Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2015 20:22 - Заговорът продължава, но никой не смее да го нарече така Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 886 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заговорът продължава, но никой не смее да го нарече така

image                                                                              От няколко месеца арменците по света надуват зурните, понеже се навършва век от катастрофата, която преживели предците им. Доскоро на практика никой в Израел не ги подкрепяше. Най-малкото – на правителствено или на верско равнище. Защото ционистката държава беше biz bize – твърде интимно близка, с турските ръководства. Пък и „холокостът“ трябва да остане уникално, еврейско събитие. Никой друг народ няма право да се смята за „подложен на такова небивало изпитание“. (За мен – в пряк и преносен смисъл.) А накрая, освен „да издържи“, да излезе от него по-силен. И да основе своя държава, основаваща се на сборник от зле написани приказки.

По понятни съображения, напоследък в Израел се забелязва известно „умилостивяване“ по отношение на арменския геноцид. Но въпреки това в дните, когато арменският поп канонизира за светци (как става това) 1,5 милиона жертви на масовите убийства от 1915 г., Израел, САЩ и много други страни, включително България, отказаха да използват термина „геноцид“.

В четвъртък, 23 април, в самото навечерие на годишнината, се насладих на отчайващото мижитурство на един от водещите арменските „интелектуалци“ в световен мащаб. Телевизия CNN беше поканила за коментар един от основните „летописци“ на геноцида, товарищ Питър Балакян, преподавател в Университета „Колгейт“. Включиха го чрез Skype от неговия дом в Тийнек, щата Ню Джърси.

Както можеше да се очаква, с привидно спокоен тон, „поетът на геноцида“ се нахвърли и „захапа“ турското правителство. Задето, видите ли, век след трагедията, продължава да се инати. И отказва да признае избиванията на арменци за геноцид. За хилядите згинали турски граждани от всякакви националности никой никога не отваря дума. За истинските организатори – съвсем. Там е свръх горещо, пари, даже изгаря. Като в… холокост.

Само че, в конкретния случай, забравили политическата коректност, телевизионните водещи полюбопитстваха защо comrade Балакян не анализира поведението на президента на неговата страна? При което „привлекателната“, наподобяваща Бафомет мутра на „учения“ се изопна. “His face grew long” – би казал Джон Ленън.

   image

И американският арменец или обратното, както ви е удобно, изпадна в словесен гърч. Взе да суче и увърта, как Турция е най-силния и верен съюзник на САЩ в „онзи“ регион. Затова Барак Обама не може да пренебрегне турския интерес и тям подобни…

Нищо, че по време на втората си предизборна кампания за президент Хюсеинович беше обещал тъкмо това на арменците – да признае събитията от 1915 г. в Отоманската империя за геноцид.

Обама даже не посмя да се срещне с представителите на арменците.

„На среща с арменските американски лидери във вторник [21 април 2015 г.] отиде Денис Макданъф – водещ външнополитически съветник на Обама, шеф на администрацията на Белия дом.

Според изявление на Съвета за национална сигурност Макданъф и заместник-съветникът по въпросите на националната сигурност Бен Роудс„обсъдиха значението на това събитие за почитане на 1,5 милиона човешки живота, угаснали през онзи ужасен период“. Като през цялото време внимателно избягваха термина „геноцид“.“

image

Все факти, който верноподаникът-интелигент Питър Балакян пропусна да спомене.

Как да симпатизирате на арменците? Лично аз, след като се сблъсках с тукашния арменски „елит“, изобщо не изпитвам ни най-малко съчувствие. Все едно да жаля комунягите.

Неотдавна и римският папа вдигна глас към миряните, да почетат трагедията във връзка с кръглата годишнина от нейното начало. Даже обяви това за „първия геноцид на ХХ век“!

Няма да се спирам на разправиите между Анкара и Ватикана. Но държа да изясня: изреченото от папа Франциск не е вярно. Отдавам го по-скоро на невежеството му, отколкото на злоумишлена лъжа.

Мрачното отличие „пръв геноцид на ХХ век“ следва да бъде присъдено на два коренни народа – хереро и нама – в Намибия, юга на Африка. Геноцидът на намибийците е извършен между 1904 и 1909 г. от германски колонизатори.

„Систематичното изтребление на около 80 на сто от народа хереро и на 50 процента от нама беше общо дело на германските войници и колониални управници; банални, бюрократични убийци. Най-достоверните данни установяват избиването на 90 000 души.“

image

Авторът на горните редове, заедно със свой сънародник, са издали книга, озаглавена „Забравеният германски геноцид и колониалните корени на нацизма“.(Вижте илюстрацията.) Трудно ми е да приема, че злото на национал-социализма е заровено тъкмо в Югозападна Африка. За кой ли път се сблъскваме със задачата, да установим, дали имаме работа с недостатъчно знания или с преднамереност. Нека великодушно приемем първото.

