Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2015 19:28 - На семейството на "самоубилия" се следовател Charly Ebdo е отказан достъп до аутопсията Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.01.2015 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На семейството на "самоубилия" се следовател Charly Ebdo е отказан достъп до аутопсията
  На семейството на "самоубилия" се следовател Charly Ebdo е отказан достъп до аутопсията За информация - 30/01/2015 

Журналисти The Panamza контактуват с майката на  полицейския комисар Fred Елрик, намерен с куршум в главата, няколко часа след нападението на Charly Ebdo.

image

 

Подпис на изображение: Mother "самоубил" Елрик комисар Фред, който е разследвал случая на снимките на "Charly Ebdo"

"Помолих да видите моя доклад за резултатите от аутопсията, но се отказа."

На 16 януари френският сайт Panamza публикувани тревожно показанията на сестрата на полицай Елрик Фред, чието мистериозно "самоубийство" продължава да се  игнорира от националните медии. Девет дни по-късно майка комисар също сподели своите съмнения.

Майка на Фред

Жената каза, първоначално тя била шокирана от факта, че затворът Вътрешният министър Бернар дори не изрази съболезнования. Нейният син по време на неговия живот, поддържал  много добри отношения с министърът .


"Надявам се, че някой ден пътищата ни ще се пресекат, и аз ще му кажа колко е разочарован," допълни комисар майка на починалия.

От Елисейския дворец (което е странно), да получи отговор, също не успя.

Това е, което имаме днес:

1. Според майката Елрик Фред, тези полицейски служители, с които тя говори, я призоваха да не иска достъп до доклада от аутопсията на сина си. В същото време,Наказателно-процесуалния кодекс предвижда, че след като легитимна съдебномедицинска аутопсия (в случай на самоубийство или съмнителната смърт) , всеки член на семейството има право да изпрати запитване до съответния прокурор. В същото време майка му, която "иска да знае истината" съветват "да се откаже от усилията си да получи доклада от аутопсията."

2. Оръжието на Фред не е оборудвано с шумозаглушител. Майка му зададе на един колега на сина си един прост въпрос: "Защо никой не чул изстрела?" И отговорът е кратък и ясен: "Кабинетът му е добре изолиран."

3. Според майката, Елрик Фред искал да направи важен телефонен разговор след като направи две неща: да вземе доклади "три следователи", които интервюираните семейни атаки на жертвата на Charly Ebdo (в този случай беше роднините на бившия държавен секретар Франсоа Фийон Жанет Bugrab - приятелката главен редактор на Charlie Hebdo Stephen Charbonneau), за да видите записите в социалните мрежи. На този етап, Fred Очевидно ще продължи да работи. Важен момент: неопределен "главен" в офиса тази нощ се опитвал да получи, за да учат съобщават следователи, съставен след завръщането си от мисия, но Фред отказа с думите: "Това ми е работата." Supervisor Fred е директорът на регионалната криминална полиция Gil Фридман.

4. Според полицията, Fred Елрик, подадена му барел на пистолета си към челото и Shots си. Куршумът е все още във вътрешността на черепа.

5. лекуващия лекар Елрик Фред, с когото майка му говореше на вторник 22 януари, отказва да приеме твърдението, че пациентът му  страда от тежка депресия.

6. Майката също се опита да разбере кой миналата телефонирал на сина и. Полицията първоначално са се повлияли "не можем да кажем," и след това заяви, че не е призив да не е на всички.

7. "Four високопоставен шеф на" Парижката полицията се срещна с майката на Фред Елрик да изрази съболезнования и я уверил, че синът й е извършил "самоубийство".

И последният странен факт, който трябва да бъдат споменати: не журналист, че авторът на тази статия все още дори не се е опитал да се срещне с майката или сестрата на Fred Елрик, за да се хвърли светлина върху тази трагедия.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707358
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031