Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2017 19:48 - ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕН. РАДЕВ ОСТАВЯ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА „ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК“! ГЕН. РАДЕВ, ИМАШ ТОЧНО 20 ЧАСА ДА СЕ ОСВЕСТИШ! http://afera.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
0



ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕН. РАДЕВ ОСТАВЯ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА „ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК“! ГЕН. РАДЕВ, ИМАШ ТОЧНО 20 ЧАСА ДА СЕ ОСВЕСТИШ!

imageЕ, добре.

АФЕРА няма да чака до утре, както обеща.


И ще ви каже сега. В прав текст. Новият президент ген. Румен Радев е решил да даде 6-месечен „изпитателен срок“ на цялата президентска администрация на Росен Плевнелиев, стана ясно от информация, доверена на АФЕРА от брилянтни източници от президентската администрация.

Така цялата президентска администрация на Росен Плевнелиев ШЕСТ МЕСЕЦА ще се вихри в президентството на … ген. Румен Радев. Вместо моментално да поиска оставките им, той оставя „троянските коне“ на „умни, красиви“, „протестиращи“, бивши „служебни министри“ да се възползват от непитността му и ДА ГО САБОТИРАТ ОТВЪТРЕ!

ЗАЩОТО, УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ДЪРЖИ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ, ПОКРАЙ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ И МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НЕЩА, КОИТО ВИЕ ДОРИ НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК СЕ СЛУЧВАТ!

И един прекрасен ден, ще се събудите не само с усещането, но и с ФАКТА, че сте дали в ръцете на протестъри, „реформатори“ и гербаджии цялата база, за да Ви искат импийчмънт!

На кого давате 6 месеца „изпитателен срок“, на Румяна Коларова ли, дето се беше разчекнала да „протестира“, или на всичките, които ги набутаха като „служебни министри“ от Плевнелиев?

ЛОБИРАНЕТО КЪМ ГЕН. РУМЕН РАДЕВ Е БИЛО СТРАХОВИТО И ТОЙ СЕГА „ОБМИСЛЯЛ“ „ДАЛИ ДА НЕ ДАДЕ НА ЦЯЛАТА ПРЕЗИДЕНТСКА АДМИНИСТРАЦИЯ 6 МЕСЕЦА ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК“.

Кой лобира, господин президент? Излезте и му кажете незабавно името!

Имате ли идея, че администрацията на президента е като политически кабинет? А структурата на президентската администрация беше направена по модел на администрацията на американския президент – секретарите са политическия кабинет на президента , те са „секретари“ по смисъла на американската администрация, г-н Президент!

А облика на президентската администрация е първата заявка на новия президент, преди състава на служебното правителство. От това каква администрация конструира новият президент, показва каква политика смята да води.

Що за безумие е да оставите всички креатури на ГЕРБ, протестъри и реформатори в пазвата си?

Така, на практика, утре няма да има обявяване на екипа на новия президент, а направо ще бъде обявен състава на служебния кабинет, който, като го чуем, тепърва ще плачем.

Иначе днес, в президенството бяха няколко нови лица от екипа на Румен Радев – Иво Христов, Елена Йончева, Емилия Друмева, Деница Златева…

НЯКОЛКО ДУШИ СРЕЩУ ЦЯЛАТА ПРЕЗИДЕНТСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!

В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАРГАРИТА ПОПОВА СИ ТРЪГВА ЗАЕДНО С НЕЯ, разкриха за АФЕРА източниците от президентската администрация. Не така обаче стои въпроса с 6 месечния „изпитателен срок“ на администрацията на Плевнелиев.

Господин президент ген. Румен Радев, имате 20 часа да се освестите!

Вие не разбирате ли, че това е война?! Война на ценности! И ако направите това, което сте замислили, ще влезете в блатото на онези, които доведоха България до дъното, в което се намира!

Веселина Томова




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701806
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031