Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2015 21:56 - Актуална информация. Като ще е да е, господа демагози. Автор: kushel
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1071 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Актуална информация. Като ще е да е, господа демагози.  

Русия затвори небето над Сирия със C-400 за всички чужди самолети.


За създаването на руска забранена за полети зона над Сирия, пише  Bloombeg, позовавайки се на високопоставен американски военни. Главнокомандващият на силите на НАТО в Европа генерал Филип Брийдлав каза, че новата руска военна инфраструктура в Сирия, включително системата за противовъздушна отбрана, на практика,създава забранена за полети зона. Руските зенитни ракети и Су-30 са най-голямата заплаха за НАТО в Сирия, смята  ген. Филип Брийдлав.


image

Той смята, че руските зенитни комплекси, разположени в Сирия, не са предназначени за борба с "Ислямска държава" или която и да е от антиправителствените групировки в страната и представляват най-голямата заплаха за силите на  САЩ и НАТО.
Американските военни експерти твърдят, че Съединените щати не могат да противодействат на Русия,защото руското ПВО е затворило зоната, отрязвайки достъпа за всички въздухоплавателни средства чрез системи за противовъздушна отбрана, разположени на сушата и на корабите на руския флот в Средиземно море.
Американските източници твърдят, че Руската федерация, с разгърнати системи за противовъздушна отбрана на сушата и на корабната групировка, установила  изключителна зона над цялото сирийско въздушното пространство, и особено на  подходите към руската авиобаза в Латакия и в морето на разстояние от 100-250 км от брега.
По този начин,Съединените щати и техните съюзници дори не могат да извършват въздушно разузнаване без съгласоване с руските сили.

 Източник от военните кръгове на американските войски в Турция съобщи, че самолети на НАТО, се опитали да се приближижат  до силите на Руската федерация, но били захванати от радар в боен режим,а източникът  дори не могли да  определят.
"Руснаците показаха ясно,че те виждат всичко, и не трябва да се приближаваме за да не бъдем свалени", казва източникът от американската армия.
"Честно казано, бяхме изненадани от системите за противовъздушна отбрана на Русия, най-вероятно там да са най-новите C-400", пише агенция АИС.
"След няколко години на дискусия, САЩ планира  зона забранена за полети в Сирия,но се появи Путин и в рамките на няколко дни построи своята собствена забранена за полети зона.

В САЩ дълго време и не можаха да се споразумеят,каква форма трябва да бъде забранена за полети зона, и Путин просто отиде и го  направи" отбелязва саркастично  Bloomberg.
Дискусия между военните от двете страни се проведе на 1 октомври,с видео връзка за около час.
"Дискусията се фокусира върху това как САЩ и Русия да си сътрудничат, за да се предотвратят конфликти в Сирия. Тези дискусии ще продължат", каза след разговорите, говорителят на Белия дом Джош Ърнест.
Американците разбират казаното от представители на Министерството на отбраната на Русия в общ смисъл така: "Ние във видовете и разновидности терористи не се оправяме. Поради това, под силата на ударите на чука попада всеки, който стреля по  войници на легитимно правителство на Сирия,по искане на което сме тук."
И американците трябваше да го приемат. Говорителят на Пентагона Питър Кук заяви, че правителството на САЩ няма да използват US въздушни сили, за да защитават "умерените бунтовници."


Yordan Halachev

http://yphalachev.blogspot.bg/2015/10/c-400.html?m=1


image




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. aboychev - ДАНО ДА СИ РАЗБРАЛ
04.10.2015 08:39
КАКВИ УРОДИ
СИ Е ОТГЛЕДА
РУСОФИЛИЯТА УНАС
НО ЕДВА ЛИ
ИДИОТИТЕ КОИТО ИЗПАДАТ В ЗАХЛАС
КОГАТО РУСНАЦИТЕ ИЗБИВАТ НАДЕР
СЛЕДВА ДАСЕ ЕЛИМИНИРАТ НАПЪЛНО
ОТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ
И
ЩЕ БЪДАТ ЕЛИМИНИРАНИ
цитирай
2. nikikm - Бойчев,
04.10.2015 23:44
да не си бил на лечение,щото известно време те нямаше,пък гледам от два дена си активен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19848218
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930