Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2015 20:11 - Да отрежем ли гърдите на жените!? Автор: aliya
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да отрежем ли гърдите на жените!?   image

Да нахраниш дете е свещенодействие, свещен акт! Нищо не може да стои по-високо от този свят акт - нито търговците, нито политиците, нито институциите! А цялата тази медийна врява преди време се вдигна и срещу една холандска млада жена, която кърмеше детето си в списание Вог. По красива модна снимка не бях виждала, но и тя бе заклеймена, както и днес тази българска майчица, подала гърда пълна с мляко на детенцето си! Значи медиите могат да гърмят с реклама, възхваляваща отрязаните гърди и яйчници на здравата Анджелина Джоли, а в същото време не могат да защитят една майка в правото й да си накърми бебенцето!?
Проблемът е обаче много дълбок и тази сцена с изгонената от мола кърмеща майка е само върхът на айсберга.

Истината е, че няма по-ревниви създания от гейовете!

Ужасно ги боли, че жената е хубава, че е майка, че може да ражда, да кърми, да привлича мъжкия пол! А гейовете няма как да го постигнат женското съвършенство - въпреки парадирането си по улиците, оперирането си за смяна на пола, наложено със закон от Българския парламент на светлия християнски празник на майката Благовещение! На Благовещение Парламентът гласува узаконяване и налагане в разрез с нормите на Българската Конституция оперативно създаване на някакъв си "трети" пол!?
То че няма трети пол няма, както и такова природно явление не съществува, но че някой се опитва да наложи, зад паравана на "дискриминираните", законово предимство на оперираните мъже с отрязано мъжко достойнство в ущърб на останалото общество, е повече от очевадно. Тези оперирани мъже с отрязано мъжко достойнство не само, че могат да те набеждават в дискриминация, но не са и длъжни да доказват обвиненията си според новия закон. Набеденият от тях е този, който е длъжен да се докаже невинен, като основното право, гарантирано ни от конституцията: "Невинен по презумпция!" е потъпкано, за да се угоди на една малка група от осакатени по собствената им воля мъже!!!
И така, както днес узаконяват промяната на мъжкия пол по оперативен начин, така и утре, току виж, Европата ни наложила със закон и задължителното опериране чрез отрязване на мъжки достойнства!
А защо не и на женски гърди!?
Защото докато платените от нас народни избраници гласуват закони за узаконяване на незаконното, нечовешкото и несъществуващото в природата опериране на полови органи чрез изрязване, една майка бе изгонена от столичен мол за това, че е накърмила детенцето си на пейката.
И се оказва, че всъщност жената е дискриминираната, ограбената, превръщана в някакъв сурогатен придатък на гейските мераци да крадат чуждите деца.
Погледнете европейското законодателство в тази насока и ще осъзнаете всички - жената е подложена на Глобален Геноцид:
- с по-ниското си заплащане, узаконено от ЕС,
- със закона за узаконяване на сурогатството,
- с напъните превантивно да й бъдат рязани гърдите и яйчниците,
- с детските надбавки, които я осъждат на мизерия заедно с дечицата й,
- с цялата медийна и шоу истерия, насочена срещу жената!

- http://aliya.blog.bg...-jenata.1247129
- http://aliya.blog.bg...-ludost.1253274




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808153
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930