Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2017 20:07 - ... разкритие от последната минута! Ново американско ЧУДОВИЩЕ, се стоварва върху РУСИЯ! ..! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
УЖАСЯВАЩО разкритие от последната минута! Ново американско ЧУДОВИЩЕ, се стоварва върху РУСИЯ! Истината ще ви РАЗТЪРСИ!  

imageНа 19 май започна първата Близкоизточна обиколка на президента на САЩ Доналд Тръмп. Най-важната спирка от тази обиколка, разбира се, е Саудитска Арабия.

Междувременно за срещата с Тръмп, саудитският крал бин Салман събра ръководителите на 20 арабски държави.

Разбира се,  на действията на Доналд Тръмп никой не се доверява особено много. Защото той не изпълни нито едно от дадените обещания. Точно обратното. Заедно с генералите от Пентагона,  новия стопанин на Белия дом,  продължи политиката на Барак Обама, като я изведе дори на ново, по-високо ниво на противопоставяне между двете най-мощни ядрени държави – Русия и САЩ.

Въпреки бодряческите уверения на Тръмп, че Америка ще оттегли подкрепата си за терористичните режими и войнолюбците, на практика се случва точно обратното. Доналд Тръмп назначи за шеф на Пентагона Джеймс Матис – един от най-отявлените привърженици на войната. Дотолкова, че  дори самите американци го  наричат „бясното куче“.

imageТочно затова,  опитите на Щатите да подновят конфликта в Донбас са само част от активната военна Дейност на Тръмп и Пентагона. Самото посещение на Тръмп в Близкия Изток има изключително „военна“ задача. Под егидата на Съединените щати там трябва да бъде създаден арабски „алианс“, който хората вече наричат „арабското“ НАТО.

Понеже европейските страни все по-често се отказват от „сътрудничеството“ си с НАТО, и от участие в натовските „мироопазващи“ мисии, Щатите са принудени да търсят други решения за продължаване на битката в региона на Близкия Изток.

Ето защо се наложи Тръмп да „посети“ арабските държави и да се опита да ги „сплоти“ около каузата на ислямизма. Познайте от първия път,  кой е посочен като главна заплаха за новосъздаващия се „алианс“.

Това са терористичните организации Ал Кайда и Ислямска държава, и заедно с тях основна заплаха за САЩ са суверенните държави Иран и Сирия.

Ето значи къде ги стяга чепика янките. Понеже Русия завоюва изключителни успехи на арабското направление и е на път трайно да се настани в този регион, то щатската върхушка, начело с Тръмп, „бясното куче“, което се явява сега шеф на Пентагона и яростният русофоб Джон Маккейн, подготвят военен „отговор“ и нова ескалация на опустошителната и братоубийствена за арабските държави война в Близкия Изток.

За разлика от Русия, която разгроми терористичните организации от рода на Ислямска държава и ги прогони далеч извън пределите на Сирия, то „арабското“ НАТО има задача да възобнови поприключилата вече война и да й даде нов тласък. С една единствена цел. Да въвлече отново Русия в арабската война. Да изтощи руската икономика. И  да разрушава постепенно нейния военен и граждански потенциал.

imageИзключителната сериозност на новите военни намерения на янките, по създаването на „арабското“ НАТО,  се разкриват от огромния пакет на договори за доставка на оръжие между Саудитска Арабия и САЩ. Тези договори възлизат на сумата от 124 милиарда долара. А за период от 10 години сумата може да нарастне до 350 милиарда долара.

Според военните специалисти тези оръжия ще обезпечат дълбока модернизация на армията и флота на Саудитска Арабия. И разбира се, тази модернизация не се прави просто така. Тя е насочена към започване на голяма война в региона на Близкия Изток. Като първа мишена ще е Сирия и Башар Асад. А следващата държава, която ще попадне под ударите на „арабското“ НАТО ще е Иран.

Какво означава това за Русия и за целия цивилизован свят, който отрича екстемистките военни изстъпления на администрацията на Тръмп и стоящите зад нея интереси на военнопромишления комплекс и няколко семейства милиардери?

Това означава страховито въоръжени нови орди мюсюлмански радикали, които щом съкрушат съпротивата на близкоизточните държави, неминуемо ще се насочат към Русия. Означава нова война с Русия, която Щатите и този път ще водят с чужди ръце – до последния мюсюлманин.  А  после и до последния европеец.

Къде ще сме ние в това ново военно покушение върху народите?  На страната на „европейското“  и  „мюсюлманското“  НАТО,  или на страната на Русия и целия цивилизован свят?!  Това зависи само от нас!

Автор Иво Македонски



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699377
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031