Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2015 21:04 - ЕРПтата, поради манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси нямат нужда от дигане на тока, те сами си го дигат. Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1242 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕРПтата, поради манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси нямат нужда от дигане на тока, те сами си го дигат.

image       За повишението на тока с над 10-те % продадени от ДКЕВР на 1.10.2014, са виновни единствено ЕРПтата, които монтираха манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси, през които може да се прекара цяла ескадрила. И очевидно същите ЕРПта, манипулират на принципа "Дойдох, видях и се корумпирах" или "Дойдох, подкупих и си манипулирам". Кого подкупиха? Ясно е - държавните контролни институции, като БИМ, ДАМТН, ДКЕВР и МИЕ !
                                                                                  Навремето ЕРПтата  поръчково крадяха и фалираха доста държавни и частни фирми по поръчка, днес най-голямата дойна крава ОСТАНА БДЖ КОЯТО ПЛАЩА ДВОЙНО ПО-ГОЛЕМИ СМЕТКИ С ЦЕЛ ФАЛИТ.
                                          image Авторът на тази книга Радко Ханджиев е осъден. Когато затвориш страниците й, той вероятно ще доизживява дните си. Осъден е на смърт от ЧЕЗ. Заради публикация в Le Monde Diplomatique от октомври 2008 г., в която с факти и правни аргументи навежда на извода, че ЧЕЗ е част от организираната престъпност.

Книгата на Радко Ханджиев разкрива с документи и факти социално-екстерминистични деяния на ЧЕЗ, които притискат неправомерно населението в Западна България. На езика на правната наука това се нарича геноцид. Мозъчният тръст на тази машина са гаулайтерите на ЧЕЗ за България. Те, според автора, планират и организират такива противоправни деяния, които авторът сравнява с действията на нацистката машина за изтребление (с. 7).
От 2012 г. България е в първата десетка по смъртност в света, топи се с изключително бързи темпове. По данни на НСИ населението намалява със скорост 112 души на ден, или 5 души на час. Най-поразени са българските области, където върлува “ботушът на ЧЕЗ”. С максимална смъртност е населението на Краище, Северозападна България, Централна Стара планина и Предбалкана. В Северозападна България детската смъртност надхвърля 20 %. Най-много болни от рак на шийката на матката има в районите на Перник, Враца и Видин (с. 150-151). Неслучайно от години у нас се говори за енергиен октопод, „енергийна мафия”. Вестник „Труд” алармира за нарастваща заплаха от „енергиен фашизъм”. Днес енергийният фашизъм от заплаха се е превърнал в неподправена реалност. И най-голяма „заслуга“ за редуциране на населението на Западна България имат социално-екстерминистичните деяния на ЧЕЗ. Това, според автора, не са пресилени констатации за осъществяване на „форми на геноцидно насилие“ над 4 милиона български граждани.
“Съучастници” на ЧЕЗ са и високопоставени длъжностни лица, чиито имена са посочени на с. 8.
В правовите държави законите за мерките и теглилките се съблюдават най-стриктно. Защото от точността на уредите зависи в най-голяма степен стабилността на икономиката и оттам на държавността. За първи път в историята на човешката цивилизация властта в една държава – Република България, – се оказва незаинтересована според автора от поддържане точността на уредите за измерване и оттам – от стабилността на икономиката. Кражбите чрез уредите за измерване се институционализират. Този процес започва през 1999 г. със създаването на „регулатор“ – ДКЕВР. Със законодателни актове и административни разпоредби кражбите се узаконяват от ДКЕВР и се превръщат в държавна политика (с. 15). Завършва процесът на срастване на държавната власт с енергийната мафия – твърди Радко Ханджиев.
В книгата подробно са анализирани “престъпните практики на ЧЕЗ”: фалшиви електромери, системното им манипулиране, подкупи, самоуправство, саботиране на актовете на съдебната власт, саботаж на върховенството на закона, използване на физическа сила и насилие, дори индоктриниране на служителите по нацистки образец (с. 15-74); описано е и как ЧЕЗ се опитва да “спечели на своя страна” представители на медиите (с. 143-149).
В книгата на Радко Ханджиев се доказва, че инструментът за легитимиране на кражбите и грабежа – „регулаторът“ ДКЕВР, по силата на Третия енергиен пакет, е вече антиевропейски и нелегитимен, считано от 3 март 2011 г. (с. 102-107), защото изискването на ЕК е регулаторът да бъде граждански орган, напълно независим от правителството и от всякакви публични и частни интереси.
„Частните“ случаи на потъпкване на законността и правата на гражданите и бизнеса от ЧЕЗ са стотици хиляди. Но авторът се органичава до три емблематични „частни“ случая, един от които е и неговият собствен.
В последната, 7-ма част, авторът споделя виждането си как може да се ликвидира властта на “престъпните монополисти”, ако се приложи „политическа воля“ за регламентите и директивите на ЕК и чл. 19, ал. 3 на Конвенцията срещу корупцията. Иначе казано – ако се възстанови действието на погазената Конституция (с. 153-162).
Съгласно разпоредбата на чл. 68а на Закона за защита на потребителите (ЗЗП): „Забранява се всяко действие или бездействие, което противоречи на законодателството за защита на интересите на потребителите, посочено в Регламент 2006/2004/ЕО на Европейския парламент...“ Съгл. чл. 3 ал. 1 на ЗЗП, цитира авторът, „правата на потребителите не могат да бъдат ограничавани. Всяка уговорка, с която предварително се изключват или ограничават правата им, е недействителна“. А според чл. 3, ал. 3, „всяка клауза в договор, която изключва прилагането на разпоредбите на този закон... е нищожна“.
Смисълът на тази разпоредба е, че когато една норма е обявена за нищожна, действието й има обратна сила.
В заключителната част на ЗЗП са цитирани ония релевантни актове от Европейското законодателство, които са транспонирани в ЗЗП и които, по силата на чл. 5 ал. 4 на Конституцията на Република България, „имат предимство пред тези норми на българското законодателство, които им противоречат“.
Какво означават тези императивни норми според автора на книгата?
- Това означава, че всякакви уговорки, залегнали в т. нар. общи условия, които едностранно облагодетелстват ЧЕЗ и увреждат правата на потребителите, са недействителни и нищожни;
- Всякакви действия на ЧЕЗ или на свързани с ЧЕЗ лица, които изключват или ограничават правата на потребителите, като преместване на границата на собствеността, инсталирането на електронни електромери, позволяващи чудовищно манипулиране във вреда на гражданите и бизнеса, са недействителни и нищожни;
- Всяко действие или бездействие на властта, с което се толерира подобна практика на ЧЕЗ, е недействително и нищожно;
- Всички актове на държавния регулатор, с които се одобряват „услуги“, които потребителят нито е поискал, нито е консумирал, са недействителни и нищожни;
- Всяко повишаване на цената на тока, което не е мотивирано прозрачно и публично с представители на народа, на Върховния суверен на Република България, е недействително и нищожно...

