Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 23:24 - Я да видим - 2 !
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.02.2015 23:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

***Гамизов: АБВ са като панкреатичен сок за Путин в България 

Този не беше ли,дето каза: „За доброто на Българите е да изчезнат от света! Не го видях от къде излезе този световно неизвестен и даже у наше село,капацитет,ама принципът е същия,като на Боко.Първо в медиите!И от там!Така въшлясва медийното пространство и после въшките ни пият кръвта!Ние само се почесваме!

***Дончева: Има задкулисни договорки между Първанов и Борисов

Ми тогава,що са цалуваш с Борисов,бе моме? Толко ли си закъсала,пари ли немаш?Или си мислиш,че кат са цалуваш пред медиопарцалите,това ти е индулгенция?Кат са чукаш пред света,това не е ли чукане? Питам само и отговор не искам! Ама с таз златна уста…И други са прогресирали! Н.М.

***Нова версия: Р. Петков дръпнал килимчето под Първанов

Ай туй му отива на Главътъ,на туй вярвам! Иначе,на Първанов не вярвам! Н.М.

***Невероятно! Българка с по-високо IQ от Айнщайн

Публикация на един или една личност с набит обръч за малоценност!Днес се вика комплекс!
Аланкоолу,да ме прости Господ за турцизма,България е дала не на Европа,на света е дала цивилизация и ДУХОВНОСТ! Светът пише с НАШИ букви!! Световната история е Българска,не еврейска!? Божият народ са Българите,чети бе душа!Но не вестници! Чети да разбереш,че си княгиня или княз и не ти подхожда ролята на слугиня или гъзоблизец! Чети, за да знаеш,казал ти го е Отец Паисий,за да не се срамуваш,а да накараш други да се срамуват заради поведението си и лъжите си! Виж какво е дала България на света и другите,които са като рефлектор на крушка! И бъди горд а,че си от Българите! Но короната е тежка и не е за всеки,да знаеш!Поне за сега!Н.М.

http://frognews.bg

***Унгарският премиер: Превръщаме се в бежански лагер

Ако го е казал,означава,че на думи е против,на дело ЗА т.н. „бежанци“,защото дори споменаването на думата „бежанец“ от човек с неговият ранг,е НАКАЗУЕМО! ТОВА СА  ИМИГРАНТИ,А НЕ БЕЖАНЦИ!Подмяната на едното с другото е нарушение на международни закони и съответно наказуемо! Дано да е грешка,ама ми се струва,че надали!

***Шок! В полицейско управление редовно си правят оргии с проститутки (видео)

Да се премахне матряла!В България такива неща няма! Ясно?! Н.М.

***Шефката на ДКЕВР с 4500 лв. заплата!

Горката, да и видиш физиономията! Та тя по скалата на герберската Цецка,вечеряща за 1700 лв.,по памет,дано не съм сбъркал,ще вечеря пълноценно два пъти и единия ще остане гладна.Ами целият месец….? Баси простия народ Българи,дето се правят,че оцеляват с по двеста лева,че и под…Лъжат!На Боко пурата му двестя,те цял месец ядат и пият! Лъжат! Питайте Цецка и тя ще ви каже,лъжат Българите!Айде де!  Н.М.

http://pik.bg/

*** САЩ са дали 750 млн. долара на нашите НПО за 20 години

Каква инвестиция само! Браво на тях!Н.М.

*** Москва заплаши САЩ с „болезнени контрамерки” на нови санкции

Ами,лекарствата горчат понякога! Н.М.

*** Турция строи тунел под Босфора

Мамка му! Ще минават по него към нас!Край! Ако ДАНС не им е дал разрешение..на!Всичко е с разрешение на МОС..,извинете,на  ЦРу..,МИТ..извинете на ..,абе кажете КГБ,бе! Това е!Руснаците ще ни превземат под Босфора и за това ни игнорираха и дадоха на турците потока!Пари!Всичко е  за пари!Руснаците били духовна нация.Духовна ама друг път,духовна за пари! На магистралата как е?Без значение дали е газова! Допуск,пропуска е винаги за пари! Н.М.

http://www.crossМИТ

 

 

За тази вечер стига!Малко постно,но нали е Велики пости! Когото можах и който поиска се угости! До утре!Поздрави на всички приятели! Н.М.




Тагове:   Я да видим-2,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806087
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930