Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 20:01 - Представиха плана за бежанците – оставят ги завинаги с помощта на правителството
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1092 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Представиха плана за бежанците – оставят ги завинаги с помощта на правителството ЕТО КАК ДВАМА ЕВРЕИ ПОДПИСВАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА, ИЗЧЕЗВАНЕТО И ПРЕТОПЯВАНЕТО НА НАРОДА НИ! ТЕ ВЗЕХА И ДЪЛГА,КОЙТО НИЕ ЩЕ ВРЪЩАМЕ! Н.М.

imageКалфин: Вече нямаме капацитет да приемаме бежанци/ Кунева: Ще приемаме и интегрираме бежанци

 
 
 

Интеграцията им е въпрос както на сигурност, така и на дългосрочни икономически ползи, обясни Кунева. 

Готов е планът за интеграция на лицата, получили убежище след нелегалното си проникване на българска територия. Очаква се до дни да се оповестят и точните суми, които ще се харчат затова.
Планът „Кунева“ включва мерки за обучение по български език за деца и възрастни, здравно и социално осигуряване и пълноценен достъп до пазара на труда. Това съобщи вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, съобщиха от правителствения пресцентър.

Сред другите мерки на Плана са създаването на информационно-консултативни центрове с помощта на общините като самостоятелни социални услуги; даването на възможност бежанците да се записват в бюрата по труда; признаване на чуждестранни дипломи и квалификации; изграждането на мрежа от здравни и социални медиатори и излизането на получилите закрила на свободния жилищен пазар.

Накратко – оставят ги завинаги

По думите на Кунева интеграцията им е въпрос както на сигурност, така и на дългосрочни икономически ползи. С това тя повтори думите на Кристалина Георгиева, че бежанците ще подпомогнат икономиката и ще ни подобрят демографската ситуация.

Сигурността върви заедно с толерантността към всеки, потърсил закрила„, завършва многозначително Кунева, която е силовият вицепремиер в правителството.

Не трябва да се пропуска и по-задълбоченият анализ на случващото се:

1. Пропагандата успя да наложи думата бежанци за нелегалните емигранти.

2. И това правителство продължава планомерната политика за промяна на състава на населението в Европа, като цяло, и на България, в частност.

Възмутеният гражданин, obshtestvo.net





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. lidislidis - Що никой не ги пита тези продажници и търгаши в българското правителство
05.03.2015 20:28
Колко милиарда ще лапнат от ЕС за тези интеграции?
цитирай
2. nikikm - Пиленце,
05.03.2015 22:09
кой пита народа? И да го питат все тая!Работата е отработена от хиляди години.Да питат примерно теб и мен! Няма да стане,пък и да стане,няма да види бял свят!У тях и хлябът и ножът! Ние можем,но не знаем и не сме единни!А,за да не сме единни,те си имат грижата! Просвета,просвета и пак просвета!Трябва да започнем от начало,както е било в училищата по време на турското робство.Ако нацията успее да излъчи истински интелектуален елит,неподвластен на парите и идеалист...може би имаме шанс, някакъв! Имам и още едно съображение,но от уважение към теб,няма да се изказвам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845382
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930