Но младият чернокож южноафриканец тръгва в погрешна посока. Тя едва ли служи на каузата на родината му. Нима не знае, кои бяха и остават най-богатите банкери, предприемачи, търговци, а по-рано и продавачи на роби, в Република Южна Африка и преди това?

И още нещо. В стремежа си да изкара своето отечество първо, макар и в сферата на танатосологията, допуска още един пропуск. Твърди, че тогава се появили първите лагери, които впоследствие нацистите доусъвършенствали, ако имаме право да употребим този глагол.

Не веднъж съм изтъквал, че най-ранният регистриран опит за изграждане на система от концентрационни лагери принадлежи на британците. Те експериментирали този жесток метод пак в Южна Африка, по време на Англо-бурските войни. Но първите затворници се оказали не кореняците, а бурите – пришълци от Холандия. Освен това пострадалите били най-вече жени и деца.

Владимир Илич и Йосиф Висарионович почерпили от британския опит в Южна Африка, а не от германския в Намибия. Национал-социалистите просто прилежно научавали онова, което техните болшевишки учители им преподавали. Възможно е, когато през трийсетте изграждал трудовите лагери по програмата за Граждански охранителен корпус, американската империя ГУЛаг, Франклин Рузвелт да е следвал споделеното и от британския, и от съветския империализъм.

Системата от трудови лагери – фактически чиста проба концентрационни – действала от 1933 до 1942 г. След последната дата единствено японците – т. нар. Japs, останали засегнати от нея, но до крак.

  image

Първоначално Рузвелтовата полиция натикала зад телените огради всички безработни младежи между 18 и 23-годишна възраст. Сетне „ножицата“ се разтворила – от 17 до 28 години. Накрая Рузвелтовият нов ред – новият курс, както евфемистично го превеждат тукашните комунета, закърмени с московски квас – обхванал почти всички незаети, които не успели да се укрият от шерифите, от щатските и федералните полицейски органи и дори от ФБР – тамошното съчетание от криминална и политическа милиция.

Не се заблуждавайте от наименованието. Никакъв корпус за охрана на природата, а чиста трудова повинност – това представлявала Рузвелтовата програма. И не била само тя. Четете Стайнбек. И си спомнете, че съм отбелязвал невинните американци – между 7 и 8 милиона души, които се простили с живота си в душегубките на новия световен ред. Нито забравяйте, че той започнал през 1933 година едновременно в Москва, Берлин и Вашингтон. Поредността не е важна. Под неговия хомот опъваме жили и сега.

Все по онова време в трите споменати държави било въведено задължителното централизирано образование. Както и противоконституционните социално осигуряване, данъци върху доходите – цялата палитра от мерки, предвидени от Карл Маркс и неговите наставници от семейство Ротшилд.

„Целта на Рокфелерови и на техните съюзници е да създадат едно световно правителство, съчетаващо свръхкапитализъм и комунизъм под един и същ навес, изцяло под техен контрол. Дали имам предвид конспирация? Да, точно това. Убеден съм, че съществува такъв заговор, интернационален по обхват, чието планиране продължава от поколения, невероятно зъл по своите намерения.“

  image

Видяха сметката и на Лари Макдоналд – автора на горните редове. Писал съм за това. Близките му са сигурни, че е жив. Има свидетели, които под клетва са разказвали, че са го виждали из концентрационните лагери на Горбачовата империя ГУЛаг.

Усмихвате се? Смятате, че това вече е налудничаво?

Чакайте, първо, никой не разследва сериозно нашумялата отначало самолетна катастрофа от 1983 г., в която изчезна конгресменът Макдонълд. Да възприемате Горби като „реформатор“ и нещо повече – като „светла фигура“, е безобразно жалко. Като оставим целия му кариеризъм от просто цървуланче до върха на КПСС и на СССР, ще приведа един пример.

В края на седемдесетте години на ХХ век съветското ръководство наистина е приело план за ликвидиране на „полския“ понтиф Йоан Павел ІІ.

„В свръхсекретна заповед то е разпоредило на КГБ да употреби срещу папата „средства, които, ако е необходимо, могат да бъдат повече от дезинформацията и дискредитирането“. В нея се казва още, че „трябва да бъдат използвани всички достъпни средства, за да бъде избягната новата посока в политиката, започнала от полския папа“.

