Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2016 17:04 - Защо Борисов жадува да загуби президентските избори и да сдаде властта http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
0



Защо Борисов жадува да загуби президентските избори и да сдаде властта Публикувано на 03.10.2016 в България image
image

Изборът на Борисов да се спре на Цачева е толкова нелеп и безумен, че днес опозицията буквално се втрещи и изобщо не успя да реагира на новината. За сметка на това обаче в социалните мрежи избухна взрив от недоволство, примесено с ирония и подигравки. Борисов, на когото за всичко са му виновни комунистите, избра за свой кандидат жената с чар на среднощна пияна кукумявка – бивша комунистическа секретарка и щерка на виден БКП деец в Плевен. Ненапразно Бащицата кри кандидата си до последно, защото просто не е за показване. Далеч по-стойностните Димитър Николов и Йорданка Фандъкова бяха натикани в ъгъла под предлог, че трябвало после да се правят кметски избори, а това струвало пари. „Благодаря ви, че опазихте тайната“, каза прочувствено Борисов на членовете на ГЕРБ, които бяха изпълнили до пръсване залата в НДК. Не че те изобщо са знаели кой ще е кандидатът им за президент! Но това е една друга тема.

„Нашият кандидат е стойностен! Опозицията  /БСП/ не можа да намери толкова достоен човек“, заяви със самодоволна усмивка Вожда. То пък ГЕРБ го извади един стойностен… Днес на всички стана ясно защо Бойко кри кандидата си досега. Ами от срам… Цецка Цачева е неизбираема кандидатура и всички го знаят. Дамата с мъжка осанка и още по-мъжки глас, дружинната на партията, е еднакво недолюбвана и от свои, и от чужди. Цецка може да влезе на Дондуков № 2 само ако съименникът й Цецко включи в избирателните списъци двата милиона мъртви души и направи фокус те до един да гласуват за НЕЯ. Другото, което Цветанов трябва задължително да стори, е да включи на пълен оборот печатницата за герберски бюлетини в Костинброд! Друг начин няма!

image

С днешната шокираща кандидатура на Цецка Цачева обаче все повече се затвърждава и мнението на Skandalno.net, че Борисов иска нарочно да загуби тези избори.

Защо ли?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне. Няма как да се опълчи нито на тях, нито на ЦРУ, които го знаят повече като „агент Буда“. Тоест, ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България! Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари (същата тая отговорност-б.а.) на главата на поредния „Орешарски“.

Нима някой се съмнява, че премиерът ни е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ!?!

Пък след година-две ще се яви ни лук ял, ни лук мирисал, на поредните предсрочни избори с поредните си нагли обвинения към „комунистите“ как съсипали хубавата Му държавица. А какъв Рай им бил оставил той…!!! В предстоящия месец на предизборни герберски циркове на нас избирателите не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието на Бащицата и да не си избираме „Майка на нацията“. Така стоят нещата! А останалото е „Цецка – Президент!!!“ … и смяна на националния химн с култовата й песен „Цъфнал ГЕРБ“! / Skandalno.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806737
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930