Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2017 18:27 - ПОДЛАТА СТРАТЕГИЯ НА БОРИСОВ И ЦРУ Е РАЗКРИТА: Избори до Дупка и Фалшификации, докато ГЕРБ не Вземе Властта в България! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 656 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОДЛАТА СТРАТЕГИЯ НА БОРИСОВ И ЦРУ Е РАЗКРИТА: Избори до Дупка и Фалшификации, докато ГЕРБ не Вземе Властта в България!   

imageСлед вота на 26 март е твърде възможно да има нови избори, признаха плахо социолози.

„Най-вероятният сценарий е новият парламент след изборите да просъществува само няколко месеца. Той трудно ще сформира мнозинство, което да излъчи и подкрепи ново правителство“, каза и политологът професор Петър-Емил Митев.

„Политическата драма в България ще продължи и страната ще се тресе от скандали и несигурност. В момента ГЕРБ води с един процент на БСП и това е разлика, която е в рамките на статистическата грешка… Така че резултатът може да се обърне и БСП да стане първа политическа сила. И не толкова заради инерцията от възхода на левицата на президентските избори, а просто защото хората не искат повече да ги управлява ГЕРБ.

Само че ще се получи патова ситуация. БСП може и да спечели изборите, но няма да успее да направи правителство. И причината ще е ГЕРБ. Защото Бойковата партия ще има достатъчно депутати да бламира всяко едно правителство и да гласува против него.

Следователно ще имаме две партии, които ще вземат най-много гласове, но няма да имат необходимото парламентарно мнозинство, за да съставят кабинет“, смята Митев.

Въпросът е кой с кого ще се коалира. Положението при десницата е не просто сложно, то е направо катастрофално. ГЕРБ  може да направи една безпринципна коалиция, но животът й ще е по-малък и от този на като предишната такава- с реформаторите, патриотите и АБВ. Тя няма да издържи и 1 година управление.

Патриотите се цепят по шевовете отсега. Засега процесът е невидим, но ще има разлом със сигурност. Причината е, че те не са единни в отношението си към десницата и левицата. Представят се за по-скоро десни, но идейната им платформа и исканията им са по-скоро леви. В социалните си искания се доближават плътно до БСП. Става въпрос за увеличаване на доходите и на пенсиите. Патриотите бойкотираха предишното правителство на ГЕРБ именно заради социалната му политика. И няма как в новия парламент да се коалират пак с него след като Борисов не е мръднал и на йота от позицията си, че приоритет на ГЕРБ са магистралите и санирането, а не доходите на хората.

imageМарешки е скрита лимонка, изцяло хибридно разклонение на ГЕРБ. Инженерингово образование, създадено от ГЕРБ, за да поеме недоволните от управлението им. Той предлага изцяло дясна алтернатива, има амбициозна бизнес-програма и за него гласуват младите хора и предприемачите, без да се сетят, че гласувайки  за Марешки – получават в добавка Бойко. Но и гласовете на аптечния бос няма да стигнат, за да изиграе ролята на стабилна патерица, която да подпира клатещата се и корумпирана партия на Борисов.

За Реформаторите не е ясно дали изобщо ще влязат в парламента, а ако влязат, на практика ще се получи същата коалиция-бардак със самозабравилата се Кунева и безскрупулния д-р (Менгеле) Москов във властта.

ДПС е парещия картоф, с който нито една политическа сила към момента не желае да се коалира. Те винаги са били в управлението на страната под някаква форма. През последните години с ключови фигури като Пеевски и Йордан Цонев, но зад кулисите!

БСП може и да опита да направи правителство на малцинството, като потърси лява подкрепа, но Бай Х*й отсега заяви, че депутатите му ще са твърдо против.

„Няма да им дадем на БСП да управляват“, каза категорично той. И ще го направи. Ще мобилизира, ще купи, ще хване с компромати или с икономически лостове всички колебаещи се депутати и по стар пожарникарски и ченгеджийски стил ще бламира лявото правителство.

Така след дълги караници новият парламент няма да може да излъчи стабилно управление и ще се саморазпусне.

imageТова е и стратегията на ГЕРБ, за която наскоро се изпусна и Цветан Цветанов. Изнервен от журналистически въпрос, той заяви, че: „ГЕРБ ще управлява и за целта, ако е необходимо, ще правим две години избори, докато не ни изберат“! И докато народът не уврял и не разберял, че по-подходящи да въртят кормилото на държавата от тях просто няма. (Като под „кормило“ разбирайте – далаверите и чупките в кръста пред ЦРУ и Брюксел- б.а.).

Временно избраното служебно правителство на Ген. Радев май няма да е чак толкова временно и ще управлява страната, докато ГЕРБ се наиграе на избори, или на нерви.

Борисов и Цветанов разчитат, че народът ще се измори да ходи задължително (според новия закон) до урните и накрая ще гласува за тях, за да не го разкарват да пуска бюлетини през два месеца.

В същото време герберите силно се надяват, че Радев ще се издъни! И медийната война срещу него кипи с пълна сила. Целта на ГЕРБ е когато най-накрая вземат властта – да свалят президента, избран с огромното мнозинство от гласовете на българските граждани. И да яхнат България за десетилетия напред.

За целта средства не се пестят. В обектива е президентът, който непрекъснато е упрекван за отношението му към Русия и твърдението му, че санкциите са безсмислени.

На прицел е и Корнелия Нинова, която получи прякора „Мадам Лъжа“ от самия Борисов, който е най-изпеченият доказан лъжец в държавата. А задачата на платените герберски телевизии, вестници и интернет тролове е да наложат това обидно прозвище в обществото.

Преди два дни ние от Skandalno.net написахме статия за това как от седмица насам централата на ГЕРБ е наела още хиляда трола освен съществуващите досега 1 000, за да вдигне двойно ударната им мощ в борбата за промиване на мозъците на електората в интернет. А ГЕРБ вече са си купили над 80 % от всички български медии – телевизии, радиа, вестници и интернет сайтове.

Борисов дебне като паяк и оплита в паяжината си всеки българин със сладки лъжи я за магистрали, я за саниране, я за светло бъдеще…

Само че… Боко, номерата ти се изтъркаха, а на нас ни писна.

До гуша ни дойде от палячовския ти репертоар, от нарцистичната ти наглост, от селската ти простотия… и най-вече от аграрно-краварската ти физиономия.

И ако ни принудиш и през лятото да ходим на избори, понеже резултатът не те кефел, а най паче не се харесвал на господарите ти от ЦРУ и Брюксел…, бледа ти е банкянската кратуна какво ще се случи.

Защото ако резултатът на изборите през март не ти хареса – следващият няма е с бюлетини, а с камъни и павета по централата на ГЕРБ и Американското посолство! Гарантирано!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707152
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031