Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2017 17:55 - КОВАРНИ планове на Вашингтон и Брюксел готвят ЗЛОВЕЩА съдба за България! Вижте КОЙ ще ни спаси и КАК? http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОВАРНИ планове на Вашингтон и Брюксел готвят ЗЛОВЕЩА съдба за България! Вижте КОЙ ще ни спаси и КАК?  

imageТези дни президентът Радев се обърна с молба към  ЕС да не спира финансовата помощ  за България, която досега се изразяваше в така наречените „европейски“ фондове.

Президентът подчерта, че страната ни е направила непосилни компромиси, за да бъде „лоялен“ член на ЕС и НАТО и затова очаква по-специално отношение към себе си.

Припомняме, че само след две години, в  началото на 2020 г.,  Брюксел спира финансирането на източноевропейските страни-членки на ЕС.  И България остава без икономика, без пари и без каквото и да било финансиране отвън.

С други думи само след две години държавата трябва да спре да функционира. Да спре заплатите в държавния сектор,  пенсиите, както и издръжката на армия, полиция, здравеопазване и образование.

То и досега положението беше повече от трагично, защото пенсиите са по-мизерни и от социални помощи в някоя африканска държава. Заплатите в държавния сектор не превишават числото 500, а за да поддържа едно  четири членно семейство някакъв жизнен минимум,  му е необходима  5 пъти по-голяма сума. Да не говорим, че родителите плащат различни и доста солени суми за уж „безплатното“ образование на децата си. А не дай си Боже, на някой да му се наложи да ползва услугите на българската здравна система – тогава тежко му и горко. На болния  ще му съдерат и 10 кожи от гърба, за да почнат уж да го лекуват.  Но какво ще излезе накрая от това „лечение“,  никой не знае. Тоест хем си плащаш яко, хем умираш.

imageДве думи и за голямата ЛЪЖА, наречена „европейски“ фондове. Всъщност България плаща всяка година по 1 милиард лева членски внос на ЕС. Половината от нашия членски внос, Брюксел ни го връща под формата на „европейски“ проекти. Тоест, парите от така наречените фондове са си наши. Лошото е, че не ни дават да  ги ползваме за развитие на българската икономика. Точно обратното. С тях правим всичко друго, но не и икономика. Правим асфалт, градинки, пейки, санировки и т.н.

Затова откак сме членове на ЕС,  промишлеността и селското ни стопанство потънаха окончателно. Следователно целта на европейската „интеграция“ не е да се развива българската икономика. Целта е тя да се унишожи.

Поради тази причина можем още сега да гарантираме, че Румен Радев ще получи отрицателен отговор на молбата да не се спират еврофондовете за България. Брюкселските чиновници просто ще ни кажат, че ако нямаме пари, трябва да теглим заеми.

И Борисов 3 ще тегли заеми, докато дългът ни стане космически. Тогава ще дойде Международният валутен фонд и също като в Гърция ще почне да каканиже, че трябва да има  съкращения. Да се намалят заплати и пенсии, да се стягат коланите и други тям подобни идиотии.

Такива рестриктивни мерки загробиха цветущата гръцка икономика само за няколко години.

А при нас, понеже няма икономика, ще загинат остатъците от българския народ.

imageНо колкото и трудно  да изглежда, има два варианта за изход от това отчайващо положение.  Единият вариант е президентът да спре да моли Запада за помощ.  И да започне да изпълнява обещанията, които даде преди изборите. Защото народът не го избра за черните му очи. А за да възстанови нормалните икономически и политически отношения с Русия.

Нещо повече. За да се измъкнем от смъртоносния капан на Вашингтон и Брюксел,  президентът  трябва незабавно да инициира референдум за членството в ЕС и НАТО. Това е напълно в неговите правомощия. И ако народът поиска страната ни да излезе от тези „организации“, тогава нормализацията на отношенията с Руската федерация може да стане буквално за един ден. А икономиката ни да излезе от колапса и с помощта на необятния руски пазар да почне да се развива с бързи темпове.

Това не са мечти. Всичко е постижимо. Трябват само смелост, родолюбие и решимост да служиш на родината и своя народ.  Като Виктор Орбан. А не на ЕС и НАТО, както прави нашата сегашна колониална администрация.

Вторият вариант, чрез който можем да се измъкнем от брюкселския капан, е революцията. И предупреждаваме управляващите, че ако не се реализира първия вариант, то много скоро народът сам ще се насочи към втория вариант. Защото ножът вече е опрял до кокъла. И гневът на хората отдавна заслепява нормалния разум. А знае се, че робът няма какво друго да губи, освен оковите си.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697220
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031