Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2017 19:40 - Борисов ПЛАШИ КАТО МУТРА: Ако не ме изберете, НЯМА ЖИВОТ ЗА ВАС! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов ПЛАШИ КАТО МУТРА: Ако не ме изберете, НЯМА ЖИВОТ ЗА ВАС!  

imageМесец преди изборите започнаха гърчовете на ГЕРБ, които явно вече са на живот и смърт.

Смърт, защото при втора загуба, ГЕРБ ще се разпадне и ще остане бутикова партия, в която ще членуват само Лилито, Десито и Цецка, като дори Цецка е под въпрос, тъй като се обиди заради президентските избори и поставянето й на второ място в кандидатската листа в Плевен.

Виждайки, че резултатите са на кантар и има реална опасност ГЕРБ да падне зад борда, Борисов мина границата и започна с мутренските подходи – стряскането на електората.

Само вчера той изрече две колкото просташки, толкова и силовашки заплахи, които вместо възторжената подкрепа на народа, му донесоха катранено черни точки. На едната си предизборна среща той се удари в гърдите и заяви: „Не изберете ли нас, санирането спира и оставете да си живеете в старите олющени панелки“. И има наглостта да го каже на място, където мазилката на прясно обновените блокове вече се разпада, а таваните текат. Но Баце е перде и не го интересува качеството, а основната му стратегия е лъжата и нагнетяването на страх и несигурност у хората.

image

Същото Бащицата направи и в Благоевград. Там пък заплаши, че ако не изберат него, „няма да има магистрала „Струма“ и шофьорите ще продължат да се избиват по „Кресненското дефиле“.

Не, че в момента тази магистрала съществува, не че не са направени само няколко къси отсечки и е зарязана също като „Хемус“ и останалите… Но друго си е да се праснеш в пуловера и да обещаеш това, което обещаваш на всички избори и не изпълняваш.

Част от събралите се на площада освиркаха Борисов, привърженици и критици на ГЕРБ се скараха, а Бай Х*й театрално ги разтърва, показвайки не толкова личните си мускули, колкото тези на гардовете си. А защо Бойко ходи с гардове, когато в момента е господин никой, това е отделен въпрос.

Още преди кампанията Борисов тръгна да налита с езика на омразата. И по всичко изглежда, че цялата му кампания ще премине под мотото: Ако не ме изберете, комунистите ще съсипят държавата!

imageТа какво да съсипят, като ти всичко съсипа бе, байно?

Какво да откраднат, като ти вече ни окраде и в аванс?

25 милиарда заеми, които ще заробят даже и внуците ни.

Хиляди закрити работни места.

70 % от всички фирми в България фалираха по време на твоите два мандата.

Заковани заплати и пенсии, най-ниски в ЕС, които растат с някое левче годишно, колкото да не умре народът, а цяла Европа се диви как с такива доходи сме още живи.

Здравеопазване, което лекува само богатите, а болните умират.

Образование, в което до 8-ми клас децата се учат как да си напишат имената на кирилца… А после богатите си купуват дипломи, а бедните се вливат в голямата армия на престъпниците, проститутките, наркоразпространителите и емигрантите.

Какво да откраднеш от държава, която ГЕРБ са отупали като брашнян чувал и даже асфалта по новите магистрали зимната виелица го издуха?

Днес излезе ново социологическо проучване, в което под сурдинка се твърди, че на хората вече тотално им е писнало от негативни кампании. Че „вечните евъргрийни” – компроматите, ударите под кръста, циничните обвинения, острите думи, обидите и мръсните разкостващи противника приказки, вече отблъскват избирателите! И съвета е политиците ни да потърсели нов език, защото този на омразата вече се бил изтъркал.

Но това го кажете на Винету, който друг език не владее.

А в речника му преобладават думите „Аз“, „Ние от ГЕРБ“, „магистрали“, „саниране“, „еврофондове“, „враговете от БСП“… Отвреме – навреме „мачле“ и „ще ги бием“ но най-често използва: „комунистите са виновни“.

Както и култовата му заплаха: „Ако не ме изберете – жална ви майка!“.

Те, майките ни, Баце, с 200 лева пенсии, и без това са жални! Поне тези, които още са живи!

Така че нищо не губим.

Искаме нови лица и мразим ГЕРБ!

Ще го проумее ли най-после това Тиквата, кацнала начело на държавата, сякаш сме „Плод и зеленчук“?

И ще се сети ли, че изгнилият зеленчук, който трябва да бъде хвърлен на бунището на историята, всъщност е той?

Едва ли, ако не му го покажем!

Идат избори! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708816
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031