Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 21:01 - Сорос: Националните граници пречат на мигрантите и трябва да бъдат премахнати http://bradva.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2015 21:02


    Сорос: Националните граници пречат на мигрантите и трябва да бъдат премахнати Nov 04, 2015 image

Милиардерът Джордж Сорос потвърди, че иска да събори европейските граници, след обвинението отправено му миналата седмица от унгарския премиер Виктор Орбан, съобщава британското издание Breit Bart.

 

Миналата седмица Виктор Орбан обвини Джордж Сорос, който е роден в Унгария, че насърчава и подпомага умишлено мигрантската криза.

„Тази мигрантска инвазия се задвижва от една страна от контрабандисти, а от друг страна от активистите на Джордж Сорос, които съблюдават „човешките права“ и подкрепят всичко, което отслабва и обезличава дадена държава“, каза Орбан.

„Тези западни мозъчни тръстове и тази цяла мрежа от активисти са поддържани и финансирани от Джордж Сорос“

Сорос от своя страна изненадващо изпрати e-mail до телевизия Блумбърг, където твърди, че неговите фондации помагат за устоите на европейските ценности, докато действията на Орбан, като укрепване на унгарската граница и спирането на огромната мигрантска вълна, подкопават тези ценности.

„Неговият план е да защитава националните граници, а бежанците да третира, като пречка“, добави Сорос.

„Нашият план защитава бежанците, а националните граници ги третира, като пречка“, допълни Сорос.

Миналият месец Виктор Орбан обвини проемигрантските и неправителствени организации (НПО), че рискуват живота на хората в тази мигрантска криза, имайки предвид НПО-тата на Джордж Сорос.

Джордж Сорос поддържа транснационални организации, като Европейския Съюз и неговата фондация „Отворено Общество“, които оказват пълно съдействие на проемигрантските активисти. Неговата работа е много добре позната по поддръжката на „прогресивни“ каузи, като Център за Американски Прогрес, Хилъри Клинтън и Барак Обама.

Сайтът на „Отворено Общество“ обяснява: „Ние вярваме, че миграцията и политиката за даване на убежище са дългосрочни икономически и демографски реалности, а не временни политически решения и популизъм.“

 

„В Европа, много от нашите партньори от гражданското общество надигат глас и настояват за общ европейски подход, съобразен с международните ангажименти и човешки права.“

Виктор Орбан каза в интервю миналия месец, че имиграцията и мултикултуризмът застрашават християнските ценности и създават паралелни общества.

Виктор Орбан каза: „Европейци, ние трябва да си защитим нашите християнски ценности и Европа трябва да бъде спасена.“

Източник: The Bulgarian Times




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799526
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930