Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2017 21:30 - Намачкайте и поставете с лепенка: Брадавици, херпеси и гъбички по ноктите остават в миналото! (най-простичкото чудо) http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Намачкайте и поставете с лепенка: Брадавици, херпеси и гъбички по ноктите остават в миналото! (най-простичкото чудо)   image

Казват му най-простичкото чудо, защото наистина е такова! А праща в забвение херпеси, брадавици и гъбички по ноктите!

Споделяме ви този бабин лек срещу гъбички по ноктите, брадавици и други, а вие сами решете дали ще го изпробвате. Наричат го най-простичкото чудо и това е факт. Струва стотинки, а всъщност за повечето от нас е и без пари, тъй като отдавна вече го имаме в долапа.

Тази паста унищожава гъбички по ноктите, брадавици и херпеси
Прави се за минутки, а избива до крак брадавици, херпеси и гъбички по ноктите. За рецептата, която сме чували отдавна, ни подсети наша читателка от Девин. Галя Митева се похвали, че с този компрес веднъж завинаги се е отървала от гадните брадавици по лицето и ръцете си.

„Не знам какво се случи, но започнаха да ми излизат сякаш изведнъж. Ей така, от нищото. След първата брадавица бързо започнаха да се появяват и нови. Разбрах, че това е нормално и че трябва да убия брадавицата „майка“. С какво ли не опитах, дори си поръчах от онези скъпи мазила по телевизията и нищо. В един момент започнах да виждам само брадавиците по себе си и се срамувах да застана близо до хората“, разказва за патилата си Галя.

Нейните усещания са съвсем нормални и всеки, който е страдал от подобен кожен проблем, надали е изпитвал нещо друго. Но Галя успяла да се спаси от грозните образувания с този компрес. Който се прави от чесън и натурален оцет.

Взимаме четири скилидки чесън, обелваме ги и ги начукваме хубаво. Счукваме ги в хаванчето, но заедно с две-три лъжици натурален оцет. И това е всичко, цялата „сложнотия“.

Тази паста се поставя върху марля и се залепва на проблемното място с помощта на обикновена лепенка. Може да се поставя и няколко пъти на ден, но не бива да стои повече от 10-15 минути на мястото, защото чесънът е много силен и веществата му действат повече от ефективно за това, че и за по-малко време.

Добре е да си приготвяте свежа паста всеки ден и да не ползвате престояла, защото съставките леко изветряват. Галя Митева и редица запознати твърдят, че пастата убива не само брадавиците, но безотказно „трепе“ гъбички по ноктите и херпеси.

http://www.doctorbg.net/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792823
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930