Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2015 22:31 - Познайте кой работи в новата банка BRICS Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 901 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.08.2015 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Познайте кой работи в новата банка BRICS
  Познайте кой работи в новата банка BRICS 
Гледайки през длъжности не-западните медии във връзка с неотдавнашното Санкт Петербург Международен икономически форум, в търсене на новини, които до голяма степен остават незабелязани на Запад, се натъкнах на една статия в гръцкия Репортер под надслов "В Санкт Петербург, министър-председател на Гърция Ципрас се срещна с ръководителя на" Газпром ", и също с делегацията на страните от БРИКС. "
The Freedom Fighters BRICS: промяна можем да вярваме в ...
image
... (тъй като ние се вози на Ряпа Truck експрес в Новия световен ред)

[Актуализиране на 52 - 02 Юли 2015]

The BRICS банка ще бъде готов през този месец за лихвен процент увеличение на Фед

image

"Ципрас се срещна с представители на новата банка за развитие на БРИКС, които проявиха голям интерес към сътрудничество с Гърция.Оказа се, да бъде следващият значителен фрагмент.

 Гръцкият премиер бе придружен от министъра на преустройство на промишлеността, околната среда и енергетиката Panagiotis Lafazanis, докато делегацията от БРИКС бяха банка президент Kundapur Vaman Kamath, управляващ директор на МВФ и заместник-председател на банката на БРИКС Paulo NogueiraБатиста, руският заместник-министър на финансите Сергей Storchak и главата на Внешекономбанк Владимир Дмитриев. "

 В други новини, западни медии, че период видях споменаване на факта, че Ципрас се срещна с Путин, но срещата си с ръководителя на банката на БРИКС, KV Kamathom, аз не трябва да се чуе. Но Kamath е един от "Давос мъже".Какво любопитен пропуск от страна на западната преса, не е тя?

image

Още по-интересно е споменаването на факта, че един от Изпълнителните директори на МВФ Paulo Nogueira Батиста е и заместник-председател на банка на БРИКС. Това е, което се съобщава на интернет страницата на МВФ:

 "Изпълнителният съвет (Board) е отговорен за ежедневната работа на МВФ. Тя се състои от 24 директори, които се назначават или избират от страните членки или групи страни, както и изпълнителен директор, който служи като неговия председател. Като правило, Съветът заседава няколко пъти в седмицата. Тя извършва своята работа до голяма степен въз основа на документи, изготвен от ръководството на МВФ и на персонала. "

 И един от членовете на Съвета, от 11 юни бе избрана за заместник-председател на банка на БРИКС. Нека да видим, когато бе г-н Батиста проучен.

image

Надпис на изображението: Образование: 1978 - Магистър по Стопанска история в Университета на Лондон;1977 - Бакалавър по икономически науки, Папския Католическия университет в Рио де Жанейро
image

 

Така че, това, което виждаме? Йезуитите и създаването Лондон.

Надпис на изображението: Папския Католическия университет на Рио де Жанейро се управлява от Римокатолическата църква и Обществото на Исус

image

Надпис на изображението: Почетен ректор на Университета в Лондон, е най-голямата дъщеря на английския крал

image

Ако погледнем по-отблизо в статията от избора на Батиста в BRICS банка, все още можете да намерите интересна информация.

"Ще се проведе Първата сесия на Управителния съвет в началото на юли на срещата на върха BRICS в Русия, което ще бъде официално назначен от президента и вицепрезидента ...

 Заместник-председател на Zhu Xiang на Китай Световната банка бе избрана като една от четиритезаместник-председатели. "

 И така, кой ще попълни "свежа, нова" BRICS банката? Тези момчета, които са постоянно в Давос и да участват в управлението на "корумпирани, стара" на МВФ и Световната банка. И подготви тяхното установяване Лондон и йезуитите Ватикана.

 

Има един по-признак за това колко внимателно оркестрирана глобалисти твърдяното противоречие между Изтока и Запада. Спомнете си, че в края на юли влезе в сила споразумение за пул от валутните резерви на страните от БРИК. Оказва се, BRICS шест седмици, за да се справят с процедурните въпроси, преди Фед ще създаде нов удар по образа на Lehman (очаква лихвите да бъдат повдигнати през септември).

 Първоначалният план беше да се започне BRICS банката през 2016. Но в хода на срещата на върха на Г-20 през ноември миналата година, реториката е променило BRICS, звучаха намерението за прилагане на цялото "възможно най-скоро." После посочи в съответната статия, че глобализмът ускоряване на внедряването на новата си финансова система. В него предсказах, че банката ще се стартира в предстоящата среща на върха на страните от групата БРИКЮ и да обърне внимание на това, което е казано за банкова президент на Бразилия:

"С 100 милиарда долара, банката ще допринесе за инвестиции в инфраструктура, BRICS и помощ на страни, страдащи от икономическа нестабилност в резултат на оттеглянето на САЩ от експанзионистичната си монетарна политика".

 100 милиарда резервен фонд, и че парите се разпределят за тази помощ, така че глобалистите трябва да се уверете, че тя се изпълнява, преди Фед ще представи призив за действие. Всичко зависи от това какъв период от време те ще напуснат между "грешка на Фед" и срещата на върха на ООН в края на септември. В момента, аз все още очакваме увеличение на скоростта през септември, но трябва внимателно да следи ситуацията.


"Всички пътища водят към Рим!" Т.е.,към НСР! Всичко е под контрол и в момента се извършва КОМАСАЦИЯ! Окрупняване на света,под предлог противопоставяне на "държавни съюзи",които всъщност са под един и същ контрол! Цел - НОВ СВЕТОВЕН ЕВРЕЙСКИ РЕД И НОВО СВЕТОВНО ЕВРЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО,РОБСТВО ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ! На нас ни е дадено да "избираме", къде на брега да се намираме,когато ни връхлети цунамито! Бог да е с тези,които истински вярват! В Него,не в лъжата!
Н.М.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. aboychev - ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
25.08.2015 02:09
ГОЛЕМИЯТ ХОД НА ПУТИН ЗА УНИЩОЖЯВАНЕ НА САЩ
ЧРЕЗ БЯГСТВО ОТ ДОЛАРА
БИЛ СКОК В НИЩОТО
ЯЗЪК МУ ЗА НАПЪНИТЕ
ЧЕ И НА ЦЯЛАТА ПУТИНСКА КОХОРТА
БРИКС-кети НЕЩАСТНИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704819
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031