Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2017 17:19 - Турция ще ни нападне до месеци http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1378 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Турция ще ни нападне до месеци Публикувано на 19.03.2017 в България
image image image

Не знам давате ли си сметка, но след 27 години, България за пръв път си изтегля посланика от Турция, както и гони турски шпиони. А Ахмед Доган зае анти-турска позиция. Коалиция КОЙ предупреждава, че всичко това са признаци за нещо далеч по-голямо и опасно, което ни приближава.

Пред очите ни е видимата част на проблема. Ние ще ви допълним невидимата. Анализът на нашите експерти по външнополитически въпроси сочи, че Турция до месеци буквално ще нахлуе в България. Военно.

Това е факт, който вероятно поне част от политиците знаят, и в момента се чудят какво да правят. Доган е уплашен, че дойде ли Ердоган, му свършва царството. В България той е непоклатим, но с 400 хиляди гласа в Турция дори няма да влезе в парламента. Освен това, подобни местни лидери не са обичани от диктаторите, и ще е сред първите арестувани.

Турските шпиони отдавна е ясно, че ги има. Но до сега следвахме съглашателска политика на затваряне на очите. Само че, ако работата се размирисва, е нормално да реагираме. Същата е ситуацията и с посланика ни Надежда Неински, която реално е откровен туркофил. Води политика в полза на Ердоган и представлява неговите интереси в България, а не българските в Турция. Това да я изтеглят „за консултации“ е най-простото, което можем да направим, за да намалим влиянието на Ердоган.

Най-вероятно в скоро време предстоят и други защитни действия. ДОСТ няма да бъдат допуснати в парламента. Може да се очаква и най-сетне държавата да се заеме да изпълни решенията на собствения си Върховен съд, и да възстанови Недим Генджев начело на Главно мюфтийство. Генджев е агент на ДС и е враг на Турция, което е по-добре от настоящото мюфтийство, което е турска агентура и назначава турски мюфтии по места.

Но по-важното е друго.

Ще ни нападне ли Турция?

Почти сигурно „Да“. Просто защото самата Турция е във всеобхватна катастрофа – икономическа и политическа, и има нужда от голям успех, за да спечели време. Единствените бързи големи успехи познати в историята, са военните завоевания. Турция няма време да ни окупира икономически. Освен това, самата нейна икономика е в криза, която очевидно ще продължи да се задълбочава. Това ще доведе до изтегляне на инвестиции от чужбина. Точно както се случи например с гръцката инвазия в България, която се срути след срутването на гръцката икономика. Разпродадоха си банки, телекоми, всичко. Същото ще стане и с Турция. Ще разпродадат изкупеното тук, просто защото закъсват, и ще им трябват пари.

image image

България е едниственото „меко място“, където Ердоган може да окупира безнаказано. В Сирия очевидно не може да стъпи, тя е територия на Путин. С кюрдите той си е във война, на която не и се вижда краят. Гърция е тежко въоръжена, в подготовка именно за война с Турция. Тя само чака своя шанс. Армения е под закрилата на Русия.

Гърция заяви, че се готви за война с Турция 

• Гърция в бойна готовност: Турция е заплаха

Реално единствената посока, в която Ердоган може да настъпи, е България. Напълно разоръжена страна, почти без армия, и от която на никой в Европа не се интересува. Скарана с Русия, т.е. без съюзници.

Масовите ислямизации на Балканите през 16-17 век са свързани с проблеми в Османската империя и опити да се отвлича вниманието. Затова започват помюсюлманчвания на християните. Сега е същото.

Коалиция КОЙ призовава за незабавна обща мобилизация на обществото, превъоръжаване на армията, основно със сухопътно въоръжение местно производство, свикване на запасняците за няколко седмични лагери за преподготовка, както и военно обучение на неминалите военна служба. Също добре е да незабавно да подобрим отношенията с Русия.

Страната е във военна ситуация, изборите са за физическото и спасяване, а не за текущата политическа конюнктура. / КП „КОЙ“



imageБойко Ноев призовава: Спешно запечатайте границата с Турция! Ердоган ще дестабилизира България

 

 

 



image Проф Константинов: Иде война с Турция, а ние си играем на избори!




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bojinkata - За месеци турската лира се смъкна от ...
19.03.2017 17:44
За месеци турската лира се смъкна от 1.10 до 50 стотинки за бройка! Пазарите в Истанбул са умрели! Турците търсят долари и евро!радев иска ЕС да ни защити! Чака от умрял писмо!
цитирай
2. nikikm - То,лошото
19.03.2017 21:52
икономическо състояние на Турция,провалите във външната и политика,може да ни изиграят лоша шега,ако Ердоган реши да компенсира със завоевания на север. Там има държава без армия,с продажни политици и огромна пета колона!
цитирай
3. bojinkata - За това става въпрос. Една бърза ...
20.03.2017 17:49
За това става въпрос. Една бърза анексия на част от България би вдигнала имиджа на ердоган пред гаджалите. А той има нужда при това рухване на икономиката. Няма кой да го спре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696754
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031