Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2017 16:24 - Смях до сълзи: писмо до Фрау Меркел от украинската общественост! http://spodeli.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2017 16:25


Смях до сълзи: писмо до Фрау Меркел от украинската общественост! image

Уважаеми членове на Европарламента! Уважаема госпожо Меркел!

Пишат Ви представители на украинската общественност "Села на Европа!".

Към нашето обръщение се присъединиха украинските диаспори в САЩ, Канада, Зимбабве и Одеса. Ние искаме да Ви поставим ред въпроси решението, на които не търпи отлагане нито секунда!

1) През 2013 година Украйна получи асоциация за присъединяване към ЕС, но защо не получихме пари!? Кажете ни бяха ли, изпратени пари или Москва ги открадна?

2) Вместо пари получихме 348 табора с цигани, което са около 9 176 души, а през пролетта се очаква да дойдат още толкова. Оказва се, че те не са земеделци, не умеят да строят и въобще да работят. Те по цял ден бродят на талиги по селата, пеят песни, удрят дайрета, крадат по градините на хората и искат да ядат. Кажете ни, да не би да сте ни изпратили съвестни и работливи цигани, а те да са подменени от Москва?

3) След асоциацията у нас се наводни с миньори. Те са черни, като дяволи и изобщо не говорят украински, като жителите на Донбас, дори нашият поп, който е завършил трети клас казва, че това не са миньори, а негри от Либия и Нигерия. Кажете откъде се взеха - да не би от Русия?

Те не работят, а по цял ден танцуват хип-хоп и играят баскетбол! Дори на бабите в градините вместо картофи засяха марихуана. Казват, че това бил полезен продукт и бил по-скъп дори от мускала?

4) По това време в нашето село Тарас пристигна някакъв бизнесмен и взе половината хижи заявявайки, че до 1939 година там са живели неговите предци. Но, той говори полски език и според нас това е някакъв окупант преоблечен, като украинец!

5) Освен това миналия месец младеж от нашето село Тарас се запозна с красива девойка и тръгна с нея към сеновала. Само след 3 минути той изскочи и избяга. Намериха го след два часа на 50 км. от селото. Беше обърнал очи, пускайки слюнки и боейки се да види отново девойката, защото била травестит.

А, такива девойки у нас сега има в насипно състояние. Същите девойки говорят за либерализъм. Извинете, това да не е квартал на Москва?

А, нашите натурални девойки заминаха за ЕС и Москва. Как сега нашите младежи да се справят с естественните си потребности? Да ходят до Москва на проститутки ли!?

6) Преди месец в наше село пристигнаха весело украсени камиони, но вместо хуманитарна помощ те докараха вонящи радиоотпадъци, от които Тарас в тъмното свети зелено. Навярно сте ни изпратили най-добрия самогон!

7) Освен това, чичо Панас, който заколи свинята, направи сланина и отиде до варшавския пазар да я продаде. Веднага му конфискували сланината и го глобили за нарушение на някакви "квоти". Хората се смеят и казват, че Панас е пълен глупак и вместо във Варшава трябвало в Москва сланината да отнесе.

Уважаеми членове на Европарламента! Ние искаме да изразим случващите се факти от московското беззаконие!

Поискайте на висшо ниво да върнат сланината на Панас и възстановете естественният блясък на Тарас, защото тук вече не може да се живее!

Слава на Демокрацията! Слава на Европа!

Подпис на чиновника на Тараския преход: Джими Гьорл

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19810916
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930