Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2016 19:21 - КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ.. http://bradva.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.12.2016 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ.. Dec 09, 2016 image

 

Реформа в съдебната система трябва да има. Българското правосъдие трябва да бъде бързо и справедливо. Политиците трябва да бъдат пример.

 

Не може да се сърдим на съдиите, полицаите или прокурорите, защото те го правят с думите: "Ами и онези отгоре го правят, защо да не го правя и аз". Това заяви пред Би Ти Ви съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов на въпрос за протестите на магистратите от Софийския районен съд.

"Не сме гневни от факта, че президентът няма да връчи мандат на нас. Имаме проблеми в България, в Европейския съюз, в Близкия изток. Те трябва да се решават. За година и осем месеца, колкото остава от този парламент, можеше да се справим с част от тях, а другите да започнем да ги решаваме, ако имахме стабилно мнозинство", разкри той.

"Политика не се прави с инат. ГЕРБ се сърди на обществото, което е глупава позиция. БСП пък си мисли, че след като спечели президентските избори, ще има повече депутати в следващия парламент", сподели зам.-председателят на Народното събрание.

"На следващия ден, след който Борисов подаде оставка, администрацията спря да работи. Най-вероятно предсрочните избори ще са в края на май, което е шест месеца в безтегловност", категоричен е Красимир Каракачанов.

"Има две версии за оттеглената подкрепа на ГЕРБ към нас. Едната е свързана с външната намеса от Брюксел, след като Борисов заяви, че ще подкрепи един евентуален наш кабинет. Ние не сме долюбвани в Брюксел, защото казваме истината", обясни той.

"Втората версия ми я каза един депутат на ГЕРБ, който заяви, че ако ни подкрепят и направим правителство, вдигнем пенсиите и качим афганистанците на самолетите и си ги изпратим вкъщи, на следващите избори те няма да могат да ни стигнат", заключи съпредседателят на Патриотичния фронт.

За сетен път да се убедите,че партиите мислят и работят за себе си,а не за държавата! Партиите са мафии и на този принцип са построени! Не може никой,който не е националист,патриот, да заема отговорна или каквато и да е държавническа позиция в България,нито да бъде учител! Нито някой, който изповяда чужда религия или се самоопределя,като чужд етнос! Който ви говори друго, Е ВРАГ НА БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА ИМ!
Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708488
Постинги: 44671
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031