Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2015 18:56 - Посланичката на САЩ си тръгва заради теч на информация http://frognews.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1124 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2015 18:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Посланичката на САЩ си тръгва заради теч на информация
|03.07.2015 Посланичката на САЩ си тръгва заради теч на информация Марси Рийс

image
  Посланичката на САЩ Марси Рийс изненадващо си тръгва от България заради изтичане на строго пазена информация от посолството. Това разкриха пред Фрог нюз източници от разузнаването.   Първият гаф на Рийс е свързан с разпространената от Ройтерс новина, че гранатометът, който се взриви на полигона Анево е бил тестван от американска фирма. Тя се готвела да изнесе БГ оръжие за терористите в Сиря. Военният министър Николай Ненчев побърза да опровергае тази информация, без да се усети, че Ройтерс се позовава на сигурни източници от американското посолство в София. Паралелно с трагедията в Анево, където загина един американец, стана ясно, че 500 тона наше оръжие е напуснало пределите на страната със самолет. Пушкалата и амунициите са отлетели за Саудитска Арабия, а оттам са попаднали в ръцете на бойците в Сирия. В медиите се появи информация, че зад оръжейните сделките стоят не само български фирми, но и такива, близки до ЦРУ. Ситуацията се нагнети до краен предел, когато във фейсбук страницата на американското посолство цъфнаха снимки на танковете, които идват в „Ново село.   Скандалите, които последваха у нас след всичко това, нарушиха правилата на американските власти за тиха дипломация, обясниха разузнавачи с опит. На шефовете на посланичката не се понравил и факта, че посещенията на премиера Бойко Борисов и на хора от властта като Даниел Митов и Николай Ненчев при нея, са станали публично достояние. Американските лидери не искали да се знае, че страната им се намесва толкова активно в управлението на България, особено когато отношенията с Русия са обтегнати до краен предел.   Преди да пристигне в България, Рийс беше главен заместник помощник секретар в Бюрото за контрол над въоръжаването, проверка и изпълнение на Държавния департамент.Престоят й в София беше белязан от визитата на държавния секретар Джон Кери през януари., както и сделката отпреди седмици за разполагане на американска военна техника у нас.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. olivie - Това е само повод според мене
05.07.2015 20:20
Тя беше изпратена тук да предизвика ново Косово - нали е специалист по етнически конфликти? Мислите ли, че акцията с/у ДПС и циганите не е координирана от едно знайно от всички място? Как така започнаха къщите на циганите да пречат изеднаж в цялата страна. Те от вчера ли не си плащат водата в Приморско, че точно в деня на Големия Демократичен референдум в Гърция, трябваше да я спрат, а те да протестират? Не отиде ли плевнята в Косово за да проумее какво пропущат в сценария, че нищо не се случва, за да имат възможност хамериканците да ни окупират за омиротворяване, а в същност да му пазят гъза от народната либов? Нали е много ербап по гей-паради, а сега бяга?
То не бяха гранати по училища с преобладаващ 80% етически състав, то не бе чудо... Ма туй не ти е Чората... А бе с две думи порнографски цирк! Ама хората провалилите се ги отстраняват, не ги пращат на друго място както правим ние.
цитирай
2. 1997 - Що за политика?
05.07.2015 20:56
1. Казала ИСТИНА и я наказали.
2. Не предизвикала ВОЙНА и я наказали.
Какви са тия хора, бе? Това е античовешко, не че Рийс е много хуманна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19843407
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930