Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2016 22:16 - Я да видим!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 03.01.2016 00:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ***Златото от американския Форт Нокс сега е в Израел?   Всичко е там!
***Българско правосъдие: Три години затвор за кражба на 1,40 лв.  За кокошка няма прошка!  За сметка на това крадците на милиарди „притежават“ целия свят!Поне до като им дадат. Почивки,яхти,курви,воаяжи и бизнес интереси с наши пари и на наш гръб, ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! Имоти,фирми,елитни секретарки,колежи за децата им, сметки в чужди банки и пр.,пак на наш гръб! „Нашенското“ правосъдие е тяхно,но за пак наша сметка и на наш гръб! Ние плащаме за всичкия им сладък живот и …горко му,който открадне от това,което е вече тяхно по закон!..Бившето наше! Скоро и на протести няма да имаш право НАРОДЕ,..АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СПИШ!??..      ***Мълчанието на агнетата превърна банките в обикновени крадци image
Никога не са били друго,крадци са си! Медиите,които са техни,обвиват долнопробните им и геноцидни кражби в някакъв ореол! Крадци и убийци са и такива ще си останат! Злото на света!
 
http://bultimes.com/      ***Божидар Димитров: Разкриването на Местан като агент на Турция е най-големият успех за разузнаването ни  Божо,какво да му разкриваш бе? Амче то, целият естаблишмънт е чужди интереси и разузнаване! ВСИЧКИ ПАРТИИ-МАФИИ! Какво разузнаване? Де го? С него, Майчицата България, принудително е съблечена пред целия свят,наведена и с разтворени бузи.. чака? Какви ги говориш? Само заради това,което ти описах,ЕДИН  БЪЛГАРИН ,АЗ СЪЩО,НЯМА ПРАВО НА ЖИВОТ!   НИЕ ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРИ НЯМАМЕ ПРАВО НА СЪЩЕСТВУВАНЕ,ЗАРАДИ ПРЕЗРЯНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ НА РОБИ!    ***Мариана Георгиева остава вярна на Местан
 image     Вие виждали ли сте ПАЧАВРА? ЕТО Я! НА КАРТИНКАТА! Беше на Доган,сега на местан,…на всички ..е вярна!Но не е само тя!   ttp://www.mignews.info/
***Полицията откри стрелеца от Пазарджик и прибра газовите му оръжия  

Е.бах ти „държавата“, в която се пише,че полицията „открила“ еди какво си,което преди това е публикувано с име и видео в мрежата!За това ли плащаме?! При това,автоматът-газов???? Цял народ за будали ни вземат.Щом газов,все едно спрей,престъпника ще мине ей тъй,тънко-тъничко,нали е циганин,а циганите,някъде ни карат да ги пишем тъй-***,управляват!!Полицията открива,едва,когато стане неудобно вече и… когато и се поднесе на тепсия деянието,..като все пак зависи и кой го прави,от кой етнос е?! Ако пишеш циганин,турчин,евреин-в кюпа си за език на омразата,ако българин,ще има благодарности! 
Мисля,да  се закрива полицията,файда нема от нея,само престъпност!ТЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК,А СПОРЕД МИНИСТЪРКАТА,  ЩЕ СТАНЕ  И БАРДАК,СЪЩО,КАТО КОЧИНАТА НАРЕЧЕНА „НАРОДНО СЪБРАНИЕ!“  СЪБРАНИЕ,АМА НА КАКВО,НА КАКВИ,С КАКВА ЦЕЛ?

 ***КАТ отписва служебно коли без „Гражданска отговорност“
 Геноцидът продължава! 
http://petel.bg 

***Сорос предизвиква Русия на дуел
Предизвиква сам себе си! Евреин никога не влиза във война с противникова страна,ако начелото и не са също евреи! Със сигурност жертвите ще са Християни,не е за първи път! Иначе,голяма гюрултия,международна! 
 ***Прогноза за 2016 на Financial Times:Асад остава, Меркел си отива.
Редно е нещо,като замирише,..на боклука! Пък таз от кога мирише не,а  зловони?  
http://www.vestnikzora.com/ 
***Съдът остави в ареста българка, търгувала с деца в Гърция
Ето,при такива случаи,демократично не ни дават да казваме цигани! Негатива,трябва да е задължително за българите!…Резюме за правата на малцинствата и либерастията в България,против българите!.

 http://frognews.bg/
***Новата стратегия за националната сигурност определя САЩ като заплаха за Русия
Май се сетиха! Ама не е само за Русия!
 

http://www.cross.bg

 



Тагове:   Я да видим,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703489
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031