Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 21:16 - Така Америка разбира демокрацията. Украйна е избрана за местоположението на ядрения армагедон. Автор: kushel
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 749 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.02.2015 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така Америка разбира демокрацията. Украйна е избрана за местоположението на ядрения армагедон.

ШОКИРАЩ разпит на ПЛЕНЕН УКРАИНЕЦ: Обличаха ни в РУСКИ ДРЕХИ, трябваше да взривяваме банки, училища, пазари и.. АМЕРИКА загуби ВОЙНАТА в УКРАЙНА! Последният им опит да се върнат са СИНИТЕ КАСКИ!

ОТ ВАЛЕНТИН ВЕЛИКОВ · 20.02.2015

 Този пленник няколко пъти нарича опълченците – сепаратисти и е смъмрен строго със забежката, че става дума за Донецка Народна република (ДНР) и Луганска Народна република (ЛНР). Ето ви потресаващият разказ на пленения украински войник, чието лице не се вижда, за да не бъде убит от украинското разузнаване:

„Дойдоха при нас американски военни. (Имената, имената, подкани го разпитващия). Имената са Гън Диланс и Конърс. Сформираха две групи, които трябваше да бъдат облечени в дрехи на сепаратистите (карат му се, че няма сепаратисти, а войници на ДНР). Да бъдат облечени в дрехи като на ДНР. Тези дрехи ни ги донесоха от украинското разузнаване. Задачите ни бяха да взривяваме пазари, автобусни спирки, банки, училища и други такива обществени места. (Да убивате обикновенни хора и деца ли?). Да, жители на Донецк и Луганск. Групите бяха 2 от по 12 души. (Кои им бяха командирите, имената?) Командирите, имената.. (мълчание и въпрос – Кажи им имената?) Имената са … Алексей Роланчук и Олес Василченко. Имаше и други групи, които трябваше да са в руски военни дрехи. За тях отговаряха от Службата по сигурността на Украйна, а командирът който ръководеше операцията е Саша Сулик. Тяхната цел беше масова диверсия на територията на сепаратистите. (Пак му се карат, че няма сепаратисти, а ДНР).

image

Америка загуби войната в Украйна. Последният им опит да се върнат в играта са Сините каски, които , уж ще са миротворци. В Косово те изобщо не бяха такива. Истината е, че Сините каски са Контролиращи патрули на Америка. Не убиват, но забелязват и са активни само тогава, когато е изгодно на Америка. Например при нападения на някоя от враждуващите страни реагират само когато им изнася и не реагират пак когато им изнася.

Две групи украински войници са се преобличали в дрехи на войници от ДНР и Русия за да взривяват жители на Донецк, Луганск и други градове на обществени места.

http://youcomments.com/2015/02/20/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%86-%D0%BE%D0%B1%D0%BB/


Украйна е избрана за местоположението на ядрения армагедон

САЩ готвят в Украйна колосална провокация – ядрена или химическа. Ядрената може да стане с авария или взривяване на някоя от украинските атомни централи, например Запорожската.

Вторият вариант е взривяване на тактическо ядрено оръжие в Донбас и хвърляне на вината върху Русия.

САЩ и целият Запад са в най-голямата криза в своята история. Изходът за тях е войната и хаосът. САЩ трябва да ликвидират двете основни заплахи за своето доминиране – Китай и Русия.

Но САЩ не могат да започнат в Украйна голяма война, още по-малко да я спечелят. Но могат да организират взривяване на украинска АЕЦ или на тактическо ядрено оръжие. На тях им е нужен чудовищен шок, който да убие възможностите за трезва оценка. На тях им е нужна ядрена или химическа провокация, която да послужи като вход към световна война. Украйна беше избрана от тях за най-голямото ядрено шоу на планетата.

Да започнем от украинските атомни централи. Нищо чудно, че след въоръжения преврат в Украйна започна разпалване на ядрена истерия около четирите все още работещи украински АЕЦ. Още в средата на май 2014 г. 40 бойци от "Десния сектор" се опитаха да проникнат в Запорожската АЕЦ. След това се появиха съобщения за предаване на охраната на Запорожската АЕЦ на американски частни наемници, за миниране на станцията, за изтичане на радиация и повишен радиоактивен фон.

