Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2016 18:52 - Не само заради Путин ционистите мразят Русия http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 726 Коментари: 2 Гласове:
0



Не само заради Путин ционистите мразят Русия 25.11.2015 в Свят image

image

(Следващият текст е статия от 25.12.1998 г., публикувана във в.„Washington Post” и запазена в архива на “Jewish Virtual Library”. Откровеността, с която лидерът на руската Комунистическа партия, Генади Зюганов, разобличава ролята на ционизма в разрушаването на страната му през 1990-те, е спираща дъха.)

Зюганов е бил на път да спечели предстоящите избори за президент на Русия. От отчаяние Елцин назначава Владимир Путин (тогава 46-годишен) за министър-председател, за да запази властта на ционистите в Русия от перспективата Зюганов да победи. Елцин открадва изборите през 1996 г. от Зюганов с лъжи, измами и всякакви възможни номера. (Бившият руски президент, Дмитрий Медведев, публично призна, че Елцин фактически не е спечелил изборите срещу Зюганов.)

imageВ. Путин и Г. Зюганов

Всъщност, Путин не действа по начина, по който ционистите са се надявали и самият той се изправя срещу ционистката мафия. Важно обаче е да се разбере, че в Русия, както сред националистическото дясно, така сред комунистическото ляво, има голяма неприязън към ционистката власт, която неприязън няма нищо с Путин и трябва да се извърви един много дълъг път, за да бъде обяснен ционисткия кръстоносен поход срещу Русия.

В отворено писмо лидерът на Комунистическата партия, Генади Зюганов, твърди, че има ционистки заговор за завземане на властта в Русия и заявява, че „ционисткият капитал” е разрушил руската икономика. Изглежда писмото е имало предвид руските бизнес-магнати, известни като „олигарсите,” които са били инструмента за преизбирането на Борис Елцин за президент и победата му над Зюганов през 1996 г.. Повечето от тези бизнесмени са евреи, в това число и Борис Березовски, който е бил натоварен със забраняването на руската Комунистическа партия.

Зюганов пише писмото вследствие на една критика, отправена в парламента към Алберт Макашов, член на неговата партия. В предишните месеци Макашов е правил яростни антисемитски изказвания. Долната камара на парламента, Държавната дума, в която партията на Зюганов е най-голямата самостоятелна фракция, отказва да осъди Макашов.

image

„Оказва се, че ционизмът в действителност е един от вариантите на теорията и практиката на най-агресивните империалистически кръгове, стремящи се към световно господство,” според Зюганов, който освен това сравнява ционизма с фашизма. „Единствената разлика между тях е, че нацизмът на Хитлер действаше под маската на германски национализъм и открито се стремеше към световно господство. Ционизмът действа под маската на еврейски национализъм и действа безшумно, като използва чужди ръце”.

Зюганов казва, че атакувайки ционизма, той не напада евреите. „Никога не сме слагали знак за равенство между понятията „евреин” и „ционист,” каза той. „Разпростаняването на ционистката идеология сред евреите положително не е грешка, а нещастие за тях.”

Зюганов добавя още, че евреите трябва или да напуснат Русия, или да я признаят „за тяхно единствено „Отечество,” с други думи да се „асимилират” сред нейните етнически групи. Те не могат да бъдат някакъв вид „вътрешни емигранти в нея, действащи в ущърб на интересите й в полза на друга държава или международна корпорация.”

„Една от причините за настоящата катастрофална ситуация в страната, масовото обедняване и измирането на населението,” настоява Зюганов, е „ционизацията на правителствените органи.” Той твърди, че тези служители са пренебрегвали „агресивната разрушителна роля на ционисткия капитал в унищожаването на руската икономика и разграбването на собствеността й, притежавана от всички.”

vidduke

Превод: Десислава Атанасова Българска Легия за информационна защита

Източник:  ANONYMOUS BULGARIA




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. fascindoo - това е заблуда!
07.05.2016 14:06
Заблуда за Световното гойско Стадо!!!
Путин е 100%-ов евреин по майка!
С моминско име Шаломовна!!!
цитирай
2. nikikm - fascindoo - това е заблуда!
08.05.2016 01:36
Знаем го това! Всички държави със значение по света са ръководени от ционистки елит,който няма нищо общо с интересите на коренните народи! Сложни са нещата,но например Русия /Россия??/ и Сащ са доброто и лошото ченге! Войната в Украйна е война на ционистите срещу двата Християнски народа на Русия и Украйна,като ги сблъскаха и посяха вражда между тях.Типично.! Втората световна също не беше между Германия и СССР,а на ционистите, срещу двете най-големи Християнски държави! Мога и още примери да давам,но и това е показателно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827731
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930