Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2014 23:40 - Готви ли САЩ нов комунистически преврат в Русия както през 1917г.? http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10051 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.12.2014 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Руски експерт потвърди версия на ЦРУ: Чекистки елит* може да свали Путин
Wes Marinov
Съгласно исторически данни, през 1918 г. от общо около 3,800 комисара в Русия, около 2,800 са американци. Една ключова част от тях са бивши еврейски мафиоти от източната част на остров Манхатън, които съпровождат Троцки през пролетта на 1917 г. на кораба Християния. Тяхното превозване е платено от банкера Яков Шиф, роден в къщата на Ротшилд във Франкфурт. Тези бивши американски бандити стават преториянската гвардия на Ленин и Троцки, и им спасяват кожата по време на въстанието на левите есери през юни 1918 г. Тъй-като много от тях не говорят руски, в началото те биват представяни за "латвийски стрелци". 
 
 
...............................
Без САЩ комунизма нямаше да се роди

 Изказване на американския майор Шулер (който до революцията, три пъти е бил генерален консул на САЩ в Русия), направено на 11 януари в катедралата Йоан Евангелист, в Ню Йорк, след завръщането му от Сибир, където той, по идея, е трябвало да оказва помощ на армията на Колчак (но на кого всъщност са помагали американците?): "Съветското правителство, практически, цялото е еврейско, и нашата американска армия в Сибир е пълна с болшевики, директно от Москва. Командващият генерал Грейвс има щаб, почти изцяло от евреи... Поради тези еврейски болшевики в нашата армия, цялата информация, предназначена за генерал Колчак, отиваше директно в Москва". И телеграма, изпратена от същия този Шулер, от Омск, на 1 март 1919 г: "Може би не трябва да се казва в САЩ, открито, но болшевишкото движение, от самото начало се контролира от евреи, от най-гнусен тип". А това е телеграма на Шулер, от Владивосток: “От 384 комисари, включително, двама негри, 13 са руснаци, 15 китайци, 22 арменци, и повече от 300 евреи. 264 евреи пристигнаха от Америка след падането на царското правителство".
Документ на Държавния Департамент № 861.00.1757, изпратен на 2 май 1918 г., от Генералния консул на САЩ в Москва, Шумерс: "Евреите преобладават в Съветското правителство, и антиеврейските настроения растат сред руското население..."
А това е документ на държавния департамент на САЩ № 861.00.2205, изпратен от консула Колдуел: "50% от съветското правителство, във всеки град, са евреи от най-лошия тип". Брус Локарт, английски шпионин, в своите мемоари "Британски агент", пише, че в 1918 г. той често е посещавал заседанията на ВЦИКА, провеждани в ресторант "Метрополитен", който бе преименуван в "Първи дом на Съветите". Ето какво казва той. за състава на болшевишкото правителство: "Ленин, Чичерин, Криленко и историкът Покровски представляваха единствения чисто руски елемент в този комплот от евреи, грузинци и поляци". (Но сега със сигурност знаем, че те са били грузински, литовски, германски и други евреи, включително и самите - Ленин, Чичерин, Криленко (Абрам) и историкът Покровски. Същото се отнася и за Сталин - Йосиф Висарионович Джугашвили, който уж беше грузинец, но бил осетинец, а всъщност фамилното му име Джугашвили, означава - еврейски син)

Посланникът на САЩ в Русия, Давид Францис, януари 1918 праща телеграма във Вашингтон: "Болшевишките лидери, мнозинството са евреи, 90% от които са емигранти, завърнали се от САЩ. Тези емигранти по същество са интернационалисти, които малко ги е грижа за Русия, но се стремят да разпрострат влиянието си над целия свят, с помощта на световна комунистическа революция".
Сенатът на САЩ, от 11 февруари, до 10 март, 1919 г. под председателството на сенатора Оверман, провежда изслушваня и разпитва свидетели за ситуацията в Русия. Откъс от показанията на Джордж А. Симонс, пастор на методистката църква в Ню Йорк, който от 1907, до 1918 г. се е намирал в Петроград, в качеството на настоятел на методистката църква: "Декември 1918 г., в т.н. Северна комуна на Петроград, под управлението на Зиновиев, от 338 души в неговото правителство, само 16 бяха руснаци, а останалите евреи, и един негър, наричащ себе си, професор Гордън." Американски вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г.: "Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма". Вестник, "Американски евреин", - проф. д-р Оскар Леви, London, от 20 септември 1920 г.: "Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност, еврейското планиране, целта на което е, създаване на Нов световен еврейски ред. Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, скоро ще стане реалност в целия свят".
Морис Самуел, - Jon Gentiles
, p.155 Harcourt, Brace, 1924: Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи. Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят. Проф. Ф. А. Осендовски - The Nineteenth Century and After, p.29, London, January, 1926: Често се споменава, че юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на избрания народ. Блументал - Judisk Tidskrift, 57, Sweden, 1929 г.: Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали.
Райнхолд Нибур - Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3,1934 г.: Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество.
Хаим Вайсман - World Conquerors, p.227, by Louis Marschalco. Joseph Sueli Publishers London,1958: Hue сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото, освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено ще лиши евреиството от източната половина на неговата световна сила.