Избрана беше Запорожската АЕЦ. Нищо чудно, тъй като Запорожската АЕЦ е най-голямата в Европа атомна електроцентрала и се намира близо до фронта, като снабдява с електроенергия ненавистния за хунтата Крим и отцепилия се югоизток. Решението за нейното строителство беше взето през 1977 г. в СССР. През последните години тя изработваше около 50 процента от цялата електроенергия, произвеждана от украинските атомни централи и над 21 процента от общата електроенергия в страната. Заради това Запорожската АЕЦ стана епицентър на атомната истерия – вероятно завладяване от терористи или в краен случай организиране на взрив.

Коя конкретно – Запорожската, Николаевската или друга – сега се решава. Най-подходяща за ядрена провокация е Запорожската АЕЦ.

В началото на декември беше съобщено за аварийно изключване на блок 3 на Запорожската АЕЦ. Появиха се информации за взрив в централата, за пожар и вой на сирени, за многократно повишен радиационен фон в Запорожието и Енергодар. Последва и съобщението за договор между Украйна и американската Westinghouse за доставка на ядрено гориво, въпреки че във Финландия и Чехия аварийно бяха спрени блоковете, в които се използваше американско гориво – в чешката "Темелин" и финландската "Ловиса", и за връщане към руското гориво за реакторите ВВЕР.

Каква може да е втората американска ядрена изненада в Украйна – взривяване на тактическо ядрено оръжие.

Още в средата на декември в световните медии се появи новината, че, за да бъде блокирана Русия и да бъде отслабен ЕС, САЩ имат намерение да организират още една провокация в Украйна, като взривят в зоната на конфликта тактическа ядрена бойна глава и да обвинят Русия. Според някои източници силите на НАТО вече са доставили "радиоактивен товар" в естонското пристанище Палдиски, което не е ядрени отпадъци. Целта е да бъдат унищожени отношенията между Русия и ЕС, да се прекъснат търговията и политическите контакти. След това веднага ще последва обявяване на Русия за "страна-терорист" и спиране на нейното членство в ООН. САЩ ще въведат пълна блокада на Русия, в това число конфискация на всички чуждестранни руски активи за трилиони долари. В Украйна ще влязат части на НАТО, за да "освободят" Крим. След това по радиоизотопите все пак ще бъде установено, че бомбата е произведена в САЩ, но ще бъде късно. От Белия дом ще обяснят, че въпреки че зарядът е американски, той е бил използван… от Русия.

Това не е фантазия. Да проследим няколко дати.

На 1 септември 2014 г. тогавашният министър на отбраната на Украйна Валерий Гелетей написа, че "според неофициални канали руската страна вече няколко пъти е заплашвала, че е готова да използва срещу тях тактическо ядрено оръжие".

На 17 септември 2014 г. шведският експерт Томас Риес заяви, че ядреният удар е сериозен сценарий.

На 19 септември 2014 г. яростният борец срещу Путин - Андрей Пионтковски, съобщи във Вилнюс, че Путин ще използва шантажа с ядрено оръжие.

На 24 септември президентът на САЩ Барак Обама, постави Русия втора в списъка на световните заплахи.

На 13 октомври Михаил Ходорковски написа, че е имало няколко пъти съобщения, че руските чиновници са заплашвали украинските си колеги с ядрено оръжие.

Как може да стане това? Много просто. "Десният сектор", който не се подчинява на никой, провежда в Донбас кървава операция срещу местното население. Русия няма как да не отговори. "Десният сектор" тогава ще взриви тактически боен заряд и САЩ ще обвинят за това Русия, че е използвала ядрено оръжие срещу украинските части.

Тактическото ядрено оръжие според официалната класификация е заряд с мощност до 20 килотона тротилов еквивалент. Именно такъв ядрен заряд беше взривен на 6 август 1945 г. от САЩ над Хирошима.

Неслучайно все повече центрове предвиждат гореща пролет 2015 г., като пик на нова международна военно-политическа криза. САЩ готвят Украйна за полесражението на хилядолетието. Конфликтът в Украйна е фундаментална война между Запада и Изтока. Украйна е избрана за местоположението на Армагедона.

http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=237&aid=18



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696497
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031