Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2014 23:04 - ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС ПРЕД РУСНАЦИТЕ... Автор: planinitenabulgaria
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.12.2014 23:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС ПРЕД РУСНАЦИТЕ...

              ИСТОРИЧЕСКИ  ШАНС  ПРЕД  РУСНАЦИТЕ,

                БЪЛГАРИТЕ  И  БЪЛГАРСКИТЕ  ЦИГАНИ!

 

    Докато съм в САЩ и гледам бебе нямам време да си събера мислите и да напиша нещо сносно, а само поглеждам в разни вестници и списания. Изключително много ценя два наши вестника и едно авторитетно британско финансово списание, където двете най-четени журналистки в него за 2014 г. и главният му редактор публикуваха три много сериозни статии. Първата бе за Русия:

 

    Авторитетнтата млада английска журналистка  мисис Elisaleth Handjob прави анализ на икономиката и банковата система на Русия от времето, когато полковника от КГБ /б. м. Путин/ идва на власт до влизането в сила на санкциите срещу аншлуса на Крим. Оставеното от Елцин катастрофално състояние на икономиката не само не е подобрено, но е доведено от новия шеф на Кремъл в режим на свободно падане. Нито един завод не работи, набляга се на водката, рублата от курс 10 : 1 за долар скоро ще прехвърли 100 : 1 и ще продължи да расте. Цитира се подобен казус при управлението на Жан Виденов в България.

    Този процес обаче дава шанс на руснаците за първи път от съществуването на руска държава да се превърнат в милионери. Красивата икономистка обяснява как ще стане това и дава пример с апартамента на Путин /на съветски език туй се нарича квартира/. При последното преброяване той декларира обща квартира /апартамент/ на негово има и на съпругата му в размер на 10000 долара или 100000 рубли, друго нищо той не притежава. В момента апартаментът му вече струва милион рубли и ще прехвърли до седмица и тази цена. А както е тръгнало, тя ще стане и много милиони /рубли/. Това не важи само за Путин, а за всички, които имат квартири и други вещи, но не и рубли. По този начин въпреки санкциите руснаците ще забогатяват все повече и повече. Само в САЩ ли, санкционерите на Русия, ще има милионери? Видният съветски икономист от ерата на Брежнев, проф. д-р и. н. Гламидиев, който сега е икономически съветник на Путин описва този благоприятен за руснаците процес и от сърце благодари на Путин за него, а трудът на товарищ Гламидиев се цитира сред материалите, които е ползвала младата и красивата британска икономистка за да напише статията си.

 

 

     Авторитетното британско финансовото списание е поместило и две статии за България. Първата е за историческия шанс пред нас, веднаж и завинаги да си решим въпроса с енергийните ни суровини. Анализът на статията в списанието прави стажантката от Бремен SьЯi Arschloch. Тя коментира разработка на МОСВ, според която България трябва да си изсече горите и да се превърне в пустиня. А както е известно, под пустините има много нефт. Младата икономистка – и тя красива и интересна като британката – твърди, че в България се работи сериозно по тази програма -  мутри секат горите като за световно, а държавниците   им осигуряват чадър, защото хората са прости и не разбират колко важна е енергийната ни независимост, а се фащат за тъпите дървета. В статията има приложен икономически анализ за ползите на България на основата на очакваните цени на енергоносителите в рамките на този век и заключава – България е изправена пред уникален шанс. Но само ако си изсече горите и бъде превърната в пустиня.

 

  

    Втората статия за България, списана от най-влиятелната фигура на списанието, сър Eduard Huy Edar, е коментар на появилите се в двата най-четени у нас вестници на едрофигуровия медиен бизнесмен Santa Simplicitas предложения за промени в здравната реформа. След руснаците, които ще станат милионери до седмица и българите, които ще вадят нефт при опит да си изкопаят кладенец в двора след година-две, пред уникален шанс са изправени и ромовете в България. Тъй като те не правят здравни застраховки, но са 1500000 и са на обгрижване от Бърза помощ, която не е към НЗОК, промяна в закона, предложена от бившия евродепутат на партията   Д /елян/ П/ авел/ С /ава/ , Анал Лютиф, ще задължи Бърза помощ да обгрижва само ромовете. За останалите български граждани ще се направи масив с данни кой и какво може да иска от спешните екипи. Преди да тръгнат тези екипи /ако не са за гетата,/ ще се снемат пръстови отпечатъци на болния, ако се наложи и  генетичен материал ще му се снеме и само след недвусмислени доказателства, че той има право на посещение от спешен екип за описана в пътеката му дейност,ще се отпътува към него.

   Историята понякога дава шансове на народи и етноси, стига да съумеят да ги оползотворят. Аз съм убеден, че от описаните в трите статии индивиди, едни ще съумеят да се възползват от шансовете пред тях максимално.

 

   /По материали на авторититното британско финансово списание Fecalshan times, на най-тиражният у нас вестник Телеграф и на седмичника за випчитатели Уикент/


      *SьЯi Arschloch- да поясня! На немски е сладка, гъзя дупка! Сто процента го е писал педерас,по днешному гей! Използват го немците,много често.Французите, как казват, мерд, на всяка втора дума! Демек лайно.Щом могат тез,значи и онез!Няма да ги ощетяваме... културно! Тез пък...отдет излиза лайното.Европейска културна работа,не е за нас да им се месим.Виж, те на нас могат!При нас става некултурно,някак си,различно мирише! Хе,друго си е лайното да си е френско,немско,ако пък е хамериканско,хептен сме затрупани! Културно,искам да кажа! *Тя коментира разработка на МОСВ..-сигурно има впредвид МОСАД,само че,нашто е и по-страшно и по-вредно!
* сър Eduard Huy Edar.Сега туй,не е т...уй и е трудно за коментар,понеже аФторът е показал ХуйЕдар в названието,каквото и да значи това,както казват мастити наши аналлизатори и КОМенд автори по политиката на съра!Нещо гейско ще е,да не кажа педераско,щот може и да ме осъдят на правно основание,за което никой не може да каже на какво правно основание ще е! Ама вие да си ги видите тия неща! И ДАНЕ ЗЕМЕТЕ ДА ГИ ПРАВИТЕ! САКЪН!
Поне така казва аФторитетното издание на  Fecalshan times, което значи време за лайняни истории,съжалявам за лошия превод,ама пък и онез,са земали от Швейк,земали,да не ви говоря...Ех,да ни беше той министър председател или президент, или поне Цар...???!! Нямаше да сме на туй дередже! И туй не го бъркайте с онуй!.. Н.М.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784073
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930