Гледам една професорка, която ни обяснява, че трябва да спрем да ядем, защото в храната ни най-вредни били солта и захарта, а ние много сме хапвали от тях и сега е време да спрем!
Смея да кажа, че това са пълни глупости, и солта, и захарта – истинската – изобщо не са вредни, а полезни, а човек няма как да поглъща от тях повече, ако в храните не е добавен мононатриев глутамат, който лъже мозъка, че е много вкусно и човек може да поглъща количества много по-големи от това, което би хапнал ако го няма, както и заместването на захарта с глюкозо-фруктозен сироп, произведен от ГМО царевица, който е много по-евтин, по-сладък, но с друг вид структура, която е вредна за организма ни!
Защо не спрете и хляба?
Той също е с „бяла отрова“ – брашно , но забравяме да поясним за вредните добавки на термофилни дрожди вместо мая, синтетичен глутен, избелващи вещества и бои?
Забравят за всички подобрители, овкусители, стабилизатори, емулгатори, консерванти, оцветители,
аспартам …
и седнаха да винят солта и захарта, а не менделеевата таблица, която добавят!
Добавяме и това, че децата не спортуват изобщо, обездвижването е страшно, но виновни са ни захарта и солта?!
И сега даваме на производителите картбланш да заменят истинските сол и захар със синтетични заместители, които трябва да са много полезни?!
Я да се махате, че ако грабна едно дърво!
Мариана Христова, Фейсбук
Че Гевара - сатрап и масов убиец
Какви са целите и причините за срещата н...
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata