Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2017 17:29 - Содом и Гомор в НС! Новите Депутати Масово ПИЯТ, ПУШАТ И СЕ ДРУСАТ В ПАРЛАМЕНТА! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Содом и Гомор в НС! Новите Депутати Масово ПИЯТ, ПУШАТ И СЕ ДРУСАТ В ПАРЛАМЕНТА!  

imageНовите депутати явно бяха избрани този път направо от „цвета“ на нацията!

Това издаде Веселин Марешки, който е ужасен от колегите си и се чуди как ще кове закони с тях. На заседанията присъствали малко хора, колкото да осигурят кворум, а останалите клюкарели из стаите си и кулоарите, излизали на бърз обяд или лични срещи в съседните заведения и вече се чувствали като у дома си в сградата на НС.

От стаите на всички партии излизали кълба дим. Народните избраници изобщо не се стряскали от забраната за пушене на обществени места и считали, че парламентът не е обществено място, а нещо като масонска ложа, където могат да вилнеят и да правят каквото си поискат.

Старите кучета знаели всички тайни места за срещи и други тайни занимания, докато младите все още се ориентирали. Две от младите депутатки на Марешки се скрили да пушат в стаята на партията и заключили вратата, за да не ги хванат. Когато поели достатъчно количество цигарен дим, те решили да се върнат в пленарната зала да покажат новите си тоалети, защото и без това не знаят какво друго да правят, но ядец. Не могли да превъртят ключа и останали заложнички вътре. Те се паникьосали, звъннали на колегите си, притичали сръчковци, но никой не успял да ги измъкне. Наложило се да викат ключар и да ги измъкнат от карана под аплодисментите на оставалите им колеги, а уплашените дами изпушили още няколко цигари от притеснение.

imageВече заваляха и подкупите от благодарни избиратели и кашони с отбрани напитки пристигат всеки ден в партийните стаи. Най-много, естествено, е напоена стаята на ГЕРБ и оттам пък се носи ухание на скъпи коняци, уиски и шампанско.

Ако изтраят до следобяд в сградата, някои вече са толкова наквасени, че залитат по коридорите или плещят несвързано, а дамите пристъпят на високите си токчета като балерини.

Марешки явно реши да трупа дивиденти от цялата вакханалия, която е обхванала новия парламент и обяви, че ще купи подвижна лаборатория, която преди важни заседания  да тества депутатите за употреба на цигари и алкохол, че даже и лекар да проверява от време на време психическото им здраве. Той се оплака от кълбетата дим, които излизали от стаите, задушавали го, насълзявали му очите и посъветва заклетите тютюнджии да се въздържат, докато са на работа, както го правят по закон останалите българи.

Предложението му беше посрещнато със смях от многопартийната групичка на вечните депутати, които приемат парламента като бащиния. Те обвиниха новобранеца, че се престарава и го посъветваха да си наглежда собствените пушачки. Само две са от цялата група и единствено пушат. Проверил съм всички. Никой не пие и не употребява наркотици по време на работа – обясни съвсем сериозно аптечният бос. При тези думи някои замлъкнаха гузно.

imageТака без да иска, варненският депутат издаде, че по време на работа депутатите пият и пушат като за световно, а някои се и дрогират.

Последното хвърли в тъча избирателите. Досега се знаеше за пристрастен към наркотиците народен избраник, но той беше министър.

Народното събрание е само на една седмица и вече се размятаха кирливи ризи. Оказа се, че повечето са отишли там да се отдават на пороците си, вместо да работят за България.

За седем дни те пропиха, пропушиха и обърнаха НС на кръчма.

Сега остава да си поръчат и проститутки и да направят вертеп.

Не, че вътре не е пълно с политически проститутки, но друго е да пристигнат и дами от занаята. Както показа че може да стане Павел Христов от ГЕРБ. Който бе сниман да вилнее кьор кандил пиян в чалготека.

А българите се надяваха, че новите ще имат нов морал и ще коват закони!

Надежда всяка тука оставете!

Хлъц!

Наздраве!

Автор Станислава Славова



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702149
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031