Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2016 19:49 - Кукловодите на спешна среща: Да се унищожи Тръмп и да се спре бунтът на масите! http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 567 Коментари: 0 Гласове:
1



Кукловодите на спешна среща: Да се унищожи Тръмп и да се спре бунтът на масите!

 

 

image
Билдербергерите си организират спешна среща, заради Тръмп, Brexit и бунтът на масите

Извънредна тайна среща е била организирана преди дни от билдербергерите. Най-голямата общност на политици и бизнесмени в света, е изправена пред небивали предизвикателства. Те са принудени да вземат спешни мерки, за да задържат властта в ръцете си, след като масите се събудиха и казаха „НЕ“ на глобализацията. В същото време обаче пречат и на изграждането на нов световен ред.

Brexit се оказа само един от проблемите, срещу които от организацията не успяха да се изправят. Освен това, те са изправени и пред други предизвикателства, свързани с начина им на живот.

И тазгодишната среща на билдербергската група минала относително спокойно от 9 до 16. юни, но зад строго охраняваните врати на хотела Тахенбергпалас в Дрезден. Но на заседанията на тази група наистина е важно това, което се говори в затворен тесен кръг от избрани лидери, а не официалната информация, която достига до медиите. За какво са говорили 150-те избрани, които Зигмунт Байман, определя като каймакът на трансатлантическия модерен елит не е много ясно, но е факт, че ситуацията изглежда силно обезпокоителна.

Говори се, че на срещата са повдигнати въпроси около потушаването на бунта на масите. Милиони граждани негодуват срещу политическите действия на лидерите, а голяма част от тях подкрепят Доналд Тръмп за президент. Неговото избиране пък заплашва стабилността на корпорациите, които от своя страна се стремят чрез натиск върху собствените си служители да върнат властта в ръцете на Хилъри Клинтън.

Друг сериозен проблем, който е дебатиран по време на срещата е въпросът с излизането на Англия от ЕС. Както се видя, началото на края бе дадено с вота на британците, което сериозно притесни билдербергерите и е била свиквана спешна среща. На нея е взето решение, да се направи всичко необходимо, за да не стигне Доналд Тръмп до Белия дом. Бунтът на масите пък трябва да бъде потушен на всяка цена и с всички възможни средства.

image

image

image
- - -



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031