Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2017 23:42 - Сега Тръмп със сигурност стана мишена на ЦРУ http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 874 Коментари: 1 Гласове:
1



Сега Тръмп със сигурност стана мишена на ЦРУ Публикувано на 23.01.2017 в Свят
image image

Обявявайки война на управляващата върхушка на Америка, новият президент рискува да се натъкне на куршум на снайпер

 

Кратката реч на Тръмп след клетвата е обявяване на война на цялата управляваща американска върхушка. На цялата. Тръмп недвусмислено даде да се разбере, че враговете на американците се намират именно тук, у дома. Това са глобалистите, неолибералните икономисти, неоконсерваторите и другите унилатералисти (всяка доктрина или програма, която прокарва едностранни действия – ред.), свикнали да налагат волята на САЩ на целия свят и да ни вмъкват в безкрайни и скъпоструващи войни. Политиканите, които служат на управляващата върхушка, а не на американския народ. А също и цяла камара частни интереси, които натикаха Америка в земята, като при това самите те забогатяха.

Ако си говорим истината, обявената от Тръмп война е много по-опасна за него самия, отколкото ако той беше обявил такава на Русия или Китай. Групите от интереси, посочени от Тръмп като Врага добре са пуснали корени, окопали са се и са свикнали да управляват. Техните влиятелни мрежови организации са все още на местата си. И макар в Палатата на представителите и в Сената да има републиканско мнозинство, по-голямата част от членовете на Конгреса отговарят не пред американския народ или пред президента, а пред управляващите групите интереси, които им предоставят парични средства за водене на избирателните кампании. Военно-разузнавателния комплекс, офшорните корпорации, Уолстрийт и банките няма да дадат на Тръмп и секунда отдих. Както няма да направят това и проститутските средства за масова информация, принадлежащи именно на тези групи интереси, чиято власт Тръмп предизвика.

Тръмп даде ясно да се разбере, че стои зад всеки американец – черен, кафяв и бял. Няма никакви съмнения в това, че неговата декларация за инклузивност (способност на определена политика, политици или политическа система като цяло максимално да има предвид интересите на всички членове на обществото за избягване на деструктивните (особено силовите) конфликти – ред.) ще бъде игнорирана от ненавиждащите го левичари, които продължават да го наричат расист. Точно така, както сега, в същия този момент, когато пиша тези редове, правят протестиращите, които получават по 50 долара на час.

В действителност, лидерите на черните например, отдавна са си изработили култура да приемат да играят ролята на жертви и ще им е много трудно да излязат от тази роля. Как да съберете заедно хора, които цял живот са били учени, че белите са расисти, а те са жертва на расистите?

Може ли да се направи това? Аз току-що взех участие в програмата на Press TV, целта на която беше да предостави анализ на встъпителната реч на Тръмп. Вторият коментатор беше черен американец от Вашингтон. Речта на Тръмп за инклузивността не му направи никакво впечатление, а водещият предаването беше заинтересован само от това, да покаже наетите протестиращи като такива, които дискредитират Америка. Има толкова много хора, които са икономически заинтересовани от това да говорят от името на жертвите, че инклузивността ги лишава от работа и смисъла на техния живот.

  Така че заедно с глобалистите, с ЦРУ, с офшорните корпорации, оръжейните отрасли, с натовската върхушка в Европа и чуждестранните политици, свикнали с добро заплащане за поддръжката, която оказват на интервенционалистката външна политика на Вашингтон, Тръмп настрои срещу себе си хората, които смятат себе си за жертва – черните, испаноговорящите, феминистките, нелегалните мигранти, хомосексуалистите и трансджендърите. Този дълъг списък включва, разбира се и белите либерали, тъй като те са убедени, че тази Америка, над която те прелитат от Източното крайбрежие към Западното и обратно е среда на обитаване на бели расисти, женомразци, хомофоби и побъркани на тема оръжие. От тяхна гледна точка 84% от географското пространство на Америка трябва да бъда карантинна зона, чието население трябва да бъде интернирано.

С други думи, има ли достатъчно останали добродетели в населението, които биха позволили на президента да обедини 16% ненавиждащи Америка с 84% такива, които я обичат?

А сега помислете за онези сили, които противостоят на Тръмп.

Лидерите на черните и испаноговорящите са нуждаят от виктимизация (социален процес, при който лицето се превръща в жертва на престъпление – ред.), защото това засилва властта и доходите. Очите им ще се налива със злъч, когато разглеждат инклузивността на Тръмп. Инклузивността е добра за черните и испаноговорящите, но не и за техните лидери.

Ръководителите и акционерите на глобалните корпорации стават по-богати, извеждайки работните места в отвъдморски страни, а Тръмп казва, че иска да върне тези работни места. Ако работните места се върнат у дома, печалбите, бонусите според резултатите от работата и доходите от капитала ще изчезнат. Но ще се върне икономическата сигурност на американското население.

image

Военно-разузнавателния комплекс с годишен бюджет от един трилион долара зависи от „руската заплаха“, а Тръмп казва, че той ще я замести с нормални отношения.