Под заповедта стояли подписите на членовете на Политбюро или Президиума на ЦК на КПСС Михаил Суслов, Андрей Кириленко, Константин Черненко, и на секретарите на ЦК Константин Русаков, Владимир Пономарьов, Михаил Зимянин, Иван Капитонов, Владимир Долгих и, кой мислите,… Михаил Горбачов!!!“

image

Такива работи. Комунизмички.

Не мога да кажа със сигурност, доколко в днешна Европа Deutschland ist ьber alles, ьber alles in der Welt. Но Израел със сигурност е над всички. И това не е от вчера или днес. Сякаш, за да потвърдят, че няма нищо по-вярно от Божите правила и максими, тези дни в някои западни медии се появиха разкрития за това, как „Западна Германия „тайно финансирала израелската атомна бомба“, независимо, че отричала“!

Ето как се върнахме към самото начало и Гюнтер Грас. Тъкмо от тези ужасни неща се срамувал и опасявал писателят. Но, понеже беше неудобен, му лепнаха най-масовия етикет „антисемит“, раздаван с лека ръка наляво и надясно. Не е ли крайно време ние да лепим наши – например: „античовек“? Или: „мразещ по рождение“?

Първите, които го заслужават, са евреите. Всички, даже и неционистите. Те по закон мразят и презират останалите хора и на първо място християните. С каквато мярка ни мерят, с такава да ги отмерим.

image

Ще приведа най-елементарния и не чак толкова краен в жестокостта си пример. В един от най-известните и най-спазвани трактати на Талмуда се обсъжда, дали е възможно да се ликвидира гой – неверник, възприеман точно като говедо. Представен е казус с яма, в която може да се влиза и излиза. Ако пожелаят, те имат правото да отнемат живота на гой, но… непряко. Как?

„Раба и Р. Йосеф, и двамата, казват: Това означава да предадете, че ако има камък, който лежи до отвора на ямата, човек [разбирайте само евреин] може да я покрие с него, като заяви, че го прави за (безопасността) на минаващите животни. Рабина каза: Това означава да предадете, че ако там има стълба, той [евреинът] може да я махне, като каже, „искам я, за да сваля сина си от покрива“.“

Тоест, ако в ямата има гой, нищо не бива да спъва евреина в желанието му да постави тежкия каменен капак връз дупката и да забрави за неверника. Също така, щом неевреин е в яма, да вземе стълбата му, и той да не може да се измъкне от нея.

Какъв „хуманизъм“ и „милосърдие“!

Впрочем, според Талмуда, евреинът е в правото си да се разпорежда с имуществото на гоите. Обратното не се допуска и се осъжда даже със смърт! А в посочения трактат ‘Abodah Zarah, което ще рече идолопоклонничество или преклонение пред чуждо, отношението към нееврейките е такова, че прочете ли ги съвременна жена, на часа ще възненавиди всичко еврейско. Белите петна, с които криели омразата си към нас, вече не вършат работа.



Какво рекъл Исус Христос на Своите ученици, докато им предавал уменията Си за изцеление на болни и прокажени, и за прогонване на демони? Като им заръчал, да вършат всичко даром, защото и те така са получили тези знания. И ги насърчавал, да не се боят от болести, зли духове и хора. Ето какво завещал на дванадесетте, но следователно – и на нас:

image

„… Няма нищо скрито, което не ще бъде разкрито, и запазено в тайна, което да не бъде научено.“

Да ви върна към началото. Но не съвсем, а към стихотворението на Гюнтер Грас, в което той се тревожеше, че родината му ще достави ядрена подводница на терористичния израелски режим. Това е нищо, както се казваше в стар виц.

„Западна Германия тайно е финансирала разработването на израелските ядрени оръжия, потвърди германски вестник, независимо, че Израел отрича.“                                                           image          

Ето какво стана известно тези дни. Подозирам, че Гюнтер Грас, който е бил ухажван от различни политици, го е знаел. Не случайно се е опасявал. Но „демократите“, до един поели по пътя на кариерата от комунистическите и социалистическите организации, всячески се стараят да омаловажат, както целия скандал, така конкретно и усилията на покойния писател.

Кои са тези кукувци? Леа-Коеновците и Бернар-Анри-Левиевците – най-дегенериралата и най-ретроградната част от човешкия род. Ако изобщо имаме право да ги смятаме за негови представители. Понеже те се смятат за произлезли от някакво израилево племе. А Израил означава „борил се с бога“. Но това бил богът на мрака, на подземното царство, сатаната.                                                                                                 http://diagnosa.net/    




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807085
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930