Тази страшилка разказа медикът уролог Михаил Советов на проведения в Москва първи всеруски форум на лекари, които практикуват суровоядство и вегетарианство
В момента гробарите в Европа имат проблем – труповете не се разлагат за онова време, в което са се разлагали преди. След определения срок гробарите копаят за ново погребение и се натъкват на… неразложени трупове.
Причината за това? Бактериите, които разлагат плътта, не се справят със задачата си. Причината е в храненето на погребаните.
Преди 20 години храненето на европейците кардинално се промени, у нас – може би промяната в храненето ни започна преди 15 години.
Храната ни е основно химическа – синтетична, ненатурална. В храните се добавя огромно количество химически съставки – консерванти, оцветители, ароматизатори, вкусови добавки.
Тези добавки унищожават бактериите, за да се удължи срокът на продуктите. Тези химикали са описани на етикетите, те са разрешени за употреба, но нито един от тях не е проверен доколко е съвместим с другите вещества. В опитите вземат един идеален човек, дават му малка доза от химикала, виждат, че в организма му всичко е наред, значи тази добавка може да се яде от всички. Никой не е изследвал какво се случва със здравето на човека, ако изяде три, четири, пет… десет химикала.
В Британия починало момче на възраст 15-16 години. Когато го аутопсирали, патологоанатомите се ужасили, тъй като тъканите и органите му били като на 80-годишен човек. Детето от ранна възраст било хранено с фаст-фуд, а родителите не виждали нищо лошо в това.
Хлябът, кифлите, бисквитите, тортите, вафлите – в тях е останало малко натурално, защото срокът им на годност може да бъде шест месеца; доматите и други зеленчуци могат да се съхраняват с месеци извън хладилника; сметани, кисели млека, сокове, медът, консервите, сладоледите, майонезите, саламите са богати на ГМ-вещества и много добавки с индекса Е.
Ето защо труповете в Европа не се разлагат.
На 22 юли 2016 г. ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво — точно разрешиха от ЕК
На 22 Юли 2016 г. ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни. Съобщението на Европейската комисия ТУК (NaturalNews) ГМО фуража прави свинските стомаси на каша! Шокиращи снимки показват сериозни щети, причинени от ГМ соя и царевица Ако имате проблеми със стомаха или стомашно-чревни проблеми, ново проучване, водено от д-р Джуди Карман може да обясни защо: прасета, … Продължете с четенето на На 22 юли 2016 г. ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво — точно разрешиха от ЕК
The Bulgarian Times
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. bojil
9. ambroziia
10. milena6
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata