Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2015 20:19 - Една майка за историческите фалшификации в учебниците http://www.epochtimes-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1459 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една майка за историческите фалшификации в учебниците
 
Една майка за историческите фалшификации в учебниците

image

 
 
 

Публикуваме едно писмо на нашата читателка Татяна Димитрова, провокирано от поредните груби исторически фалшификации в новите български учебници. Текстът е без редакторска намеса.

Апел от родител към родители

Преди да изложа мотивите си за този апел, няма да крия, че съм националистка и реакцията ми е провокирана от анти-българската политика в образователната система.

Каква е причината за този апел? Дъщеря ми е 7клас. Виждайки тоталното заличаване на истинска българска история, аз ЗАБРАНЯВАМ на дъщеря ми да учи уроци по история, представящи в изопачена светлина турци, цигани и евреи! Всички сме свидетели как се фалшифицира историята ни. Левски е лайно, не е имало турско робство, не е имало Златен век, България не е съществувала на 3 морета…

Къде е истинската история? Защо в учебниците не пише, че циганите са дошли в България заедно с османците? Защо не пише че Соломон паша се е казвал Соломон Леви Явиш, евреин? Такива са били и много други паши. Защо не пише за циганите, които са помагали на османците в кражбите и убийствата? Защо не пише за Баташкото клане, за Старозагорските зверства, за евреите, които са мокрели дрехите си с българска кръв, като част от техните талмудистки ритуали? Защо не пише за хилядите прогонени от Тракия през 1913г., за убитите, за подлото навлизане на турски части в България…. ?

Не приемам дъщеря ми да изучава история, налагана от еврейски организации като Отворено Общество и Пайдея България, замаскирани под благовидни учебни програми, чиято цел е видна вече в учебниците на нашите деца. И това се случва с подкрепата на всички досега и в момента управляващи. Към управляващите- не си въобразявайте, че българският народ не знае на кого слугувате и каква е целта!

Вие учители, нямате абсолютно никакво право да се наричате будители. Вие сте предатели! С преподаването на фалшива история, вие автоматично ставате част от тези, които са виновни за това. И какво ви пречи да учите децата на истинската история, а не да следвате тази измамна „образователна“ програма? Ще приема и евентуалните двойки на дъщеря ми, но за да съм докрай честна, тези двойки ще са за вас учители, защото по този начин потвърждавате съучастието си в унищожаването на българската история.

Аз като родител патриот, апелирам към всички родители, за които е важно децата ни да знаят истината, да я съхранят занапред, да ЗАБРАНЯТ на децата си изучаването на тези части от нашата история, в които се унищожава нашата историческа памет!

Татяна Димитрова
Гр. Русе
nreporter.info





Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. a440 - БРАВО. Дано скоро този народ се с...
25.01.2015 20:28
БРАВО. Дано скоро този народ се събуди!
цитирай
2. nikikm - Дано Ачо!
25.01.2015 20:32
И дай Боже! Вече помествам няколко материало по повод проблема!
цитирай
3. dimat - Поклон пред Една Българска Майка!
25.01.2015 22:32
Къде обаче са останалите майки и бащи на ученици?Не е ли време да отидат с тези перверзии,учебниците по история ,а и по литература и да направят една цекова клада пред министерския съвет.Крайно време е,докато продажните министерства и учителска гилдия, не са фалшифицирали изцяло Българската история.

цитирай
4. nikikm - 3. dimat - Поклон пред Една Българска Майка!
26.01.2015 17:09
За това ги разпространяваме тези неща!Колкото повече хора знаят,толкова по-бързо ще се намери решение на проблема,макар че,няма да е лесно!Огромното мнозинство от родителите не са и хвърляли поглед върху това,какво учат децата им,а е и малко вероятно в голяма част от тях да настъпи такава реакция,каквато изразява писмото на тази жена-истинска Българка!Дай Боже повече такива Българки,с тях животът придобива смисъл!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707940
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031