Бернард М. Барух - The Knickerlocker press - Albany, New York, August, 1918: Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата (САЩ) е всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не я поиска. Личността трябва да поддържа своя живот и своята собственост, до поискване от държавата.
Удроу Уилсън, 28-ми президент на САЩ:
"Откакто влязох в политиката, се отнасям към доверието на хората много внимателно. Някои от най-важните хора в Съединените щати, в сферата на търговията и производството се страхуват от някой, страхуват се от нещо. Те знаят, че там някъде има сила, така организирана, така неуловима, така затворена, така съвършена, така проникваща, че е по-добре да не говорят за това”.
ИЗВАДКА ОТ РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ (JFK Speach – аудиозаписът е в интернет) “Дами и господа, Самата дума "секретност" противоречи на свободното и отворено общество. Ние сме противници на тайните общества, на тайни клетви и тайни събрания. Защото всички сме срещу монолитната безскрупулна конспирация, която си служи най-вече с прикрити методи, за да разширява сферата си на влияние: Инфилтрация, вместо инвазия, подривна дейност, вместо избори, заплахи, вместо свободен избор... Търся вашата помощ в огромната задача да информирате и предупреждавате американския народ, уверен, че с ваша помощ, човекът би бил такъв, какъвто се е родил да бъде – СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ”! 
Конгресменът Лари Макдонълд, през 70-те и 80-те години на миналия век, тръгва по дирите на опасна международна конспирация, стремяща се да установи Нов световен ред. Разкритията си публикува в Бюлетина на Конгреса на САЩ, ноември 1975 г. и в книгата си – “Делото Рокфелер”, 1976 г. В увода, пише следното: „Делото Рокфелер е будещото тревога настъпление на Рокфелерови и техните съюзници, за създаване на единно световно управление, което ще събере суперкапитализма и комунизма под тяхната власт. Да, убеден съм, че съществува такъв заговор в световен мащаб
(Гари Ка, с.16). Усилията на конгресмена Макдонълд за разкриване деянията на международната конспирация са прекъснати на 31 август 1983 г., когато пътува в самолета на корейските авиолинии, който “случайно” се отклонява над териториия на СССР, а съветските военни, “объркали” пътническия самолет, с военен, и го свалили, при което загинаха всичките 273 пътници...!
Делото на Макдонълд е продължено от сенатор Джеси Хелмс. На 15 декември 1987 г. в реч пред Сената той заявява: „Кампанията срещу американския народ, срещу традиционната култура и ценности, представлява систематична война. Тя се подпомага от редица кръгове... радикалната левица, министерствата на търговията и образованието, главните банки и международните корпорации, средствата за масова информация, развлекателната индустрия и много от фондациите, освободени от данъци. Господин президент, това, което става зад сцената разкрива, че всички тези кръгове действат съвместно с господарите на Кремъл, за да създадат онова, което наричат Нов световен ред. Частни организации, като Съветът за чуждестранни връзки, Кралският институт за международни отношения, Тристранната комисия, Дартмътската конференция, Институтът за хуманитарни изследвания “Аспен”, Атлантическият институт, и групата “Билдерберг”, служат за разпространяване и координиране на плановете за Новия световен ред, сред влиятелните търговски, финансови, академични и правителствени кръгове. Психологическата кампания, която описвам, е дело на група, чиято сила е във властта ъ над нашата финансова система и над голяма част от индустрията ни... Не може да не се забележи влиянието, което Уолстрийт упражнява върху Държавния департамент и ЦРУ. Влиянието на тази върхушка от "посветени", върху нашата външна политика и върху живота ни, е факт. Целта на тази върхушка се нарича глобализъм... Г-н президент, според мнението на глобалистите, държавите и националните граници нямат никакво значение. Свободата и тиранията не се разглеждат като добро и зло, и не са задължителна част от политиката. Дейността на международните финансови и индустриални сили се насочва към осъществяване на проекта за единен свят – с конвергенцията на американската и съветската системи, като главни части на единния свят. Единственото, което има значение за този клуб, е увеличаването на печалбите им, до максимум, чрез финансов капитализъм - системата на дълговете и на монопола. А това води към икономически монопол и политическо заробване.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314765
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031