                                                                                                                                                                   
Според изнесените данни в одитните доклади за трите ЕРП-та, последните са източили от държавата над три милиарда лева само за миналата година. Допълнително щетите, които нанасят на обикновенните потребители чрез кражба, повреда или унищожаване на държавно-сертифицираните ни лични електромери възлизат на стотици милиони левове. График на това ЕЖЕДНЕВНО престъпление вЧЕЗ-Разпределение ще видите на уеб-сайта им:   http://www.cez-rp.bg/bg/uslugi/grafitsi/smyana-elektromeri.html 
Графикът се обновява ежеседмично!!!!

Монтираните от ЕРП-тата електромери саМАНИПУЛИРУЕМИ, а за моделът на Дейзи IVEL-ADX1 е доказано и че саНЕСЕРТИФИЦИРАНИ, а Декларациите за съответствие пред ДАМТН (Държавната агенция за метрологичен и технически надзор) и БИМ (Българския институт по метрология) са фалшификати. Чрез тези и всички електронни електромери, притежаващи открит инфрачервен комуникационен интерфейс, става надписването на сметките, дистанционно и софтуерно,което през Зимния сезон справедливо изкара на улиците в цяла България протестиращите срещу кражбите.                                                                                            Собственици на ЧЕЗ и ЕнергоПро са Чешката Държава, а на ЕВН – Австрийската държава.Акционерно участие имат и редица чужди фирми и организации, дори и руската мафия. Тоест всички тези външни сили имат пряко влияние през манипулируемите електромери върху месечните ни сметки на милиони българи.При всяко надписване по тяхна команда, хората ще излизат на улицата с искания за оставка на правителството. И с право, защото правителството е работодател и на ДКЕВРБИМ,ДАМТНТо променя ежемесечно Закона заЕнергетикатато е подарило ЕРП-тата на чужди държави, то е подарило златодобива,медодобива и    рудодобива на канадци,германци и  белгийцирафинерията и горивата на руски олигарсиводата на французи и пр.,за да станем колония на „Европейския съюз.То е подарило собственото си съществуване на чужди държавиЕлектричеството е от жизнена необходимост на всеки гражданин и предвид повсеместната „подмяна” на електромерите                            с МАНИПУЛИРУЕМИ   такива  с цел да се запази народа,държавата,  държавността и самото Правителство, както и НЕК, ЕСО и др. е необходимо да се предприемат най-спешни мерки за отнемане на Лицензите на трите ЕРП-та, конфискация в полза на държавата на цялото имущество и мрежиглоби за милионите увредени Средства за търговско измерване, както и за реформиране на ДКЕВР съгласно Директивите на Трети Енергиен Пакет. В противен случай съдебното дело за глобите от 17000 Евро на ден за неспазване на тези Директиви ще ни е най-малкия проблем.                                                                                                                                             ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ПИСАХ - ТУК!  ЧЕТЕТЕ, БЕЛКИМ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ ЕНЕРГО-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА,




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804282
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930