Убийството на Тръмп не бива да се изключва

Много европейци са задължени за своя престиж, власт и доходи на алианса НАТО, който Тръмп постави под съмнение.

Приходите на финансовия сектор почти изцяло произтичат от дълговото робство на американците и разграбването на техните частни и държавни пенсии. Финансовият сектор заедно с неговия агент Федералната резервна система може да надвие Тръмп с помощта финансова криза. Ню-Йоркската федерална резервна банка има за това всички необходими инструменти. Тя може да превърне всеки пазар в хаос. Или да окаже подкрепа на всеки пазар защото нямат граници нейните възможности да печата американски долари.

Цялата политическа сграда на САЩ се е изолирала от волята, желанията и потребностите на народа. И сега Тръмп говори, че политиците ще се отчитат пред народа. Това, разбира се ще означава съществено понижаване на сигурността и на техните длъжности, и на техните доходи и на богатството им.

Съществува огромно количество групи, които финансира неизвестно кой. Например организацията RootsAction в отговор на мощния призив на Тръмп да застанат в защита на целия народ против управляващата върхушка, излезе с искане „да се обърнем към конгреса с молба да даде указание на юридическия комитет на Палатата на представителите да започне разследване в рамките на импийчмънт“ и призова да се събират парични средства в полза на импийчмънта на Тръмп.

Друга група на ненавистници Нuman rights first се обяви против идеята на Тръмп за защита на нашите граници, наричайки такова затваряне „пристан на надеждата на тези, които бягат от преследване“.

Замислете се за момент над това. Съгласно мнението на либерално-прогресивно-левите организации и групите за расови интереси, САЩ е расистка държава, а президентът Тръмп е расист. И въпреки всичко хората, страдащи от американския расизъм бягат от преследване в Америка. Където ще ги преследват от расистки съображения? В това няма никакъв смисъл. Нелегалните имигранти идват тук да работят. Питайте за това строителните компании. Попитайте за това в кланиците, където колят птици и животни. Попитайте за това в компаниите, оказващи услуги по почистването в санаторно-курортните райони.

Списъкът на онези, на които Тръмп обяви война е много дълъг. Ние можем да го продължаваме и да го продължаваме.

Нека се запитаме – защо и за какво му е на 70-годишния милиардер, притежаващ процъфтяващ бизнес, който има прекрасна жена и умни деца да иска да отдаде последните си години на свързаната с извънреден стрес работа да бъде президент? Такъв президент, който издига извънредно тревожен дневен ред за връщане на властта в ръцете на американския народ. Няма ни най-малко съмнение в това, че Тръмп е превърнал себе си в мишена за убийство. ЦРУ няма да се предаде и няма да отстъпи. Защо и за какво човек се хваща за великото възстановяване на Америка – както обяви Тръмп – когато вместо това той би могъл да прекарва годините, които му остават в безкрайни наслаждения?

Каквато и да е причината, ние трябва да сме му благодарни за това. И ако той е искрен в това, ние трябва да го подкрепим. Ако бъде убит, трябва да вземем оръжие в ръка, да изгорим Ленгли (ЦРУ – бе. пр.) до основи и да ги избием всичките.

Ако той с успех постигне целите си ще заслужи названието Тръмп Велики!

Русия, Китай, Иран, Венецуела, Еквадор, Боливия и всяка страна, която се намира в списъка за унищожение на ЦРУ трябва да разбере, че издигането на Тръмп на власт не е достатъчно за да ги защити. ЦРУ е световна организация. Нейният доходен бизнес й осигуряват печалба, независимо от бюджета на САЩ. Тази организация е способна да изпълни операция независимо от президента и даже от собствения си директор.

ЦРУ се е окопавало почти 70 години. И никъде не е изчезнало.

*Автор – Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts), доктор на икономическите науки, бивш заместник по икономическата политика на министъра на финансите на САЩ в администрацията на Роналд Рейгън. Автор е на икономическата политика на американското правителство през периода 1981-1989 г., получила названието „регъномика“. Работил е като редактор и колуминст във вестник The Wall Street Journal, списание Businessweek и информационната агенция Scripps Howard News Service. В един период от време е автор на постоянна колонка във вестник The Washington Times.

Източник: Русская весна 
Превод: Магдалена ЖелязковаПоглед.инфо

Още от Пол Робъртс, четете Тук




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Всичко изглежда точно.
28.01.2017 10:19
Струва ми се, че има поне една пукнатина. ГЛАВНИЯТ ИГРАЧ - федералният Резерв, е споменат вярно, но пестеливо, което измества "центъра на тежестта". Няма нито дума, че ИМА И ДРУГИ ИНТЕРЕСИ освен паричните. (Според мен ФР отдавна НЯМА нужда от повече пари - плановете му са обезпечени). Главният въпрос изглежда КАКВИ са тия планове. А те като че ОБЕКТИВНО водят към господство на един малоброен етнос, за сметка на разделянето, изтощаването и драстичното НАМАЛЯВАНЕ на 7-те милиарда. И ИЗЧЕЗВАНЕТО на някои етноси. Дано ние не сме мажду тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19709076
Постинги: 44675
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031