Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2016 21:45 - Евро-комисията: Бойко, разчитаме на теб да унищожиш България! http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1625 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Евро-комисията: Бойко, разчитаме на теб да унищожиш България! Публикувано на 30.06.2016 в България image  

Това става пределно ясно от „българските медии“ щедро тиражиращи днешните постановки на Борисов и ортаците му в Брюксел. За да спазя хронологията на престъплението ще се позова на втората по значение „медия“-любимка на фондация „Америка за (унищожаване на) България“ – електронната агенция Медиапул от днес:

Борисов в директен пазарлък с ЕК за руските енергийни проекти у нас

Дали ще платят парите за реактора за АЕЦ „Белене“, дали ще позволят да строим централата или „Южен поток“, чака отговор премиерът

Премиерът Бойко Борисов влезе в директен пазарлък с Европейската комисия за бъдещето на започнатите и прекратени руски енергийни проекти у нас като АЕЦ „Белене“ и газопровода „Южен поток“, в които българската страна е инвестирала не малко средства. Това стана ясно от думите му пред журналисти в Брюксел, където участва в заседание на Европейския съвет, посветено на решението на Великобритания да напусне Евросъюза.

Сега ще ви припомня едно друго писание на същата „медия“ преди точно 1932 дни:

17 март 2011-та г. ШЕСТ дни след ядрената трагедия в Япония. Информационният портал Медиапул публикува: Правителството засега продължава проекта “Белене“

Борисов продължи с ядрения си анализ, като каза, че цената на атомната централата няма да падне заради аварията в Япония и заяви: „Реакторите са готови и чакат, ако не ги вземем ние, да ги вземе Турция„.


За да разберете коварството на заговора ще ви напомня факта, че към момента на изричането и тиражирането на горната лъжа нито един от двата реактора не е бил и започван да се прави, камо ли готов. Ето ги и съобщенията от завода, който е трябвяло да ги произведе. Проследете датите:

21 февруари 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:
На Ижорских заводах началась контрольная сборка корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

„В Ижорските заводи започна събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ „Белене““

image

Става ясно, че цяла година Борисов е разпространявал лъжи, че двата реактора за АЕЦ „Белене“ са готови и ако не ги вземем ние ще ги вземе някой друг.

19 март 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:
Ижорские заводы завершили контрольную сборку корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

„В Ижорските заводи завърши събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ „Белене““

Новото съобщение от руска страна е сигнал, че в България трябва да се действа, за финализиране на постановката.

28 март 2012-та г. Новият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев внася доклад за прекратяване на проекта АЕЦ „Белене“, който е гласуван от МС.

КРАЙ НА ХРОНОЛОГИЯТА!

Днес, същият „закрилник“ на българския интерес иска ортаците му от Брюксел да го оневинят за престъпленията му срещу собствения народ. И те ще го сторят! Ако беше прекратил проекта преди производителя да декларира нещо то сега нямаше да имат основание да ни съдят и да им плащаме. Да ама не! Ако го беше сторил сега нямаше сда има какво да се делят? А ние щяхме да сме по-малко ограбени и по-малко бедни?

В същото време другият участник в схемата, министър на Борисов по времето, когато изрича лъжата за готовите реактори, полива щедро грабежа на милиарди от всички нас. Обърнете внимание на марката напитка с която полива!

image

За тези, които не виждат или не различават, ще отбележа, че водката се казва Русский Стандарт. Любопитен факт е, че Трайков е изритан от кабинета Борисов1 в периода между двете съобщения на завода производител на реактора, но не защото е направил нещо полезно за нас. Ъ-ъ! Изритан е, защото е искал да отхапе по-тлъст залък от далаверката, но е сгащен и натирен. Истинската причина далеч не е постановката на катарския плаж, която същите тези „медии“ от години ни навират в носа.

Георги Котев

image(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dimat - Много пъти съ казвал нещо,за което съм получавал псувни и обиди!
01.07.2016 17:29
То е:

НЕ НИ Е ВИНОВЕН НИКОЙ,ЗА ТОВА,ЧЕ НИ МАМИ И ОГРАБВА!ВИНОВНИ СМЕ НИЕ ВСИЧКИ,ЗА ТОВА,ЧЕ ВЧЕ 26 ГОДИНИ ГЛЕДАМЕ "УМНО" И БЛЕЕМ ЖАЛОСТИВО,КАТО СТАДО ОВЦЕ,ДОКАТО "НАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ" СЪВСЕМ СПОКОЙНО СИ СЕ ИЗХОЖДАТ ВЪРХУ НИ!!!

Не осъзнаем ли това,всякакви "умни" коментари нямат никакво значение - глас в празно пространство!
цитирай
2. nikikm - Като
01.07.2016 23:03
констатация не е лошо,но не е ново!
цитирай
3. dimat - Точно това е ужасното,
05.07.2016 16:14
ЧЕ НЕ Е НОВО!!!

Както са изрекли проклятието китайците,"живеем" в интересни времена"!

Какво "по-интересно" време от затриването на държавата от самия "народ"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703902
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031