията на Европейци на страшно ниски цени за да ги направят на скрап с цел да купуваме от тях това което им продавахме. За подкуп има и доказателство- парична сума за фондацията на съпругата му за продажбата на телеком.

    На второ място за старшината Борисов- и бях прав. Този човек изобщо не го интересуват законите. За него парите са всичко. Дори се разведе с съпругата си /фиктивно/ защото в един вестник на САЩ писаха за връзката и с мафията като ги спонсорирала с още 7 български банки. Тя се оправда, че може да дава кредит на всеки… Да но от тези кредити Бойко стана милионер дори се разбра, че е вече милиардер от вестниците! Дали не му завиждат та има такива слухове. Не знам. Но за не спазване на Законите от Топлофикациите, като работеха с един водомер вместо топломери според Закона. Също така беше първият Министър председател при който не се плащаха редовно заплатите на работниците и служителите, им се даваше само аванс! Все има нещо вярно от толкова писание в пресата и коментари по Телевизиите.

    За Партията на Кунева никога няма да гласува. Тя като Костов съсипа Енергетиката, като  затвори четири реактора на Атомната централа. и вероятно за това стана съсобтвеничка на Банка.

    За сър Бареков  също няма да гласувам никога. Защо ли- защото за измами му писах в собственият му блог , както и когато обикаляше страната му предадох в Враца написано как ни мамят с парното, че работят с топломери но и съдят потребителите не платили повече от три години парното си въпреки, че са дотирани за това. Не ми отговори, нали тогава кръстник му беше Борисов!

   Никога не съм бил привърженик на коя да е партия но има голяма разлика от   НРБ и Уж демократична България, защото е демократична само за управляващите. Няма като преди безплатно лечение, безплатно образование и работа за всички. Много интересен е факта, че всички бяха членове на БКП, а сега едни станаха БСП- леви,  а другите се пишат десни демек са скъсали  с партията която ги издигна- за да печелят симпатизанти. Това се казват играчи.  По принцип при демокрацията само обещания докато ги изберем и после си играят тяхното хохо- съсипване на Работодатели, който не слушат . Разбра се и аферата с Банковите кредити и ... И преди са крадели при Социализма и правеха каквото си искат но не чак до такава степен. Най лошото е че започнаха от неграмотност и лакомия да съсипват ПРИРДАТА.

     Само се карат, че трябва да поскъпне ел. енергията но има една спяща комисия /по точно послушна/- ДКЕВР. Така се справи с водното регулиране, че станаха масови потопи,  а за Енергийното регулиране не ги интересува за Парното, за ненужните разходи с увудомителните  писма на Енергиините ведомства … Нали има МЕ с тези задължения!

     Няма спасение дори и когато починат ще ги заместят техните наследници.

   ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДНЕ! 



Тагове:   20082014 г,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: volkov
Категория: Политика
Прочетен: 142219
Постинги: 145
Коментари: 91
Гласове: 209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930