Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 18:55 - ЕХ, АКО АДАМ ДЖОНСЪН БЕШЕ ЦИГАНИН В БЪЛГАРИЯ…http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕХ, АКО АДАМ ДЖОНСЪН БЕШЕ ЦИГАНИН В БЪЛГАРИЯ…

imageВсички разправят колко хубаво е да си роден и да живееш в Англия. Или ако не си роден там, поне да живееш на Острова. Вярно е, но само донякъде. „Проблемът” на Великобритания погледнат от българската камбанария е, че в тази държава има закони, които, представете си, се спазват! И то без значение дали и колко си известен. Адам Джонсън го разбра по най-бруталния начин – 6 години затвор за целувки и опипване на 15-годишно момиче! Футболният свят предлага много и изключително лесни съблазни и бившият футболист на Съндърланд със сигурност съжалява, че се е поддал на изкушението.

Има обаче нещо, за което той би съжалявал още повече, ако го знаеше. Адвокатите му просто трябваше да пледират, че той е български циганин и че, не просто целуване и опипване, а и сексът с 15-годишни не подлежат на законодателно преследване, защото са част от културните традиции и особености на неговия етнос. Кратко и ясно. И най-вече отлично работеща, поне в България, оправдателна стратегия на адвокатите.
Да сте чували циганин да е осъден в България за секс с дете на или под 15 години? Май някъде се прокраднаха срамежливи информации, че неколцина такива били осъдени условно или на няколко часа обществено полезен труд. Те, видите ли, казали пред съда че се обичат (той на 35 години, тя на 13). Е как съдът да разруши такава любоФФ – педофилът не влиза в затвора. Много важно какво пише в законите, нали?
Знаете ли колко 30-годишни баби има в Англия? Сигурно пръстите на двете ви ръце ще са повече от достатъчни за да ги преброите. Я сега пребройте колко циганки в Българи са баби на 30 години? Май не можете да броите до толкова? И смятате ли, че нормална държава би позволила жена да получава детски за дъщеря си, която – ах, каква изненада, също получава детски за дъщеря си?
Ех, ако Адам Джонсън беше циганин в България, нямаше нужда да се напъва да рита. На 28 години щеше да има десетина деца, които щяха да му носят месечни социални помощи няколко пъти по-големи от заплатата на футболист. Нямаше да плаща ток и вода с оправданието, че няма работа, но щеше да пропусне тактично, че не може да чете и пише и затова не може да си намери работа. Не че образованието в България не е безплатно, но защо да учиш, когато като 15-годишен вече може да доиш държавата с помощи за деца?
Щеше да има Някакъв Си Комитет, който да го защитава безплатно, когато държавата го кара да си плати тока, водата и данъците, защото това било расистко. Интересно защо този същия Някакъв Си Комитет никога не защитава българите по този начин…ама никога!
И тъй като разни платени Някакви Си Комитети ще ревнат че съм расист – сори пийпъл, не съм, имам много приятели цигани от ученическите години, още сме такива – приятели! Расисти са тези от Някакъв Си Комитет и подобните им, които съвсем съзнателно през последните 25 години оскотиха циганите и им втълпиха, че могат да живеят на гърба на българите. Табелата – „Българорасисти” би им подхождала отлично!
Изходът? Елементарен, ако се прилага за всички живеещи в България:
1. Детски помощи – само за родилки, които в деня на раждането са били на 18 години и 9 месеца
2. Детски помощи – до второто дете, ако поне един от родителите не работи на пълен работен ден.
3. Спиране на детските помощи ако децата не посещават училище. (Ако не ходят – не се научават да чета и пишат, съответно не могат да си намерят работа и започват да точат социални помощи за безработни, с оправданието че за тях няма работа)
4. Помощи за безработни и социално слаби – спират се след трето отказано предложение за работа от Бюрото по труда.
5. Ефективни присъди за кражба (неплащане) на електроенергия, вода и и данъци.
6. Въвеждане на образователен ценз за гласуване – очевидно е, че човек, който не може да чете на български, гласува ПЛАТЕНО и опорочава вота!
Познавам българин, който има седем деца. Семейството замина за Канада, защото неговата, българската държава, не ги третираше като цигани…толкова за многодетните българи…
Не съм правист, но съм сигурен, че България никога няма да бъде правно приета в Европа, докато разрешава легално на деца да раждат деца и да им плаща за това. Оправданието, че това е част от културните особености на циганите, не го прави европейски правно издържано… И точно заради това Адам Джонсън ще лежи 6 години в английски затвор, нещо което надали би му се случило ако беше застанал като наш циганин пред български съд!
И ако някой от Български хелзинкски комитет (винаги съм се чудил защо се наричат Български???) има претенции относно употребата на думата циганин/цигани – и реши да се оплаче от мен, държа да се оплаче също и от следните музиканти (само по-известните), които, ах, какви расисти, използват думата циганин/цигани в заглавията на своите песни:
Black Sabbath – Gypsy
Deep Purple – Gypsy’s Kiss
Uriah Heep – Gipsy
Cher – Gypsies, Tramps and Thieves
Rick Nelson – Gypsy Woman
Fleetwood Mac – Gypsy
Shakira – Gypsy
Cinderella – Gypsy Road
Art Hickman – Tell Me, Little Gypsy

Галин Люцканов
Лондон

П.п. На вниманието на www.bnews.bg и www.svobodnoslovo.eu – ако отново решите да ми ползвате материала – пишете на galin.l@gmail.com за за се разберем за цената! Не крадете!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841424
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930