Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 20:02 - Надвисва евроапокалипсис http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1375 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Надвисва евроапокалипсис image
 
 

Преди година европейските народи, включително българския, бяха лъгани, че трябва да приемат незаконно нахлуващите на своя територия, за да спасят страдащите от войната в Сирия. Оказа се, че прииждат хора най-различни африкански, близкоизточни и азиатски държави, много от които нямат нищо общо с тази война.

Безкомпромисният фанатизъм, с който управляващи чиновници в Брюксел, отговорни служители на ООН, представители на държавните администрации на САЩ (писмото на президента Обама до Бойко Борисов) настояват Европа да продължи неограничения прием на заселници, показва, че най-вероятно зад това стоят интересите на наднационалната световна глобалистка финансова олигархия.

Всички гласове на разума в Европа като тези на Марин Льо Пен и Виктор Орбан биват сатанизирани или изолирани от големите европейски и световни медии, а дейността им се саботира от окопалите се през последните десетилетия представители на европейското политическо статукво.

Не малко сериозни анализатори смятат, че реалната власт в съвременния свят все повече е в ръцете на търсещите анонимност наднационални финансови организации, а не в зависимите от тях държавни управления. Ето защо е грешно да разглеждаме като първоизточник на взимането на важни решения, волята на националните държави, техните президенти, управляващите политически мнозинства и парламенти. Всички те, изглежда във все по-голяма степен, са силно зависими от превъзхождащите ги сили на глобално господстващите лобита.

Вероятната цел на всичко е Европа в бъдеще да бъде хвърлена в хаос, защото само наивници могат да мислят, че при риска от предстояща нова световна икономическа депресия, европейският континент може да поеме преселението на половин Африка, Близък изток и Азия на своя територия, без катастрофални последици. Известно е, обаче, че някои обичат да ловят риба в мътна вода.

Хвърлянето на Европа в хаос поради социално-икономически сътресения, породени от вноса на огромни маси с друг начин на мислене, култура и светоусещане, увеличаването на риска от пламването на евроджихад и вкарването на Европа в ненужна икономическа, а може би дори и физическа война с Русия, може да са факторите, които за определени глобалистки среди представляват добра обстановка за постигане на техните възможни цели: окончателното поробване на оцелелите след надвисващия евроапокалипсис и подчиняването им чрез електронен фашизъм и свръхконтрол, а защо не и тотална чипизация, която хората биха приели с облекчение на фона на риска от ужасяващ хаос и безконтролна престъпност.

Вместо българската държава да укрепва отбранителния си потенциал в обстановка на горящи войни навсякъде около нас, тя унищожава военните си поделения и в тях ще настанява и заселва незаконно нахлуващите чужденци от Третия свят.

По този начин се продължава провеждането на пагубната политика за промяна на състава на европейското население, чрез неограничен внос и прием на хора от Африка, Близкия изток и Азия. За сериозните анализатори става ясно, че политиката за смяна и подмяна на европейското население не е случаен процес, продиктуван от състрадание към страдащите извън неговите граници.

В най-богата държава на света, САЩ, в която живеят голяма част от представителите на световния финансов елит, междурасовите и етнически сблъсъци не могат да бъда овладяни. Доказаха го събитията от 2014 г. във Фъргюсън, Ню Йорк и други места. Всеки, който твърди, че Европа ще се справи по-добре от САЩ с интеграцията на неограничен брой емигранти от Африка, Близкия изток и Азия или е безнадеждно наивен утопист, или работи против европейските интереси.

Всяка помощ за страдащи извън Европа хора, продиктувана от хуманни съображения, трябва да се осъществява на местата, в държавите и континентите, в които те живеят, а не да се организира и стимулира масово преселение на народите на европейска земя.

Възмутеният гражданин /obshtestvo.net/





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. radosslav - Бежанците са едни нещастни хора, ...
31.12.2014 20:16
Бежанците са едни нещастни хора, които не са виновни. Виновни са тези които създадоха конфликтите в Либия, Сирия и Ирак.
цитирай
2. nikikm - 1. radosslav - Бежанците са едни нещастни хора, ...
31.12.2014 21:30
Но те са част от плана за подмяна и претопяване на българския етнос! Ако те топли,че този,който изнасилва детето ти е..красив...моля,нямам забележки! Въздържам се,макар и с труд,от повече квалификации на коментара ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800167
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930